Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dj Hestia

Noul regulament scolar

Recommended Posts

Am aflat ca de saptamana viitoare va intra in vigoare noul regulament scolar si chiar as vrea sa fac rost de el. Ma intereseaza si noile "indatoriri si obligatii" ale profilor... Daca ma puteti ajuta voi, ati fi chiar dulci! Mersi anticipat!

Edited by dj_hestia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am gasit un articol mai vechi (14 Ianuarie) in Adevarul:

 

Ministerul Educatiei va schimba, in acest semestru, regulamentul scolar, astfel incat elevii sa poata contesta rezultatele evaluarii, ne-a declarat, ieri, directorul general Liliana Preoteasa. Modificarile la regulament se impun ca urmare a faptului ca de la inceputul acestui an a intrat in vigoare Legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului. "Pana la mijlocul acestui semestru vom introduce in regulamentul scolar prevederi prin care elevul sa-i poata solicita profesorului explicatii in legatura cu nota pe care o primeste. Daca de exemplu copilul este nemultumit de o anumita nota, acesta ii poate cere profesorului, in mod politicos, sa-i explice de ce i-a dat acea nota si nu una mai mare. In cazul in care nu il va multumi explicatiile profesorului, copilul se va putea adresa forului superior, si anume directiunii scolii", care va actiona conform actualelor prevederi, adica va dispune o analiza a situatiei create, a spus directorul Liliana Preoteasa. Potrivit Legii privind protectia si promovarea drepturilor copilului, modalitatile si rezultatele evaluarii pot fi contestate atat de elev, cat si de reprezentantul sau legal.

 

Sursa: http://www.adevarulonline.ro/arhiva/2005/I...ie/1000/112997/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha! Mersi mult! Intre timp am gasit si eu varinata completa, cu ajutorul lui Corinae! Am planuri mari.... :roll:

Edited by dj_hestia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aha! Mersi mult! Intre timp am gasit si eu varinata completa, cu ajutorul lui Corinae!  Am planuri mari.... 8)

[snapbacca]25314[/snapbacca]

 

As vrea si eu varianta completa pls. Un url de unde sa-o download sau orice informatii ajutatoare. Thancas heaps!! :)

Toti avem planuri mari. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nici eu nu cred ca se poate schimba mare lucru mai ales ca sunt unii profesori care daca vor ei sa iti arate ca tu nu stii o pot face..mai ales ca in ziua de azi nimeni nu prea mai invata tot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×