Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
FrostFire

Jocuri in productie

Recommended Posts

Worms 4 : Mayhem Personal am fost un mare mare fan al jocului Worms : Armageddon. Nici Worms 3D nu a fost rau. Iar acum se anunta o urmare bazata pe motorul de Worms 3D. Ca modificari se anunta posibilitatea jucatorului de a-si crea propriile arme. Si se pare ca va aparea candva in aceasta primavara! Detalii aiciWorms 4 : Mayhem

 

Myst V : End Of Ages Cui ii lipseste aventura??? Se pare ca ultima parte a acestei magnifice serii va aparea la sfarsitul acestui an.

 

Age of Empires III Tot anul acesta urmeaza sa apara si Age of Empires III. Mie unul nu mi-a placut decat Age Of Mythology, dar daca e bun de ce sa nu-mi placa :roll:

 

Eu cam de jocurile acestea am auzit. Sunt titluri ce mi-au atras atentia iar a caror aparitie sper sa-mi creeze doar bucurie :cat:

Edited by FrostFire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer sa fiu eu astept foarte mult Mafia 2 si Godfather. Revin cu un linca unde sa cititi despre ele in curand daca va intereseaza.

:spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mafia 2 se pare ca e inca unul dintre acele -Vaporware' - softuri care nu se concretizeaza niciodata - sau foarte tarziu. Vezi de exemplu Ducae Nucaem Forever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu pot sa cred k astepti Sand Andreas!!! Jesus Christ! Omule e km vechi deja!! Abia Am terminat PoP 3 shi m-a dezamagit total!! Adik e mai scurt decat Sands of Time! ma deranjat mult faptul ca a schimbat-o pe Empress, si la voce si la model (e in gri imbracata si pare mai batrana) shi ca e super ushor!! Warrior Within a fost f greu, dar asta m-a plictisit ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×