Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
virgin tudor

comentatorii de sport cine isi merita postul?

Recommended Posts

pe care ii considerati acceptabili? din pleiada de comentatori de la cele multe televiziuni care sunt,numar pe degete cativa cat de cat acceptabili.

singurii valabili de la pro tv ar felix draghici si mihai mironica, dar si ei m-au cam dezamagit la meciurile stelei din cl. totusi poate merita circumstante atenuante. :flowers:

la tvr nu e nimeni, antena 1 nimeni.a :friends: r

la tv sport singurul care ar avea ceva treaba cu fenomenul e dragos caretas.si ar mai fi costi pruna :doh:

la telesport as merge pe mana celor doi care au fost si pe la prima tv, adica serban ionescu si mai ales leo macavei. cu ei parca simti ca te uiti la premier league. tot la telesport ar mai fi andi vilara.

la eurosport singurul care se ridica la nivelul firmei pt care presteaza e dupa mine bogdan nevel.

la national tv ar fi cateodata dan c stefanescu. la national tv imi place modul in care abordeaza transmisiunea, faptul ca dau legatura cu ceva min inaintea meciului pe stadion a.i. sa intri in atmosfera, p tvr si antena 1 te mai trezesti cateodata prin min 5 si cu un gol marcat.

cam astia ar fi premiantii dupa mine: sunt generos rau azi. :D

voi remarcati pe cineva? va enerveaza cei de care pomenesc? desfiinta-ti-i. astpt cu interes si alte pareri

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie imi plac gradinescu si cosmescu de la tvr.... chiar daca au momente in care o mai iau pe aratura :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesanta analiza ta hernandez. Sa-ti zic si eu cu cine sunt de acord si cu cine nu.

La ProTV n-ai prea nimerit-o, Draghici si mai ales Mironica o iau foarte des "pe aratura" (ca s-o citez pe kisstina). Vorbesc non-stop si abuzeaza de limbaj pompos chiar si cand nu e nevoie. De gafe nu mai vorbesc. Singurul pertinent de acolo pare Vajeu, dar are si el multe asemanari cu cei 2.

La TVR, aproape nimeni. Din cand in cand (adica de cateva ori pe an) Gradinescu si Cosmescu fac comentarii bune. Restul, varza cu carne, noroc pe noi ca au pierdut drepturile la Liga 1.

La Antena 1 ai dreptate complet. Aici nici nu stiu sa existe comentatori. Baleanu pare desprins din epoca vintage a televiziunii.

La Telesport te contrazic din nou ca ma uit si eu la Anglia din cand in cand. Macavei comenteaza sters si modest, mult sub valoarea fotbalului de pe ecran, iar Serban Ionescu parca e din alt film, e un fel de "poetul garii de nord", o combinatie intre Baleanu si Mironica. Are un stil foarte invechit, presarat cu tot felul de metafore si comparatii mereu fortate si absolut penibile. Imi aminteste de anticii Hobana, Tomulica sau Pumnea. Ma umfla rasul de cate ori il aud.

La Eurosport ai nimerit-o iar. Bogdan Nevel e singurul care stie ce spune, chiar daca la TVR sau Telesport nu l-am mai auzit de mult. Aici i-as adauga din nou pe "teveristii" Gradinescu si Cosmescu, dar tot asa, cu gafele de rigoare.

La NationalTV ai din nou dreptate, Stefanescu are momente bune dar rare, iar transmisiunile par intr-adevar profesioniste (probabil sunt mai bine platite).

Sper ca nu am fost prea exigent. :pardon:

 

PS: Am vorbit numai de comentatorii de fotbal, deci nu inseamna ca nu i-as evidentia si pe altii precum Vilara, Naum, Banciu, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uitasem de TV Sport. Caretas e OK, dar uneori o ia si el pe urmele "mentorilor" sai de la ProTV. Restul de acolo sunt praf, ba mai mult au un asa-zis comentator cu grave defecte de vorbire (adica, e cam balbait :pardon: ).

 

Vreau sa vad si parerile voastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites
singurii valabili de la pro tv ar felix draghici si mihai mironica, dar si ei m-au cam dezamagit la meciurile stelei din cl. totusi poate merita circumstante atenuante. :think:

 

ba pe mine ma enerveaza rau cei de la pro tv.... in champions league din 90 de minute vreo 15-20 vorbesc numai de viata mondena a fotbalistilor... daca vreau sa aflu ca eto'o nu stie cate masini are in garaj sau ce playboy e totti pot sa-mi iau libertatea. si in plus cand joaca romani si fac greseli nu stiu caum sa ii apere mai bine si sa le gaseasca scuze...

Share this post


Link to post
Share on other sites

cei de la TVR ca doar pe asta il mai prindeam in RM insa acum doar antena international dar tin minte ca si cei de la protv erau buni nu stiu cum acum

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×