Sari la conținut
Forum Roportal
De-jay

Problema HDD.. sau nu..

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

 

De curand am avut probleme nemainitalnite la PC-ul meu. Se comporta cam asa: Aud un zgomot in unitate, ca si cand ar incepe un HDD sau un cooler sa creasca viteza de rotatie, monitorul ramane fara semnal, si nu il mai pot controla, evident. Dar ca sa isi revina, nu este de ajuns un simplu reset, din buton, ci trebuie sa`l opresc, si sa`l repornesc. Acum am intrat in safe mode si vad ca merge, dar nu pot ramane asa.

 

Am un HDD Maxtor, 30GB, pe care tin windows`ul si cateva programe, dar care e de 7 ani, cam vechi. Nu am avut probleme cu el pana acum. Mai am si un HDD Western Digital, 120GB, 1 an are, tot la fel, fara probleme. Doar sa nu ramana fara alimentare si merge bine.

 

Daca va ganditi la sursa, sa stiti ca nu am adaugat nou nimic, de ceva timp, deci daca ceda, eu cred ca ceda acum ceva timp.. Peste 1-2 luni..

 

Va multumesc inca de pe acum pentru raspunsurile voastre, si sper ca ma poate ajuta cineva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum mi s-a intamplat in aplicatii obisnuite, eram stiu ca in firefox, winamp, thunderbird, windows explorer si yahoo! messenger.. Jocuri nu folosesc, si daca folosesc, ma joc ceva vechi, fara a cere resurse multe..

Acum am mai scos cabluri de la un CD-RW, de la niste neoane, am scos si capacele de la carcasa si vad ca merge.. Cred ca am nevoie de o sursa noua, dar nu sunt sigur. Am nevoie si de alte pareri..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sigur sa fie de la windows? Abia l-am instalat si nu am avut probleme cu el, ma gandesc acum ca e de la partea hardware, si as avea nevoie de o sursa noua, ca placa video am vazut ca a ramas fara sursa de electricitate. Dar se poate ca un HDD sa isi mareasca viteza de rotatie la cateva minute dupa ce porneste?

 

Acum merge foarte bine in windows, normal, fara safe mode, dar cu unele cabluri scoase, despre care am mai zis. Merge de vreo 7-8 ore..

 

P.S. DSpawn, snoo snoo rocks :D Si eu sunt un fan..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×