Sari la conținut
Forum Roportal
jamy_ro

Ati intalnit politist care sa refuze spaga?

Postări Recomandate

m-am cam potolit dau puncte peste tot si daca imi mai iau si permisul sa redau examenul de redobandire chiar nasol!Mi-am luat un aparat radar dar mai bine stau potolita :friends:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, am intalnit politist care a refuzat spaga! Mai mult, mi-a dat amenda pentru altceva, ca sa nu imi retina permisul si cand m-am oferit sa ii dau ceva mi-a spus sa ma duc sa platesc amenda din acei bani si imi va mai ramane si pentru mine. Super ok, omul. Ii multumesc si acum ca a fost om, nu din cauza faptului ca nu a luat spaga.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am intalnit.

Plus ca nu e nici din aia care vine cu atentii la sefi de sarbatorile mai importante.

Fapt pentru care plutoner va ramane pan la pensie.jester.gif

Plus alte si alte dezavantaje din cauza caposeniei din care nu-l scoti. :lol:

tease.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desigur, dar asta pentru ca unde salasuiesc eu, daca te incumeti macar sa oferi spaga, poti fi arestat mai mult ca sigur. :rot:

 

Cel mult am avut parte de favor cand am primit vreo amenda, in sensul ca mi-a spus nenea militianu ca nu se va prezenta la tribunal si ca atare amenda va fi desconsiderata din lipsa de infatisare a celui care a eliberat-o. Cateodata functioneste charm-ul feminin si fluturarea de gene false rimelate. :lol:

Editat de Stifler's Mom
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am intalnit.

Şi eu am întâlnit, la Bacău. M-a prins radar-ul cu 155 km/h în localitate şi nici n-a fost nevoie să ofer şpagă, am discutat tot soiul de amabilităţi vreo 30 de minute, timp în care ei scriau un proces-verbal dar nu prea ştiau sigur ce vor să facă, iar amabilităţile s-au terminat abrupt: "Ştii ceva? E neagră, e cu număr de Bucureşti, până diseară când vin înapoi aveţi timp să vă hotărâţi ce vreţi să faceţi. Eu vă las actele şi am plecat". Aşa că am primit actele înapoi cu precizarea "Vedeţi că e şi permisul printre ele. Vă rog să semnaţi procesul-verbal, v-am sancţionat cu avertisment". Şi cam asta a fost tot, nici vorbă de şpagă! :o:

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 29.12.2006 la 13:46, jamy_ro a spus:

In 5 ani decand am permis am fost oprita de ceva ori si mai ales pentu depasirea vitezei!Ca un record personal am 198 km/h fara sa dau numele agentului care a luat banii si mi-a urat drum bun!Voi???

In 10 ani am incasat o amenda pentru centura, si n-am zis nimic. Era mai ofticat domnu' politist ca ma amendeaza pentru atat, decat mine. Era razie din aia cu care se lauda in toate stirile. Eram 2 persoane fara centura, a dat o singura amenda. Am platit-o, iar timp de cateva saptamani, cum intram in trafic, cum ma intalneam cu fix acelasi politist, in timpul serviciului, care se uita fix la mine. Bineinteles, nu aveam niciodata centura. O data era cu radarul, eu eram singura masina de pe drum, pe limita de 40, franam puternic de la 100, iar masina mergea ca saniuta. Nu si-a pus mintea cu mine.

Am mai luat un radar in miscare pe la Buzau, unde sensurile erau separate pe cativa km. M-a inregistrat cu 80+ in localitate, mi-a facut semn cu niste foi ca mi-o trimite, dar... Masina era abia cumparata, radiata fiscal, reinmatriculata, vanduta mai departe de mine, inmatriculata intr-o comuna... A ajuns amenda la cel de la care am cumparat-o, el le-a trimis dovada vanzarii + datele mele, dar s-a pierdut sanctiunea :laugh:

Alte probleme n-am avut. Cand sunt oprit, sunt foarte amabil. Daca nenea ma considera vinovat cu ceva, il las sa ma considere, si de obicei raman doar cu atentionare verbala.

La radare sunt destul de atent, am patit sa trec pe langa ele cu 70 in limite de 40-50, iar majoritatea politistilor inchid ochii la asemenea abateri.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In State daca oferi altceva decat ce-ti cere politisul, te aresteaza de obicei!!!   Permisul de Conducere, Actul Masinii si Asigurarea sint cerute de obicei, bani nu se dau nici pentru amenzi.

Sint putine cazuri din astea dar a fost chiar una dar nu mai tin minte de unde era, imediat a scos banii si voia sa-i puna in buzunar aproape unde avea arma, ala a crezut ca vrea altceva daca apus mana pe el :eek:.   

Nici sa atingi un om in uniforma n-ai voie in timpul serviciului ca te poate impusca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 08.07.2021 la 13:24, The Unknown a spus:

Nici sa atingi un om in uniforma n-ai voie in timpul serviciului ca te poate impusca.

Iar la noi, dupa 25km de urmarire periculoasa in trafic, cand un erou (politist) reuseste sa nimereasca tinta (un proxenet drogat), cu panaramele de Carpati, care nici noi nu trageau drept, se mai trezesc destui sa spuna ca nu a actionat politia cum trebuie :mda:

Sau cand un agent de paza + echipaj de politie imobilizeaza un betiv care "se legitima" cu un cutit, opreste cate o doamna creata si striga la ei sa-l lase in pace, nesimtitii :lol2:

Pe langa legislatia gandita pe buda, in Romania mai avem mult de lucrat cu prostimea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×