Sari la conținut
Forum Roportal
seba_zi

pagina web

Postări Recomandate

vreau si eu o pagina de web si nu stiu cum trebuie creata, defapt nu stiu nimic (recunosc) sunt nou in domeniu asta asa ca va rog pe voi daca stiti sa faceti asa ceva sa ma ajutati si pe mine daca se poate pls (sper ca nu deranjez pe nimeni)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... hmm pai intai documenteaza te , da cateva searchuri pe google/yahoo/msn ce vrei tu ... apoi fa rost de macromedia dreamweaver si adobe photoshop sau orice alt editor HTML si editor de imagini , eu ti le recomand pe primele sunt cele mai bune in orice caz in loc de dreamweaver poti folosii si Microsoft FrontPage ... le inveti pe astea cum functioneaza (adica mai dai niste searchuri pe google pentru tutoriale si altele) si te apuci de site ... usor nu ? :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai e prea mult sa te gandesti sa incepi un site fara sa stii nimic... mai bine te apuci si inveti php/html/flash/css... in orice caz te ajuta mai mult sa incepi cu dreamweaver , da era mai greu , dar dupa ce ii dadeai de cap puteai sa incepi sa inveti si limbajul ...

Editat de Erazz

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

va mutumesc mult cred ca o sa incep primadata de la inceput si cred ca o sa invat repede ( am incercat cu cabanova da nu iese cum vreau eu si ma pierd la unele puncte si am renuntat ) deaia vam intrebat pe voi ca stiti mai multe decat mine MERSI MULT INCA O DATA :airkiss: :jester:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×