Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

...dar mă pot gândi. Problemele "cu vecinii" pot să fie în prezent în Ro dar şi în SUA şi UE mai dure decât oricând, căci mafia s-a făcut doldora cu arme electromagnetice cu care lupii tineri sau bătrâni îşi gâdilă vecinii, de ce? ca să vânture oamenii de colo colo, mafia fiind peste tot, iar imobiliarii profitând la greu din acest trafic siluit de locuinţe, bunuri, mijloace de transport. Este epoca marii trămbăleli, în care toată populaţia noastră este vânturată şi scuturată bine de tot ce mai are: imobile, prieteni, informaţii. Deci, grijă la Marte în 3, este epoca "perpilor", poate fi vremea să te ia "vecinii" la şmotruit. Bine zice astrologul, dacă stau să mă gândesc: mai bine pe drumuri cu aşa "ocazie"..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...dar mă pot gândi. Problemele "cu vecinii" pot să fie în prezent în Ro dar şi în SUA ... Deci, grijă la Marte în 3, este epoca "perpilor", poate fi vremea să te ia "vecinii" la şmotruit. Bine zice astrologul, dacă stau să mă gândesc: mai bine pe drumuri cu aşa "ocazie"..

 

In cazul meu este exclus asa o activitate cu vecinii.  Ca sa "ma ia la orice" aici asta nu zboara in zona unde locuiesc, abia ne vedem, nici nu ne cunoastem decat pe numele mic, despre ce sa fie vorba?   Politia rezolva aici orice, ca ei au "arma" de calibru pe masura fiecarui agresor, sa zic asa, insa nu este cazul.   Pe mine ma iubesc vecinii!!!     

Nu ma duc nici unde, imi place sa stau in casa mea.   Precis nu inteleg nici de data asta limbajul astrologilor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spunea cineva la "Politică" despre vreo 5000 Eur/lună necesari în EU...mie nu mi se pare că este bine să cheltuim atâta. Sunt chirii cam duble faţă de Ro, dar salarii 3x...5x, iar traficul forţei de muncă prin UE este vital pentru succesul Uniunii, atât economic cât şi politic. Anume, guvernele vor trebui să concureze pentru a păstra sau atrage oamenii harnici în ţară, nu doar pentru a fi "realese", ceea ce, vedem şi noi, n-a funcţionat deloc.

 

Au apărut şi mafii/guverne trădătoare, care au vândut ţara şi au cumpărat sisteme de sclavie ultra-moderne, care te ţin cu forţa în padoc, ca pe vremea împuşcatului, dar putem lupta împotriva lor.

Editat de Welney
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Femeia Capricorn ...  Cea mai inteligenta femeie din zodiac.  Esti norocos daca o ai alaturi de tine!!!

"Femeia Capricon nu poate fi oprita de nimeni si de nimic atunci cand isi propune sa realizeze ceva. Despica firul in patru si pune in aplicare cele mai bune strategii. Trebuie sa depui un efort suplimentar ca sa te poti ridica la nivelul ei. Are toate sansele sa reuseasca in viata. Asta pentru ca astrele i-au dat si dorinta de a munci din greu. 

Este capabila sa sacrifice orice pentru cariera, planuindu-si cu multa atentie fiecare pas pe drumul spre succes. Nu alege niciodata primul lucru sau prima persoana care ii iese in cale. Judeca totul cu mare atentie inainte sa ia o decizie. Stie ca merita tot ce este mai bun, asa ca nu se multumeste cu orice in viata. Nu o poti minti, nimeni nu o poate pacali.

Cea mai inteligenta femeie din zodiac.    Daca incerci sa faci asa ceva, te va indeparta fara sa ezite. Isi da seama de la o posta de intentiile tale, pune totul sub semnul indoielii, fiind aproape imposibil sa o pacalesti. Cu toate acestea, daca iti doresti sa ai alaturi o femeie capricorn, nu vei regreta. Odata ce isi gaseste partenerul potrivit, veti forma o echipa imbatabila, mergand impreuna spre telul comun."

Cea mai inteligenta femeie din zodiac. Esti norocos daca o ai alaturi de tine

*Nu ma mai laud cum sint, aflati din zodiac*

 

Cea mai inteligenta femeie din zodiac. Esti norocos daca o ai alaturi de tine (newscaffe.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CAPRICORN  Dedică weekendul "asta" planurilor de viitor, fie că este vorba despre primăvară, dar, mai ales, după veştile bune primite, trebuie să-ţi faci proiecte pentru creşterea calităţii vieţii tale! 

În acest weekend “te joci” cu cei din jurul tău ca să vezi cum reacţioneză.

Spirit ludic de pisoi răsfăţat!  Dar poţi să înveţi ceva important, când dai cu lăbuţa, ţine ghearuţele strânse! 

Este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. 

Investeşte în relaţii de prietenie şi în dragoste. În dimineaţa zilei de duminică, ai o ocazie de parvenire sociala, sau ceva se schimbă în relaţiile tale.

Nu este obligatoriu sa o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

 

*Mereu ma pun pe ganduri aceste descrieri, dar nimic nu se refera la mine!!!*

 

Alte prilejuri de sărbătorire. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - Evenimentul Zilei (evz.ro)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zodiile si mancarea maghiara preferata, ca s-a observat o legatura si intre zodiac si gastronomie ca au pofte foarte diferite oamenii care cunosc felurile maghiare.

Capricorn ... isi da si sufletul pentru o Supa de Carne ca-i de vita sau de Pasare.    In cazul meu au perfecta dreptate!!!

Acvarius ....  Pulpa de rata prajit cu cartofi noi si varza calita.

Pesti .........   Costita la cuptor cu mult sos si paine proaspata.

Berbec .....    Friptura a la Brasov dar nu cunosc acest fel de mancare.

Taur .........    Galuste cu branza de burduf si jumeri, sau doar paste facut in casa sa fie mai repede.

Gemenii ....   Supa de fasoale boabe uscate cu Thyme si ciolan afumat. 

Rac.............  Mancare de Cartofi, cel mai nepretentios dintre toate zodiile.

Leu ............  Supa de Varza Acra cu Afumatura, Carnati.

Virgini ......... Tocanita de Vita cu Gnocchi.

Balanta .....  Friptura de Porc la cuptor, Grisi Prajit si Sauce de Visini.

Scorpion ... Paprikas din Vanat cerb sau caprioara marinat in vin rosu si un fel de galuste de faina, dar fierti in aburii care se elimina din fierberea tocanitei.   E mai complicat de facut dar nu-i greu deloc, insa foarte deosebit de multe specialitati.   

Sagetator .. Gulyas traditional.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 02.03.2021 la 9:43, The Unknown a spus:

 

Capricorn ... isi da si sufletul pentru o Supa de Carne ca-i de vita sau de Pasare.    In cazul meu au perfecta dreptate!!!

 

In cazul meu, pizza, shaorma si aperitivele ma cumpara.

Ciorbele de porc si pasare sunt in meniul meu, dar nu vand nimic pentru ele :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×