Sari la conținut
Forum Roportal
andrei_666

Hockeyarena

Postări Recomandate

Joaca un incredibil manager online de hoccaey la http://www.hoccaeyarena.net. Condu-ti propria echipa, promoveaza in prima divizie a tarii tale si joaca in Wolrd League. Ajuta-ti tara intr-o competitie cu alte 34 de tari. Castiga alegerile si devino manager al echipei nationale a tarii tale si castiga campionatul mondial. Peste 4000 de membri activi din peste 38 de tari. Versiuni in limba nationala pentru: Slovacia, Republica Ceha, Finlanda, Marea Britanie, Germania, Rusia, Suedia, Belgia, Polonia, Danemarca, Statele Unite, Canada, Austria, Elvetia, Olanda, Italia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Lituania, Mexic, Spania, Australia, Noua Zeelanda, Irlanda si Letonia. Noi tari si traduceri in curand ...

De pe 22.01.2005 sa-a introdus si Romania pe lista.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hoccaey Arena a ajuns in Romania la sezonul cu numarul 2. Acesta a inceput luni si tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa participati si voi este sa intrati pe adresa: www.hoccaeyarena.net

Pe parcursul primului sezon sa-a reusit implementarea interfetei in limba romana, iar in cel mai scurt timp va fi disponibil si ghidul in romana. Pana atunci insa HA ofera alte provocari userilor: campionatul mondial U20, la care participa si Romania, Liga Mondiala, o competitie intercluburi in care Romania este reprezentata de doua echipe, dar si un campionat intern extrem de interesant ce se desfasoara pe sitemul: sezon regulat + playoff.

Deoarece numarul userilor din Romania a crescut incet dar sigur pe parcursul primului sezon, mai marii HA au hotarat sa dubleze numarul de locuri disponibil pentru tara noastra. Astfel in acest moment mai exista 90 de locuri libere pe care puteti sa le ocupati chiar voi.

Odata intrati in joc veti primi ajutorul in descifrarea tainelor jocului de catre NAT(National community supporters), useri mai vechi care va pot raspunde la diferitele intrebari.

Inscrierea dureaza extrem de putin, asa ca daca sunteti pasionati de managerele pe teme sportive, www.hoccaeyarena.net este locul unde trebuie sa fiti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sezonul trei al HoccaeyArena in Romania se apropie de sfarsit, acum aflandu-ne in faza playoff-ului. Incet incet, Romania incepe sa scoata capul si aici, asa cum a facut-o si in alte managere online. Echipa U20, sa-a calificat in prima grupa valorica iar una din echipele de club a reusit sa obtina prima victorie pentru tara noastra in World League (competitie rezervata celor mai bune echipe de club din lume). Daca va pasioneaza jocurile online, va astept impreuna cu ceilalti manageri sa va faceti un cont pe www.hoccaeyarena.net

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Traducerea in limba romana e jalnica, in sensul ca un rand e in romana , 3 in engleza :good:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Traducerea in limba romana e jalnica, in sensul ca un rand e in romana , 3 in engleza :soc:)

[snapbacca]58308[/snapbacca]

Proportia pe care ai exprimat-o tu este exagerata. Exista insa greseli si cuvinte netraduse dar chiar in acest moment, o echipa de 5 oameni cauta toate greselile si pasajele lasate netraduse pentru a putea repara aceasta greseala. Cat de curand site-ul nu va mai contine greseli de acest fel.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iata ca dupa vreo 8 luni de la lansarea jocului in Romania, Hockey Arena incepe sa prinda din ce in ce mai multi adepti. Odata cu traducerea ghidului pentru inceput si a regulamentului in romana, o bariera importanta a fost depasita. Deja comunitatea romaneasca se poate lauda cu prima cupa amicala, cateva site-uri (in special ale unor echipe), forum propriu, dar si unele rezultate sportive extraordinare: locul 20 din 42 de tari in functie de rezultatele din Liga Mondiala (competitie rezervata cluburilor) iar echipa nationala U20 are mari sanse de calificare in sferturile campionatului mondial. Toate acestea au fost realizate chiar daca Romania este una din cele mai noi tari incluse in lista celor 42 prezente in Hockey Arena.

Daca vreti sa jucati un manager care cu siguranta va va captiva intrati pe www.hocakeyarena.net. Un user in plus, o sansa in plus si pentru Romania de a deveni o forta de temut!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×