Sari la conținut
Forum Roportal
jamy_ro

Mercedes sau BMW?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Germania a uimit toată Europa. A întrecut până și SUA la vanzari de masinute electrice şi hibride unde NU sint deloc preferate!!!    capital.ro   

In State distantele sint imense in comparatie cu EUropa si lumea se grabeste, cele ce s-au vandut in Germania aici nu sint prea bagate in seama ca-s mici pe langa ca consuma altceva in loc de carburanti.    Lumea se grabeste, are bagaje si familie, doar cei cu atacuri de inima poate cumpara o masinuta de mers la alimentara Miercuri pentru ieftinitati, pentru Las Vegas au alta masina, care tine la tavaleala, si nu le lasa in pana de soare sau ulei de Cocos in mijlocul verii in Desertul Mojave!    Eu nici gratuit n-as aduce acasa una din alea!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 23.12.2006 la 16:32, jamy_ro a spus:

maine te duci sa-ti cumperi o masina ai banii suficienti pentru achizitionarea oricarui model.ce ai alege mercedes sau bmw?si ce model?

In general sunt fan E-class. Dar in ultima vreme ma bazaie rau ideea unui seria 5-7. E o idee destul de subiectiva, caut aspectul ala de masina premium; ca deja am ceva de clasa mare, si sunt multumit.

Revenind la decizie: as cocheta intre E, S, 5 si 7. Pe care mi se pune pata, cu aia plec. Test drive si informatii de pe net.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×