Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Gigi R

Redesign Jocuri-Gratuite.ro

Rate this topic

Recommended Posts

Salut,am nevoie de parerea voastra despre un layout care este in dezvoltare si care va inlocui actualul design al site-ului

 

www.jocuri-gratuite.ro

 

Layout-ul atasat este facut de o firma si acum la sfarsit ni s-a spus sa scriem ce ne place,ce nu ne place sau ce am vrea sa schimbam la el si in ce fel.

Noi avem deja cateva mici obiectii la adresa lui,cum ar fi faptul ca aduce destul de mult cu miniclip.com sau partea de header care nu prea comunica cu restul paginii,dar asteptam si parerile voastre.

In masura in care vom primi un nou layout o sa il postam aici ,in acest fel veti putea urmari evolutia proiectului nostru.

 

numai bine

post-29045-1166874672_thumb.jpg

Edited by Gigi R

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie unul imi place , la header ce nu ti place ? e un mod de publicitate este normal sa nu se lege de continutul siteului bineinteles ca asta tine si de tine ce publicitate doresti(una cu tematica asemanatoare gen magazin de jocuri etc) chiar nu mi se pare ca duce spre miniclip ... jocurile da se aseamana... dar in ceea ce tine de layout ... este destul de diferit ... culorile mi plac ce sa mai zic :spiteful: ... mi se pare un site bun ok ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×