Sari la conținut
Forum Roportal
menssana1984

Credeti ca va mai exista Dumnezeu?

Postări Recomandate

:roll:

da deci cum spuneam,mica noastra sarada numita religie se modifica pe zi ce trece,ceea ce este acuma,

nu era sub nici o forma acum cateva sute sau mii de ani,atat eu cat si voi,suntem prea incuiati la minte ca sa ne dam seama de acest adevar,vedem doar parti ale lui si chiar pe acelea l-e punem la indoiala...

dupa moartea lui isus,de exemplu,au aparut x forme de crestinism,pt ca la putere atunci era cuvantul,nu tiparul..

dar indiferent de calea aleasa pt aceasta "propaganda",totul se rezuma la un singur lucru..cate capete,atatea adevaruri.

crestinii reprezinta majoritatea pe acest forum,de aceea va intreb ,in special,pe voi...

MAJORITATEA=NORMALITATEA sau spirit de turma si agatarea de orice fel de speranta si de promisiuni optimiste,gen rai,bla ,bla ,bla,etc.?

biblia s-a modificat de doua ori,pana acuma,in forma vechiului si noului testament,au inceput sa apara,noi manuscrise,care nu sunt acceptate de acele capete luminate de la vatican,pt simplul fapt ca pun la indoiala o intreaga biserica si scopul ei pe aceasta lume,biserica in sine si idealurile ei s-au schimbat in functie de vremuri si de interesele unor oameni influenti,ca sa nu mai vorbim de faptul ca in fiecare razboi mai serios,era de partea ambelor tabere,in loc sa incerce sa medieze...

de la ceea ce a fost odata la ceea ce este acuma,atat Dumnezeu cat si religia,va intreb pe voi acum,care o sa fie urmatorul pas,urmatorul dumnezeu sau forma a lui dumnezeu,o sa mai avem acesta religie peste ani si ani,o sa mai avem acelasi dumnezeu,aceeasi credinta nestramutata in dumnezeu si satana,oare ce o sa se intample daca ii uitam pe amandoi?

omenirea avanseaza,daca religia nu va evolua odata cu noi,va disparea,luati aminte la tinerii din ziua de azi,la importanta si semnificatia pe care o au sarbatorile cele mai sfinte pt ei,o sa vedeti ca am dreptate..banul e zeul a 70% din omenire.

pana acum omenirea a avut motive sa se teama si sa accepte un dumnezeu,din punct de vedere al stiintei am stat in intuneric,

dar nu mai e cazul in zilele noastre...acum oamenii nu vor sa se mai teama,vor sa cunoasca,vor sa cucereasca....

unde va fi dumnezeu in toate astea,va fi un mit,o poveste,un creeator respectat sau doar o nota de subsol in evolutia omenirii?

noi vom evolua,dar il vom lua si pe dumnezeu cu noi sau va ramane o simpla fosila din drumul evolutiei noastre? :kiss:

 

oups!...wrong forum :roll:

sa il inchida cineva pls! :yahoo:

scuze...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×