Sari la conținut
Forum Roportal
Cleric Prest

Inainte mergatorii lui Antihrist

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Inainte mergatorii lui Antihrist

 

"Antihristi multi s-au aratat" (1Ioan 2, 18)

 

O intruchipare a lui Antihrist a fost Antioh Epifan, care este numit "radacina pacatoasa" (I Mac. 1, 10). A pricinuit practic pustiire in templul lui Dumnezeu din Ierusalim si a urmarit ca sa uneasca toate popoarele intr-unul singur. A dat dispozitie ca sa se renunte la monedele nationale. A profanat sarbatorile si templul, a anulat taierea imprejur si a poruncit sa fie omorati cei care nu se vor conforma cu ordinele lui. A asezat un idol pe jertfelnic si altare de jertfa in oras. A dat ordin ca sa se arda Cartile Legii. A dat ordin ca sa fie omorati prin torturi cei care sustineau Legea. Asadar lucrarile lui Antioh trimit cu gandul la lucrarilor venirii lui Antihrist; pentru ca si Antihrist va profana templul, deoarece se va instala in el si va incerca ca sa dea impresia ca este Dumnezeu. Pe cei credinciosi ii va supune la chinuri nemaintalnite si se vor confirma cele spuse de Scriptura, ca va fi "uraciunea pustiirii" (Mt.24, 15).

 

Tipuri si modele ale lui Antihrist sunt, nu numai Antioh, ci si toti necredinciosii si aceia care in numele puterii pun stapanire, prin tiranie, pe omenire si o chinuiesc; fiindca modele ale lui Antihrist sunt si astazi, precum sunt ateii si cei ce se acopera cu masca democratiei. Acestia amintiti sunt cei mai importanti, pentru ca detin in mainile lor puterea si conduc destinele nefericite ale omenirii, persecutand Biserica Ortodoxa cu orice mijloace, facandu-se astfel instrumente ale Satanei, si inainte mergatori ai lui Antihrist.

 

Dar ca inainte mergatori ai lui Antihrist nu trebuie sa-i socotim numai pe acesti pioni ai Satanei, ci si diferitele erezii si miscarile viclene care provoaca tulburare si organizeaza centre de depravare si decadere a omenirii.

 

Nu ne vom ocupa aici de toate ereziile care slabesc Biserica si au devenit motiv de a rupe camasa cea necusuta a lui Hristos, dar vom relata ceva despre hiliasmul care bantuieste crestinismul, care gratie banilor pe care-i cheltuiesc si efortului organizat decimeaza literalmente turma Bisericii, pe care pastorii, cu putine exceptii, o lasa prada dispozitiei rapitoare a slugilor lui Antihrist. Falsii marturisitori ai lui Iehova, formeaza o organizatie politica mondiala, pe langa faptul ca este si o erezie. Cu toate acestea masca este religioasa. Cei care se intituleaza "Martorii lui Iehova" utilizeaza religiozitatea ca pe o marfa, precum traficantii de droguri, pentru ca sa prosteasca si sa slabeasca pe credinciosii ce le cad victime. Scopul lor este de a tulbura ordinea crestina, degradarea si schimbarea omenirii intr-o turma de animale, fara ratiune si vointa, care sa le permita guvernarea mondiala. "Martorii lui Iehova" formeaza astazi cea mai rasiala, fanatica si anticrestina organizatie, la nivel mondial. "Ceea ce duce la deconspirarea lor si a planului lor demonic este proclamarea celei de a doua veniri a Domnului, care s-a petrecut in chip nevazut, si infierea si mostenirea imparatiei lui Dumnezeu doar de cei 144.000 de barbati sfinti din Apocalipsa, la care au obraznicia sa se alature" (Kinonia 1986) Intr-adevar organizatia "Martorii lui lehova", este cea mai nereligioasa si vicleana miscare din toate timpurile, dupa cum o numeste Constantin Muratidis, care a dovedit, cu elemente de neclintit ca aceasta organizatie, sub acoperamant religios si crestin, prin mijloace viclene si necinstite, urmareste ca sa transforme omenirea intr-un imens lagar de sclavi, si in felul acesta sa impuna o foarte hidoasa stapanire rasiala, la scara mondiala, cum nu a cunoscut lumea pana acum. Organizatia "Martorii lui Iehova" formeaza o uriasa societate transnationala, care exploateaza crunt numeroasele sale victime, care lucreaza voluntar, fara plata, cu consecinte care aduc castiguri uriase. Mai absurda si monstruoasa se arata in vremea noastra pretentia celor care conduc "Turnul de veghe", care impun membrilor organizatiei sa-i socoteasca singurii talmacitori ai Scripturii si unica reprezentare a lui Dumnezeu pe pamant, care alcatuiesc si conducerea legala, care va transforma guvernarea mondiala; fiindca toate celelalte guverne vor fi anulate. Coducerea "Martorilor lui Iehova" dispretuieste si caracterizeaza pe ceilaiti oameni fiinte inferioare. Adeptii nu au drepturi ci numai obligatia de a sluji si asculta pe conducatorii lor. Aceasta este prima lor grija, de a-i transforma pe oameni in sclavi. Cei care conduc "secretul nelegiuirii", traficantii satanici transnationali din Brookline, care pregatesc venirea lui Antihrist, au obraznicia fara margini de a se socoti pe ei insisi ca singurii mostenitori ai lui Dumnezeu, care vor participa la guvernarea mondiala.

 

Noi recunoastem in ei pe inainte mergatorii lui Antihrist. Cum pot acesti traficanti din Brookline sa se socoteasca pe sine asemenea barbatilor din Apocalipsa si mai presus de purtatorii de Hristos Parinti ai Bisericii ? "Acestia sunt care nu s-au intinat cu femei, caci sunt feciorelnici ..., iar in gura lor nu s-a aflat minciuna, fiindca sunt fara prihana" (Apoc.14, 4). Insa intemeietorul acestei organizatii hiliaste, Russel nu numai ca s-a casatorit la 1879, ci si nunta s-a savarsit cu vinovatie si desigur din cauza preacurviei. Dar si succesorul lui, Ruterffort a murit din cauza folosirii drogurilor. Ne uimeste planul moral al intemeietorilor acestei organizatii satanice, care se numara pe sine intre barbatii cei drepti din Apocalipsa. Adeptii lor, care alearga neincetat cu gentile pline de carti, nu mai au timp ca sa vada cata batjocura au adunat in jurul lor intemeietorii sectei ? Asadar atat de tare s-au prostit incat nu mai vad ca aceasta organizatie satanica, pe care o slujesc, incearca sa impuna in lume un crunt regim rasial, cum nu a mai cunoscut lumea, si sa transforme pe oameni in sclavi ? Nu vad, oare, ca stapanii lor sunt in acord cu cele spuse in II Tes. 2,7 lucrand taina faradelegii si ca sunt inainte mergatorii lui Antihrist ?

 

Cel mai paradoxal lucru dintre toate este ca aceasta organizatie satanica submineaza temelia statului in ce are mai sfant si mai cinstit, credinta si ortodoxia, si aceasta se intampla din cauza concesiilor pe care statul le-a facut. Dar aceste favorizari nu se opresc aici ci privesc si alte taine, antidemocratice si organizatii ascunse, precum masoneria. In afara de hiliasm exista alte miscari si puteri ascunse care pregatesc terenul pentru desgustatorul Antihrist. Aceste organizatii care formeaza semnul pentru vremea noastra si isi au radacinile in evul mediu sunt in legatura cu masoneria.

 

Masoneria este o organizatie mistica cu scopuri secrete. Este organizata piramidal, pe nivele, informatiile urcand spre varf. In aceasta structura nivelele inferioare nu au acces la informatiile unui nivel superior.

 

Cum poate un om liber sa adere la o astfel de organizatie care nu-si descopera adevaratele planuri, si cum pot sa existe intr-o democratie asemenea organizatii secrete ? Ce scopuri suspecte si antidemocratice servesc aceasta organizatie, cu legaturi internationale si mii de loje in toata lumea ? Pentru ce in aproape toate statele guvernele cedeaza in fata acestei organizatii satanice, antidemocratice si anticonstitutionale ?

 

Masonii au secrete pe care nu le descopera nu numai altor oameni, pe care ii numesc "profani", ci nici propriilor lor membri. Si se constata fenomenul trist ca se cere oamenilor care accepta sa fie recrutati in asemenea organizatii, sa pastreze secrete toate lucrurile pe care le vor afla ! Cine a ajuns la aceasta crunta umilire ca sa-si vanda constiinta in acest mod dezgustator ?

 

Pentru ce masonii sunt obligati cu juraminte aspre sa pazeasca si sa indeplineasca ordinile, pe care nu trebuie sa le destainuie ? Nici macar unui prizonier nu i se cere asa ceva. In vremea noastra, epoca prin excelenta numita "democratica", o organizatie secreta isi inchide portile fata de membrii intregii societati si-si leaga cu juraminte ingrozitoare membrii sai ca sa nu destainuie secretele sale, nu este normal ca sa creeze suspiciuni ? Loja P-2 din Italia are mii de membrii, din randul "personalitatilor", adica a elitei italiene.

 

Dar dincolo de faptul ca este o organizatie secreta si perfida, masoneria este si antisociala. Astfel, prin felul cum se manifesta, masonii sunt aceii care favorizeaza disensiunile si nu guvernarea dreapta pe care o cer toti oamenii.

 

Pentru ce sa fie sustinut cineva numai si numai pentru ca este mason si sa nu fie sustinut oricare altul dupa dreptate ? Judecatorul mason va hotara dupa dreptate sau dupa ordinile masonice ? Ofiterul mason va asculta ordinile lojelor sau chemarea patriei ? Nu cumva loviturile de stat si tradarile, care se inmultesc in ultimul timp in intreaga lume au legatura cu acesti ofiteri vaduti ? Pentru ce masonii se sfiesc ca sa se destainuie si sa faca cunoscut in mod public sau prin declaratie gradele lor ? Nu cumva pentru ca poporul are formata deja constiinta manipularii prin acestia. Cu toata aversiunea poporului fata de antidemocratie nu se intampla nimic. Lojele exista si domnesc ca stat in stat. Deci, care sunt acei protectori nevazuti ai acestor intunecate organizatii in tara noastra ? Nu cumva se ascund pentru ca "toti cei ce comit faradelegi urasc lumina" ? Asadar aceasta este masoneria, care, in opozitie cu hiliasmul care apeleaza la indivizi cu slaba pregatire, alapeaza, in general, la oameni influenti, cu inteligenta, cu autoritate, cu bani si influenta sociala. Diavolul prin masonerie favorizeaza planul sau si pregateste pe oameni pentru venirea lui Antihrist. Fiindca trebuie sa cunoastem ca, in afara de acestea, masoneria este si religie a Satanei. In loje este adorat Marele Arhitect al Universului. Desi copiaza multe din ceremoniile crestine, masonii adorand pe Marele Arhitect al Universului arata ca nu agreaza pe Dreptul nostru Dumnezeu.

 

Asadar masoneria, organizatie satanica, este o ramura a Sionismului international. Lucreaza si aceasta pentru ca sa se realizeze planurile ascunse ale iudeilor, asadar ca sa instaleze pe Mesia cel asteptat al evreilor, ca conducator mondial, adica pregateste venirea lui Antihrist, a desgustatorului dictator.

 

Masoneria, hiliasmul, ecumenismul, spiritismul, magia sunt in special o actiune a hidrei sionismului, care otraveste mortal pe oameni si-i preda in puterea Satanei. Cei care au rastignit pe Hristos, prin urmasii lor, cei care nu se cumintesc nicidecum, nici macar nu se pocaiesc pentru crimele lor desgustatoare, lucrand cu toate aceste puteri antihristice din culise pentru a ni-l impune pe Antihrist. Cu toate acestea, planurile lor au fost dezvaluite, prin profetiile care exista, pentru ca noi sa fim preveniti, si au misorat camuflarea lor; pentru aceea, nu trebuie sa cadem in capcana lor.

 

Tineti-va departe de spiritism, magie, masonerie si hiliasm. Sunt dezgustatoare puterile satanice care ne fura ce are mai scump si mai drag sufletul nostru. Racnetul lui Antihrist se aude clar, umbra hidoasa a lui arata ca se apropie. Sa ne amintim de Sf. Ap. Petru, care zice: "Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla racnind ca un leu, cautand pe cine sa inghita" (I Pt. 5,:crazy:. Sa "ne asiguram" zice Sf. Chiril al Ierusalimului. Numai cati isi vor asigura sufletul lor prin rugaciune si atentie neincetata, fata de Antihrist, de aliatii si inainte mergatorii lui, vor scapa din capcane si vor mosteni fericirea si viata vesnica. Restul vor rataci si vor fi adunati in tabara lui Antihrist, ca sa lupte nenorocitii chiar cu Hristos si vor primi semnul lui Antihrist spre pieire si condamnare vesnica, dupa cum scrie Sf. Ioan in Apocalipsa.

 

sursa: http://www.razboiulnevazut.org/capitol.php?id=1183

Editat de iosafat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Masoneria este o organizatie mistica cu scopuri secrete.

 

Asta a fost demult, astazi se stie ca masoneria a avut scopul clar de a elibera popoarele de sub "binecuvantarile" religiei, si ai trage presul de sub picioare astfel ca religia sa isi piarda puterea ...ceea ce au si reusit!

Este organizata piramidal, pe nivele, informatiile urcand spre varf.
ca si biserica de altfel, preot episcop cardinal papa ...astea nu sunt ierarhii?

Diferenta este ca biserica si-a propus sa asupreasca, beleasca si prosteasca masele ca sa preieie puterea (vezi biserici in fiecare sat) iar Masonii au monopolizat elitele ...si ILUMINATII au reusit sa rupa puterea din mainile bisericii...si astfel a inceput progresul si suisul care il vedem azi!

Dar dincolo de faptul ca este o organizatie secreta si perfida, masoneria este si antisociala.

Ai dreptate ...in ziua de azi masoneria construieste SPITALE si voi case de rugaciuni unde beliti masele de oamenii de bani, vanzandu-le vorbe goale sub forma de sarlatanie!....deci ce e asocial ??????

Astfel, prin felul cum se manifesta, masonii sunt aceii care favorizeaza disensiunile si nu guvernarea dreapta pe care o cer toti oamenii.
Asta poate in filmele cu Tom si Jerry ...Elitele si Iluminatii, e si corect sa conduca societatea, si nu prosti sau imoralii si lacomii preoti! ca acestia se lovesc de prostii rataciti din greseala la putere, mai au conflicte ...dar nu uita Inteligenta e corect sa conduca lumea nu prostia!
masoneria este si religie a Satanei. In loje este adorat Marele Arhitect al Universului.

 

Pentru ca si ei au vazut "bunatatea Dumnezeului Biblic" ...sau cu alte cuvinte ...atat rau cat a tolerat si facut Dumnezeul Biblic ...nici dracu nu putea face!

masonii adorand pe Marele Arhitect al Universului arata ca nu agreaza pe Dreptul nostru Dumnezeu.

Care e ala Drept????? Ala care nu i-a pedepsit nici pe criminalii fiului Sau?

Ala care stia ce se va intampla ...milioane de crime...nu a intervenit sa le opreasca!

Sa nu opresti o crima desi poti face asta ....

se cheama COMPLICITATE la CRIMA in toate Codurile penale de pe planeta!

asta e dumnezeul vostru .... frumos doar in minciuni si cumplit si sangeros in fapte!

 

 

E si normal sa fiti asa de inversunati impotriva Masonilor ca doar ei au deposedat biserica de putere!

Au impus invatamantul obligatoriu, drepturil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Asta a fost demult, astazi se stie ca masoneria a avut scopul clar de a elibera popoarele de sub "binecuvantarile" religiei, si ai trage presul de sub picioare astfel ca religia sa isi piarda puterea ...ceea ce au si reusit"

 

Virusul HIV, a fost creat de masoni in laboratoare de cercetare secrete, cu scopul de a "elibera" popoarele (desigur) de absolut orice. Urma ca_in urma eliberarii acestui virus in lume, sa ramana o populatie in jur de 2 milioane pe tot Globul, cu scopul de a o face perfecta! La fel, au facut si nemtii in cel de-al II-lea razboi mondial cand doreau sa distruga majoritatea popoarelor...considerandu-l pe al lor ca fiind_singurul perfect! Ce zici de asta !? Mai mult, crestinii au ca reprezentanti in diferitele icoane pe Fecioara Maria, Iisus Hristos, sfinti, ingeri...Comparativ cu acestia, masonii au ca reprezentanti tot felul de schelete. E la vazul tuturor_si sa fii prea orb sa nu-tzi dai seama cui slujesc acestia. Ca au facut spitale si nu mai stiu ce...aceste actiuni au fost bine intentionate. Cum s-ar spune - ii daruiesti cuiva tortul de ziua lui_ca mai apoi, sa te pregatesti sa-i sufli lumanarea...sa-l eliberezi, noo !? :o:

 

"Care e ala Drept????? Ala care nu i-a pedepsit nici pe criminalii fiului Sau?". Intocmai !!! Nu i-a pedepsit_deoarece El-Unul, ii iubeste pe totzi in egala masura...plus ca, le-a lasat oamenilor libertatea de a alege...

Daca i-ar fi executat pe totzi infamii asa cum doresti tu, unde-ar mai fi fost aceasta libertate !? I-am fi dat lui Dumnezeu in acest caz, atributul de autocrat! Adika, ar fi tinut doar cu cei buni - pe cei rai i-ar fi exterminat_si n-ar mai fi impartit pentru fiecare aceleasi drepturi. Ce Dumnezeu ar mai fi fost acesta ?!

In plus, nimeni nu are dreptul sa ia viatza cuiva oricat de criminal ar fi respectivul ci_trebuie pedepsit in conformitate cu legile universale...Si nu te pripi sa tragi concluzii ! Priveste la cei care au fost de partea raului de-a lungul veacurilor - nu ii mai tzine minte nici naiba - s-au izbit de roca la fel ca spuma marii...Doar sa fi facut un rau incalculabil, ca cel pe care l-a facut Hitler incat_sa fi intrat in cartea de istorie si doar atat ... Pe cand, faptele bune_sunt pastrate mereu in suflete! :crazy:

 

P.S.1. Masonii vor sa reconstruiasca templul lui Solomon, cu scopul de-a se savarsi prezicerile apocaliptice...Imi spui si mie, ce treaba au masonii cu templul lui Solomon daca totusi vor sa desconspire hotia crestinismului, asa cum spui tu !? :P

P.S.2. Eu ti-am vorbit teoretic_dat fiind faptul ca sunt ateu dar, cam asa ar trebui sa stea lucrurile in caz ca exista ceva...dincolo...

 

 

 

 

 

 

"A pricinuit practic pustiire in templul lui Dumnezeu din Ierusalim si a urmarit ca sa uneasca toate popoarele intr-unul singur. A dat dispozitie ca sa se renunte la monedele nationale..."

 

Lucrul asta il vedem f.clar si astazi. E vorba de U.E.-organizatie care urmareste unirea tuturor tarilor europene, cu scopul de a crea un intreg - un stat federal asemanator cu cel al S.U.A. care sa fie condus dupa aceeasi doctrina in toate colturile acestuia.

Masonii sunt cei care controleaza din umbra, masa monetara din fiecare stat. Ei sunt cauza reala pentru care tara noastra a fost saracita cu scopul de a o face sa adere la uniune, tara noastra fiind obligata in felul acesta sa recurga la astfel de solutii pentru a iesi din mocirla in care-a fost bagata. O prima tinta a fost forta de munca sau mai bine zis (ce mai la deal la vale...) proletariatul.

Pionul masonilor in tara la noi_a fost si mai este Mugur Isarescu. Se poate observa prea bine, perioada destul de lunga de activitate a acestuia la conducerea bancii nationale. Astea nu-s lucruri care se dau la T.V. dar_care-ar trebui sa se stie!

 

"modele ale lui Antihrist sunt si astazi, precum sunt ateii si cei ce se acopera cu masca democratiei"

 

Si eu sunt ateu bai crestinule, da` nu ii bag pe gat nimanui legile mele filosofice. Le scriu_si le las ca lumea sa le dezbata liber...Sau_ai uitat de libertatea de exprimare !? :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Virusul HIV, a fost creat de masoni in laboratoare de cercetare secrete,

Dupa informatiile mele, virusul HIV este cret de Dumnezeul biblic ca sa isi arate oamenilor adevarata fata dumnezeiasca!

La fel, au facut si nemtii in cel de-al II-lea razboi mondial cand doreau sa distruga majoritatea popoarelor...
E adevarat si Hitler se credea Mantuitor si a promis o imparatie de 1000 de ani !

Ti se pare cunoscut idea?

 

. Ca au facut spitale si nu mai stiu ce...aceste actiuni au fost bine intentionate.

Pai daca Dumnezeu si Isus ne fereau de boli nu mai trebuiau sa le faca,

"Care e ala Drept????? Nu i-a pedepsit_deoarece El-Unul, ii iubeste pe totzi in egala masura...plus ca, le-a lasat oamenilor libertatea de a alege...
Fapta Lui se cheama complicitate la crima..... cine iubeste raul atat de mult ..nu e Dumnezeu Creatorul ci diavolul!
Masonii sunt cei care controleaza din umbra, masa monetara din fiecare stat.

Masonii sunt ELITELE si ele trebuie sa condca tara:

Masonul Bush si precedentii sai au impus democratia si libertatea pana si in Romania, rasturnand tirania ...si ce a facut rau prin asta ?

Ei sunt cauza reala pentru care tara noastra a fost saracita cu scopul de a o face sa adere la uniune,

Vorbesti bazaconii...Austri Finlanda Suedia nu au fost saracite ca sa intre in Uniune ...de slabit tara au slabit-o tradatorii in frunte cu criminalul Ilici!

Masonii o ridica din mizerie!

Eu nu sunt crestin!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Masonii sunt ELITELE si ele trebuie sa condca tara:

Masonul Bush si precedentii sai au impus democratia si libertatea pana si in Romania, rasturnand tirania ...si ce a facut rau prin asta ?

 

deosebirea dintre masoni si biserica cu popii ei pentru are amandoi avem un "respect" atat de mare nu este aproape nici una, ba mai mult masonii cred ca au la activ mai multe zeci de milioane de morti decat religia, religia e minciuna la capitoul morti pe langa ce au facut masoni....ai citit organizatii secrete de van Helsing? s-ar putea sa ai un soc daca o citesti....daca vrea cineva cartea pm me sau o sa fac un thread unde o sa o pun...mie mi s-a parut foarte interesanta si se leaga cu tot ce se intampla in ziua de azi....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
deosebirea dintre masoni si biserica cu popii ei pentru are amandoi avem un "respect" atat de mare nu este aproape nici una, ba mai mult masonii cred ca au la activ mai multe zeci de milioane de morti decat religia, religia e minciuna la capitoul morti pe langa ce au facut masoni....ai citit organizatii secrete de van Helsing? s-ar putea sa ai un soc daca o citesti....daca vrea cineva cartea pm me sau o sa fac un thread unde o sa o pun...mie mi s-a parut foarte interesanta si se leaga cu tot ce se intampla in ziua de azi....

La fel de adevarat este ca pe campul de lupta impotriva tiraniei si a fanatismului religios au fost si vor mai fi mii si mii de victime!

Crezi ca un dictator ca cel din Corea de Nord sau fanatic religios ca presedintele Iranului care doreste sa impuna islamul pe toti muntii planetei cum singur afirma ...se va lasa pus de o parte doar printr-o invitatie la dans?

Elitele adica masonii conduc societatea ...dar trebuie si implicare practica ...teoria nu ajunge!

 

 

Si medicul cand vede ca piciorul iti este cangrenat ti-l taie si te lasa olog dar doar pentru ati salva viata!

Asa si cu "crimele" executate de masoni!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Masonul Bush si precedentii sai au impus democratia si libertatea pana si in Romania, rasturnand tirania ...si ce a facut rau prin asta ?"

 

Asta nu se numeste democratie ci anarhie - regim_care-a pricinuit tot ceea ce se vede in tara noastra la ora actuala - prostituate la orice colt de strada, aurolaci, drogati, corupti pana la cel ma inalt nivel...Fiecare face ceea ce doreste. E tara oricui si a nimanui...Ce rau a facut prin asta !? Chiar nu se vede !? Macar, comunistii ii mai tineau in frau...Acum, e desfrau.

Masoni, neonazisti, legionari - armata de descreierati. Totzi sa suga de la proletari... Egalitatea o mai vedem, doar in dictionar.

 

P.S. Prea multa ura in tine omule. Se vede asta, in cuvintele tale :"Asa si cu "crimele" executate de masoni". Sa fii de-acord cu asta, e asemenea cum spuneai tu prin unele mesaje-complicitate la crima. Crimele alea sunt crime reale. Nici n-ar mai trebui puse intre ghilimele. Daca s-ar putea (ca si masonii) i-ai executa pe toti crestinii fara nicio scuza. Nu asta e solutia. Atentie ce faci_si cu cine te-mpaci. Daca vrei sa ti se lumineze calea, acceseaza acest site!

 

http://lorin-fortuna.ro/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Asta nu se numeste democratie ci anarhie - regim_care-a pricinuit tot ceea ce se vede in tara noastra la ora actuala - prostituate la orice colt de strada, aurolaci, drogati, corupti pana la cel ma inalt nivel...Fiecare face ceea ce doreste. E tara oricui si a nimanui...Ce rau a facut prin asta !? Chiar nu se vede !? Macar, comunistii ii mai tineau in frau...Acum, e desfrau.

Masoni, neonazisti, legionari - armata de descreierati. Totzi sa suga de la proletari... Egalitatea o mai vedem, doar in dictionar.

Nene confunzi marfa cu ambalajaul!

democratia e buna oriunde ...ca in Romania are un aspect mai aparte, nu se datoreaua americanilor care au exportat-o ci romanilor care o aplica!

ca rezultatul e asa cum il vezi nu e meritul lui Bush ci a lui Iliescu

P.S. Prea multa ura in tine omule.
Ar trebui sa stii ca fata de unele lucruri nu poti fi tolerant si ca e corect sa le urasti ...de exemplu crima sub diferetile ei aspecte sunt de urat si nu de neobservat sau de neglijat.
Sa fii de-acord cu asta, e asemenea cum spuneai tu prin unele mesaje-complicitate la crima. Crimele alea sunt crime reale. Nici n-ar mai trebui puse intre ghilimele.
Cum te poti impune unor criminali care se apara si isi impun "legea" cu mijloace violente?

Cu apa sfintita?

Iar daca angajezi mercenari sa foloseasca aceleasi mijloace violente ..ce vrei sa curga in lupta ? coca cola?

Daca s-ar putea (ca si masonii) i-ai executa pe toti crestinii fara nicio scuza.
Asta nu o cred, mai degraba nu poti tu pricepe ca Elitele de aceea sunt numite asa ptr ca au calitati morale care sa le deosebeasca de mase!

Elitele adevarate (cuprinse intotdeauna in masonerie , vezi Balcescu, Cuza si altii) au fost intotdeauna de partea poporului si nu impotriva lui !

Nu asta e solutia. Atentie ce faci_si cu cine te-mpaci. Daca vrei sa ti se lumineze calea, acceseaza acest site!

http://lorin-fortuna.ro/

Cunosc si site-ul si il cunosc si pe lorin... ideile lui sunt fifty-fifty si lucruri interesante si pozitive dar si mult rebut.

In ceea ce priveste problemele religioase are dreptate, in ceea ce priveste ura lui impotriva masoneriei e de inteles din moment ce nu a fost acceptat in ea, iar nationalismul sau e ieftin si fara substanta!

Fortuna este unul din inainte mergatorii lui Antichrist ...ca sa fim "on topic"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da inteleg de ce ai scris acest topic dar daca esti ferm convins de ceea ce ai postat inseamna ca crezi in dumnezeu

..

iar daca crezi in dumnezeu ce iti mai pasa tie de antihrist doar tu o sa fii mantuit..

sau nu? :focus:

 

"Masonul Bush si precedentii sai au impus democratia si libertatea pana si in Romania, rasturnand tirania ...si ce a facut rau prin asta ?"

 

Asta nu se numeste democratie ci anarhie - regim_care-a pricinuit tot ceea ce se vede in tara noastra la ora actuala - prostituate la orice colt de strada, aurolaci, drogati, corupti pana la cel ma inalt nivel...Fiecare face ceea ce doreste. E tara oricui si a nimanui...Ce rau a facut prin asta !? Chiar nu se vede !? Macar, comunistii ii mai tineau in frau...Acum, e desfrau.

Masoni, neonazisti, legionari - armata de descreierati. Totzi sa suga de la proletari... Egalitatea o mai vedem, doar in dictionar.

 

P.S. Prea multa ura in tine omule. Se vede asta, in cuvintele tale :"Asa si cu "crimele" executate de masoni". Sa fii de-acord cu asta, e asemenea cum spuneai tu prin unele mesaje-complicitate la crima. Crimele alea sunt crime reale. Nici n-ar mai trebui puse intre ghilimele. Daca s-ar putea (ca si masonii) i-ai executa pe toti crestinii fara nicio scuza. Nu asta e solutia. Atentie ce faci_si cu cine te-mpaci. Daca vrei sa ti se lumineze calea, acceseaza acest site!

 

http://lorin-fortuna.ro/

pai am fost pe acest site..si..pai...

1. Realizarea Revolutiei Spirituale, Civice si Politice Romane, continuatoare si implinitoare a Revolutiei Romane din decembrie 1989, cu urmatoarele obiective principale:

 

@ 1.1 Transformarea romanului-individ in roman-cetatean.

 

 

@ 1.2 Transformarea populatiei Romaniei din Popor (format in majoritate din indivizi) in Natiune (formata in majoritate din cetateni), iar a Romaniei, ca Tara, in Stat National Democrat.

 

@ 1.3 Constituirea si afirmarea unei organizatii spirituale autentice, capabila sa conduca Revolutia Spirituala Romana, avand ca obiective principale:

 

@ 1.3.1 Fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri.

 

@ 1.3.2 Fondarea unei noi institutii publice religioase care sa conduca si sa coordoneze corespunzator dezvoltarea noii religii nationale, bazata pe spiritualismul specific ramanesc (romanism), cu lacasuri de cult denumite: temple national-universale.

 

 

@ 1.3.3 Transformarea societatii si civilizatiei romanesti din societate si civilizatie predominant rationale (bazate pe prioritatea individului fata de societate) in societate si civilizatie dominant spirituale (bazate pe prioritatea societatii fata de individ)

bullshit bullshit bullshit...

rasa alba?formarea unei religii nationale?din individ in cetatean?Constituirea si afirmarea unei organizatii spirituale autentice, capabila sa conduca Revolutia Spirituala Romana?de cult denumite: temple national-universale?

voi sunteti bolnavi fratilor...ce vreti sa facem jihad si la noi?

sa le impunem altora in ce sa creada si in ce nu?

mama...pai asta e nazism pe fata....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×