Sari la conținut
Forum Roportal
_cata

Scandal cu pozele indecente ale fetelor de liceu..

Postări Recomandate

In ultimele zile dupa cum probabil stiti , au aparut pe internet poze ale unor adolescente , fotografiate in sala de clasa in pozitii cel putin...indecente :) . Pozele au ajuns si pe masa (calculatorul ) MEC -ului , ceea ce a declansat un adevarat scandal . Se pare insa ca elevele in cauza nu sunt nicidecum de la un liceu din Zimnicea , asa cum se afirmase initial . Au aparut si variante conform carora pozele ar fi fost facute la un liceu din ... Bulgaria (!) Acum aceste liceene devenite vedete peste noapte probabil fara voia lor sunt cautate in toata tara . Cum comentati acest scandal ? Considerati ca aceste poze reprezinta doar un act izolat sau ca astfel de comportamente au loc in multe licee din Romania ? Cum considerati ca ar trebui pedepsite fetele care au aparut in poze? Dar cel (sau cea) care a realizat fotografiile ? Astept parerile voastre !

Editat de ConteleDrakula

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa va spun o poveste : A fost odata..demult de tot, intr-un sector din capitala, un liceu. Acum i se spune Colegiu National. Atunci era Scoala Normala...if you catch my drift....?! Iar din lipsa de ...anumite distractii, veneau completarile de rigoare,gen: imbratisari infocate, sarutari ca la frantuji....etc. ..si totul la genul feminin....ADICA INTRE FETE!!!. :o ....daca erau minore sau nu, asta nu mai conteaza. Libera exprimare,mania grandorii, teribilism, obsesie sau pura curiozitate...nu stiu exact cauza/motivele, dar se intamplau lucruri interesante de-a dreptul ...bineinteles, NUMAI in clasa.Feriti de ochii celor care nu aveau dreptul sa vada.

 

Acum....e o chestie psihologica ce se intampla. Nu conteaza de unde sunt fetele "porno", daca a fost initiativa lor sa-si trimita capodopera pe Net, sau daca trebuie sa decalaram ca indecent gestul lor (ma refer strict la pozatul in anumite ipostaze).Se intampla lucruri si mai groaznice in Sistemul de invatamant,si pe nimeni nu-la doare capul de asta.. :)

Nu stiu nici daca fetele au fost constiente de ce au facut: o pura distractie sau ceve la nivel ideologic?!...desi tinerii din ziua de azi "este precoci"...(deja vorbesc ca o baba .ha!si am doar 21 de primaveri) :pee

Trebuie sa ne gandim insa mai ales la scopul , la directia mai bine zis a acestor poze.

Ar exista 2 variante :1) MEC-ul sa fiarba la foc incet, pana descopera infractoarele...asta in timp ce in alte scoli BATAIA e regula de aur....Dar de! E si asta un atac! Atac la pudoare...nu? :"> haideti sa nu radem...sau?..

 

si 2) ..."..it' sa only a jocae, man! tacae it as it is or leave it! massmedia crap!!!..."

 

astept alte variante.

pana atunci..wise up,you guys.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa doua zile de isterie nationala sa-a facut lumina in cazul "elevelor sexy din Zimnicea". In urma cercetarilor sa-a stabilit ca fotografiile care au fost trimise ziarelor si Ministerului Educatiei si Cercetarii au fost realizate cel mai probabil in Cehia. Ele au fost copiate de pe un site specializat in astfel de fotografii si trimise de la un calculator de pe o adresa subinchiriata, de undeva din judetul Teleorman. Pozele au fost descarcate de pe adresa www.etc. Ulterior au fost postate pe Internet pe o adresa subinchiriata. Anchetatorii la-au identificat pe cel care detine respectiva adresa si incearca acum sa-la gaseasca pe cel care a subinchiriat-o. Politistii urmeaza sa audieze doi tineri suspectati ca ar fi trimis pozele, prin e-mail, presei centrale si Ministerului Educatiei. Ei au demarat o ancheta, dar nu pot spune inca daca vreunul dintre ei are legatura cu acest incident. Cu doua zile in urma, politistii din Zimnicea si inspectorii scolari au verificat veridicitatea pozelor si au ajuns la concluzia ca acestea au fost realizate in alta locatie. Politistii au participat la verificarea salilor de clasa, ajungandu-se la concluzia ca locatia in care au fost facute fotografiile este alta decat liceul din oras. Mai mult, fetele din fotografii nu sunt eleve ale liceului teoretic din Zimnicea.

 

Detalii in Ziua

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Politistii au identificat doi studenti ca fiind autorii mesajului electronic in care apareau mai multe tinere fotografiate in pozitii indecente, intr-o sala de clasa ce ar fi apartinut Liceului Teoretic din orasul Zimnicea. Politistii au stabilit ca, in data de 18 ianuarie, la ora 23.30, Marian sa, de 23 de ani, din Bucuresti, a primit de la prieteni un mesaj si un linca in care se specifica "iata ce fac elevele de clasa a IX-a de la un Liceu industrial din Zimnicea". Tanarul a reformulat mesajul si la-a transmis Ministerului Educatiei si Cercetarii si mass-media. Cei care au transmis mesajul au fost identificati ca fiind Alexandru V, de 22 de ani, din Capitala, si Cosmin V, de 23 de ani, din orasul Zimnicea, ambii studenti. Ei au declarat ca la-au indus in eroare pe Marian cu privire la locul in care au fost facute pozele. Celor doi studenti le-a fost intocmit dosar penal, in care cercetarile vor fi continuate de procurori. (A. R. de)

Sursa Gardianul

 

Acum se naste o intrebare daca studentii respectivi sunt acuzati, ce se intampla cu posturile de televiziune care au difuzat pozele? Ele nu au savarsit aceeasi infractiune?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum se naste o intrebare daca studentii respectivi sunt acuzati, ce se intampla cu posturile de televiziune care au difuzat pozele? Ele nu au savarsit aceeasi infractiune?

[snapbacca]24717[/snapbacca]

 

Da chiar asa.........ce se intampla cu televiziunile? :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
yo zic ca fetele sunt doar in cautare de "maciuca"

[snapbacca]24817[/snapbacca]

 

 

Dar la ce te referi cand spui "maciuca" ?? :o ::roll:: ::cat::

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dar la ce te referi cand spui "maciuca" ?? :o  ::roll::  ::cat::

[snapbacca]24825[/snapbacca]

 

 

Nu a fost destul de explicit.?? ::-: ::): :;):

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×