Wahaha 0 Report post Posted December 17, 2006 (edited) Despre ce va fi vorba aici? Ei bine, va invit sa ne impartasiti impresiile voastre de la concertele la care mergeti. Eu tocmai am fost la Travka, in prima jumatate a concertului baietii au prestat cam slabut, insa dupa pauza si-au revenit aproape miraculos. Solistul fuma si sugea din sticla fara jena, a fost foarte deschis fata de public, povestea cu el multisor intre piese, iar la sfarsit a fost receptiv la strigatele publicului si a mai cantat 3 piese, dar "Congres" nicicum n-a vrut sa cante. Prezenta scenica a lasat de dorit si mai cred ca au o problema de coerenta in ceea ce priveste versurile si pe alocuri linia melodica, zic eu. El zicea ca de la sfarsitul lunii ianuarie si pana in primavara formatia se va muta la Cluj. Edited December 17, 2006 by Wahaha Share this post Link to post Share on other sites
raluxandra 0 Report post Posted December 19, 2006 Pe mine nu m-a prea impresionat concertul lor nici dupa pauza. Posibil sa fi fost si din cauza statului pe scaun... in loc sa ne zbenghuim pe acolo. Insa, concertul de joi, a celor de la Kumm mi s-a parut reusit. Mai multa lume, o mai buna prezenta scenica.Singurul minus e ca s-au lasat asteptati prea mult...vreo 2 ore parca. Au fost 3 bisuri, terminand cu "Butterflies" ca data trecuta. :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
raluxandra 0 Report post Posted February 4, 2007 Ultimul concert -ieri noapte-OCS. Hmm..cam dezamagitor. S-au lasat asteptati vreo 2 ore si pe langa asta au cantat doar o ora. De fapt, 50 de minute, revenind pe scena de 4 ori. Au fost probleme cu sonoritatea. Publicul..ce sa zic..plin de emo-kids, gen fani Tokio Hotel. Toti erau beti sau vroiau sa para, desi nu cred ca aveau mai mult de 13 ani. Prestatia formatiei nu depaseste calificativul ok. Se putea si mai bine. :wub: Urmatorul concert: Kumm, 17 februarie, Cluj. Share this post Link to post Share on other sites
bonehead 0 Report post Posted February 4, 2007 Ultimul concert -ieri noapte-OCS. Hmm..cam dezamagitor. S-au lasat asteptati vreo 2 ore si pe langa asta au cantat doar o ora. De fapt, 50 de minute, revenind pe scena de 4 ori. Au fost probleme cu sonoritatea. Publicul..ce sa zic..plin de emo-kids, gen fani Tokio Hotel. Toti erau beti sau vroiau sa para, desi nu cred ca aveau mai mult de 13 ani. Prestatia formatiei nu depaseste calificativul ok. Se putea si mai bine. :wub: Urmatorul concert: Kumm, 17 februarie, Cluj. Salut! Ultimul concert la care-am fost - Napalm Death, care nu m-au impresionat - zgomot mult muzica mai putin - s-au cam ramolit, cel mai mult mi-au placut Accident, care-au cantat in deschidere - super profi, - un sound devastator si texte extraordinare - in romana!!! Din 3 formatii de deschidere doar ei au cantat romaneste, piese una si una, au avut si ceva piese in engleza - nu m-au lovit asa de tare, dar per ansamblu este cea mai buna prestatie live a unei trupe romanesti la care-am fost vre-odata! Share this post Link to post Share on other sites
cipry_iron 0 Report post Posted February 10, 2007 dar de concertul lui Marilyn Manson din 1 iulie ce avetzi de spus???? Eu oricum raspund prezent. sper k se pot gasi bilete online. Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted April 22, 2007 Ieri, Zilele Cetăţii la Timişoara. Chiroptera - eram in backstage c Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted September 1, 2007 Mă, nu-mi place să postez de unul singur, dar cum se-nghesuie lumea p-aici, asta e. Azi s-au produs Nightlosers, Share this post Link to post Share on other sites
GiiieeMan 6 Report post Posted September 2, 2007 dar de concertul lui Marilyn Manson din 1 iulie ce avetzi de spus???? Eu oricum raspund prezent. sper k se pot gasi bilete online. Cat asi fi vrut sa vin si eu .... Share this post Link to post Share on other sites
alecsush 0 Report post Posted November 26, 2007 Cat asi fi vrut sa vin si eu .... am si eu o intrebare... am de facut un proiect: sunt o firma care organizeaza concerte si as vrea si eu cateva detalii despre cum se organizeaza un concert... ce trebuie sa fac, cum sa caut sponsori... si alte detalii de care trebuie sa tin cont ajutati-ma, va roooooog Share this post Link to post Share on other sites