Enki 25,392 Report post Posted November 21, 2022 Oriunde ar fi, anul asta nu mai am timp de vacanta. O schimbare de planuri neplanuita. Si la Bucuresti nu cred ca pupam zapada. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Enki 25,392 Report post Posted November 21, 2022 Trebuia sa fiu la munte in vacanta de 1 decembrie. Initial trebuia sa fiu la Praga, dar dupa ce a picat Praga, a picat si muntele. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1,015 Report post Posted November 21, 2022 (edited) Dupa predictiile babesti, ar trebui sa urmeze o iarnă ca la carte. Edited November 21, 2022 by Motorină 1 Share this post Link to post Share on other sites
Enki 25,392 Report post Posted November 21, 2022 Chiar acum, Motorină a spus: Dupa predictiile babesti, ar trebui sa urmeze o vreme ca la carte. intra si Bucurestiul la predictii, sau e numai regional? Vreau si eu niste zapada. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1,015 Report post Posted November 21, 2022 Acum 34 minute, Enki a spus: intra si Bucurestiul la predictii, sau e numai regional? Vreau si eu niste zapada. Dacă a avut multe viespi enervante toamna asta, da 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,178 Report post Posted November 22, 2022 Foarte misto acest fotograf. Burlacu Lush. Nici nu am stiut ca e din Botosani. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1,015 Report post Posted December 6, 2022 Nu sunt fotograf și nici nu mai era zăpadă, dar am ieșit până în parc. 1 Share this post Link to post Share on other sites