Jump to content
Forum Roportal
dm23

ATI sau MATROX ?

Recommended Posts

am si eu o intrebare: dintre doua placi grafice de 8MB pe AGP, una ATI RAGE XL PRO si una MATROX MILLENIUM G200, pe care sa o aleg?

 

ATI stiu ca e firma buna, placa merge bine. Pana acuma am avut-o pe MATROX. Nu am gasit un program de benchmarcaing, asa ca poate ma ajutati voi cu un sfat referitor la care din cele doua sa o pastrez.

 

BAFTOS

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu am gasit un program de benchmarcaing
Aida 32 trebuie a recunoasca cu brio placile tale si cu el poti face benchmarca si sa vezi si resurse/piese intre cele 2 placi personal eu as merge pe ATI, da un fa un test si vezi care e mai buna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare. am incercat AIDA32, dar nu prea e de folos... in fine poate face alte chestii faine... Dar am testat personal cele doua placi si am vazut ca, surprinzator, MATROX raspunde mai bine la 3D, iar ATI la 2D. se poate ca nr de biti sa difere la cele doua placi... ramane sa ma documentez de pe net despre asta si o sa te anunt. Mersi mult pentru ajutor.

Ne mai "auzim"!

Baftos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry pentru tine ca nu te-a ajutat prea mult programelul meu stie cam 28000 de piese de calc am crezut ca le vede si pe ale tale

Sunt si eu curios sa vad care e mai buna

Edited by crs_tzep

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciao!!!

 

poate nu te astepti, dar in toate benchmarca-urile, placa Matrox e mai buna decat Ati!, poate ATI e firma mai buna, dar am mai incercat niste placi de 8mb, TRIO, VIRGE, si inca vreo 3 irme si vreau sa zic ca MATROXUL e tare de tot... chiar nu are adversar. am incercat Unreal2004 si merge minune... bine la o rezolutie mai slaba, dar celelalte clacheaza, si se misca in frame-uri.

 

am gasit ceva documentatie pe net, o sa iti spun exact ce are de merge asa bine. EU SUNT CHIAR SURPRINS... MAI BUNA CA ATI...

 

LA "REAUZIRE".

Share this post


Link to post
Share on other sites

UT2004 pe Matrox Millenium G200? Nici nu credeam posibil asa ceva, credeam ca e o placa -expirata- Parca aveam si eu vreo 3 bucati pe acasa, poate ma insel.

Stiu ca ce am avut eu au fost bune la vremea lor si pentru lucrul cu 3D Studio. Deci daca ar fi sa aleg tot Matrox as alege, dintre alea cu 8MB adica.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×