Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
crystyann

Jucarii sexuale cu..motoare!

Rate this topic

Recommended Posts

Io's mai de la tara in domeniul jucariilor sexuale si inafara de mult iubita si stimata oaie ( cu care ne jucam des , scurt si adanc) nu cunoastem prea multe amanunte in ceea ce priveste faimoasele vibratoare cu sau fara baterii, cu sau fara senzatii ejaculatoare.

Acu' pe bune..vreau si eu sa aflu din gura unei femei ( cu experienta in domeniu) cat de bun este un vibrator..poate inlocui cu succes un barbat?? Este mai excitant? Este mai bun decat un barbat deoarece nu pleaca la bere cu baietii, nu s euita la meci si nu ejaculeaza precoce( asta daca nu il lasa bateriile)??

Astept detalii picante...

Share this post


Link to post
Share on other sites

sicer na m incercat dar m am interesat cu privire la jucarii si sunt de toate marimile modelele si dimensiunile.am avzut multe modele unele pe care le poti folosi direct :blink: altele cu centura asta pentru lesbiene...unele imita perfect organu si vibreaza altelel si lubrefiaza...altele sunt cu striatii pe ele..sau cu bilute. :cheer: ..ec sa zic imita perfect dar nu se compara pentru ca lipseste caldura trupului celuilalt si atingerile ..nu mai vorbesc de saruturi. :yahoo: .asa ca e mult mai placut normal..dar pentru varietate se pot incerca combinatii..partener+vibrator..bine sa fie amandoi de acord..dar mai interesante sutn jocurile sexuale cu catuse cu blanita sau esarfa la ochi...tot ce e acceptat de cei 2 e permis :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='crystyann' date='Dec 11 2006 Este mai excitant? Este mai bun decat un barbat deoarece nu pleaca la bere cu baietii, nu s euita la meci si nu ejaculeaza precoce( asta daca nu il lasa bateriile)??

Astept detalii picante...

 

Poti sa te linistesti ,vibratorul nu poate inlocui un barbat cel mult poate sa te ajute (atunci cand partenera este mai ...activa sexual poate substitui 1,2 partide de sex ) il poti considera prietenul tau dar nu inamic.Nici un vibrator nu va putea inlocui caldura trupului tau ,soaptele,sarutarile pe lobul urechii ,pe ceafa,gat....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×