Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
apash

fes,caciula

Recommended Posts

salut...am ji yo o rugaminte la voi...spuneti`mi ji mie nijte site`uri de unde pot sa imi cumpar o caciula,fes...k nu prea gasesc pe google...plzzz.... :roll: :crazy:

Pai la modul in care scrii Google nu-ti va returna rezultate indiferent de search! :roll:

:crazy:

Asta pare a fi tema de Coltul vesel. :good:

salut...am ji yo o rugaminte la voi...spuneti`mi ji mie nijte site`uri de unde pot sa imi cumpar o caciula,fes...k nu prea gasesc pe google...plzzz.... :roll: :crazy:

Eu mereu cumpar in primavara cand se vinde 2 bucati la 1 dolar ca si manusile si le pastrez pentru iarna urmatoare. Nu stiu cum se intimpla dar mereu este nevoie de ei !!! si aici unde azi avem 23*C ziua !!!

Sint copiii care n-au sau prieteni in pana de ..... si eu am colectia mea de echipament de protectie!!! sa le ofer. Pe net nu m-as duce pentru asa ceva !!! impart si pulovere, sosete groase, bocanci, jachete ......

http://www.villagehatshop.com/beanies-skullies.html

Edited by Olga Khan

salut...am ji yo o rugaminte la voi...spuneti`mi ji mie nijte site`uri de unde pot sa imi cumpar o caciula,fes...k nu prea gasesc pe google...plzzz.... :jester: :jester:

daca esti interesat pot sa iti ofer eu direct.

in momentul de fata lucram la site'ul cu aceste articole. E mai complicat cu partea platii electronice dar o vom finaliza, sper, cat de curand.

asadar, e vorba de caciuli, hand made, super misto la culori si din lana naturala.

daca esti interesat scrie la xmark_consult@yahoo.com. vei primi foto cu sample si ceva preturi. apoi mai vedem. Keep in touch.