Sari la conținut
Forum Roportal
laststand

Conservatorii ies de la guvernare

Postări Recomandate

Nici nu stiu ce cautau acolo!

Nu-i nici o minune. "Solutia imorala', ca sa-l citez pe presedintele Basescu, face ce stie mai bine: adica sa se miste precum cameleonul. Dupa ce a ajuns in parlament , frate de sange cu PSD-ul, s-a folosit de lipsa majoritatii parlamentare ca sa ajunga la guvernare, iar acum, cand urmeaza 2007 cu "viata grea" pentru poporul roman, se da la o parte, asa incat , anticipatele sa nu-i prinda la putere si sa spuna: "Vai saracii romani ce greu o duc datorita guvernarii actuale" (din care , vezi doamne , ei nu fac parte)! Nimic mai fals: orice guvernare ar fi, romanii tot greu o s-o duca in urmatorii .... 20 de ani. Si asta datorita ... altora!

Insa daca isi inchipuie ca vor mai atinge pragul electoral, fara a se "lipi" iar de ... cine stie cine, se inseala amarnic!

Pe de alta parte, acum cand "latul" se strange din toate punctele de vedere, crearea unei crize politice, e metoda cea mai sigura de a bloca legi precum cele vizand curatarea justitiei, controlul averilor si altele asemenea. In plus , asta convine de minune si "altora", care profitand de intarzierea aparitiei unor legi necesare, prin imposibilitatea votarii lor in parlament, vor "taia" , utilizand acest pretext, din "enormele" sume cu care urmam sa fim finantati pana in 2013, cica!

De fapt, tinand cont de context, e si greu de precizat al cui joc il face aceasta "renuntare"!

Nu-i nimic. O sa-i "rezolve" presedintele si pe ei, nu-mi fac griji pentru asta! Incet si cu treaba buna!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×