Jump to content
Forum Roportal
vesperala

De când n-aţi mai intrat într-o bibliotecă?

Rate this topic

Recommended Posts

unii dintre noi

Edited by vesperala

Share this post


Link to post
Share on other sites

De cand fiul meu si-a luat permisul de conducere !

 

Din Januarie 1, 1996, l-a dat cu examinator privat ca aici nu prea se celebreaza nici 1 Januarie, doar ca e o zi libera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O analogie cu o colectie personala de muzica spun eu ca ar fi reusita: in colectia ta, ai ce piese/albume/artisti iti plac, dar esti limitat(a) la ei. Dai drumul la radio, si afli lucruri noi.

 

La fel, in biblioteca personala ai cartile ce-ti plac, ce le-ai primit, ce inca le tii .. Dar fie bati librariile, fie mergi la o biblioteca publica si imprumuti carti, spre a descoperi chestii noi. Eu unul ma rezum la biblioteca scolii, unde au destule carti ce stau necitite, si la British Library, de unde iau presa britanica -incerc astfel sa "iau pulsul" vietii culturale si sociale britanice, in masura in care se reflecta in presa :stars:

 

Am o colega pentru care mersul la biblioteca echivaleaza adesea cu intrarea in camera tatalui ei, arhelolog de meserie - sigur descopera intre miile de volume de istorie/arheologie/literatura/altele (nu se limiteaza) ceva ce n-a citit. Si spre asta tind si eu, sa am o biblioteca indeajuns de mare incat sa pot afirma oricand ca n-am citit tot ce am in ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

spre rusinea mea... de foarte mult timp. tin minte ca in urma cu vreo doi ani mergeam cel putin de doua ori pe saptamana... imi plac biblioteticile, in special salile de lectura si camaruta mica pentru presa ... cand mi-am scris lucrarea de licenta am mers trei luni aproape in fiecare zi la presa ... ma simteam in largul meu printre cataloage si publicatii vechi ... mi-e dor de asta ! ar trebui sa ma mobilizez ... :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum o luna,imi trebuiau neaparat niste carti de chimie...si o sa mai trec prin

martie 2007 sa le returnez...sper sa o gasesc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×