Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
kyroptus

Reclama pe internet mai agresiva decat la TV!

Recommended Posts

E drept ca in ultima perioada internetul atrage cat mai multi curiosi in a-si pierde timpul navigand ore in sir pe cine mai stie unde. E o adevarata placere. Si cum era imposibil de conceput ca de pe urma acestor lucruri sa nu beneficieze orisici, RECLAMELE au invadat mai toate paginile de internet posibil existente, chiar pot spune ca sunt MAI AGRESIVE decat cele de la TV.

Ce parere aveti?

****

Si ca tot suntem la capitolul reclame, hai sa-mi fac si eu reclama: www.corpmail.go.ro

****

Bafta! :winca:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reclamele sunt pentru paginile web un mijloc de a supravietui. Daca imi place o pagina mai apas si pe bannere ca sa ajut si eu putin la mentinerea ei gratuita.

 

E drept ca bannerele trebuie sa aiba si o anumita limita (cred ca daca o pagina are mai mult de 2 bannere a cam exagerat).

Reclamele in flas care ocupa dintr-o data 1/2 din ecran sunt de-a dreptul enervante. Din motivul asta nu am mai vizitat trafic.ro o buna perioada de timp. Prima oara merg dar cand aceeasi chestie iti apare la infinit deja te enerveaza.

 

Dupa cum ai vazut pe roportal nu prea sunt bannere, unele sectiuni chiar nu au deloc. Pentru o perioada de timp lucrurile vor ramane asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar am observat ca nu prea sunt reclame pe aici, tocmai asta e motivul pentru care "m-am cuibarit" ::): si eu prin paginile astea.

Oricum eu sunt de parere ca oricat de benefice ar fi reclamele unuei pagini de internet acestea trebuiesc totusi moderate. Deseori toate reclamele devin chiar stresante mai ales (cele cum spune-ai tu) facute in flas care iti mai baga si un sunet imbecil, asta ca poate te simti mai bine asa.

Apropos de toate astea poate ma poti ajuta cu un indiciu?!

Pentru ca presupun ca ai mai mult timp de cant bazai paginile de internet de toate genurile, poti sa-mi spui si mie un loc unde-mi pot da un anunt pentru o masina de epoca... si sa am sorti de izbanda?!

Merci anticipat.

Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muzica e intr-adevar enervanta mai ales pentru cei care navigheaza pe internet de la birou (daca uite sa dea boxele la minim).

 

In ceea ce priveste anuntul sincer nu stiu care este pagina de anunturi gratuite care iti poate aduce cei mai mari sorti de izbinda, dar ai putea sa incerci sa-la adaugi si la noi pe site. In principiu google indexeaza la noi pe site tot ce prinde si dupa ce va indexa pagina cu anuntul tau sa-ar putea sa gasesti un cumpartor. Oricum nu ai ce pierde.

 

Ai putea sa adaugi anuntul si pe alte site-uri dar sa fi atent la adresa de mail pe care le-o dai ca unii dn ei spameaza la greu (ex. neogen: am primit mail de la ei pe toate adresele mele si nici nu eram inscris, nu-mi pot inchipui ce fac cu membrii)

 

De pe site-ul neogen:

Email publicitar  

Email publicitar, 250 euro/10,000 mailuri.

Internetul este cea mai ieftina metoda de direct mailing. Puteti targeta destinatarii dupa oras, varsta, venituri, ocupatie. Aveti libertate totala in stabilirea continutului si a formatului mesajului publicitar, care poate contine text, grafica si lincauri. O persoana primeste maxim 1 mesaj promotional pe luna de la partenerii nostrii

 

Si cum poti verifica ca ai primit doar un mail/luna de la ei? Nu ai cum.

 

Mai e posibilitatea sa iti faci reclama dar nu siu cat se merita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bine ai venit cayroptus.

sa nu uitam ca bannerele ne ajuta sa navigam pe internet si sa gasim pagini interesante. parerea mea este ca dupa ce te obisnuiesti cu ele nici nu le mai bagi in seama. mai bagi si un "popup bloca" si mai scapi de o mare parte din ele.

cea mai ieftina reclama o poti face pe internet si de aici apare aceasta senzatie de AGRESIVITATE. ganditiva ca deabia acum incepe ascensiunea internetului la noi in tara, peste 2 ani de agresivitate reclamelor va fi de cel putin 1.000x mai mare ca acum.

 

pentru a vinde o masina de epoca ... este destul de complicat

1. cine are bani de ea nu prea navigheaza pe internet (vorbesc de romani)

2. ai avea sanse la straini. deci anunt de vanzare in limba en

3. cauta site-uri care se ocupa cu asa ceva.

4. cred ca un anunt dat intr-un ziar national ar avea mai multe sorti de izbanda, mai ales ca multe din ele ajung si la diaspora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×