Jump to content
Forum Roportal
29simona

Targul International Gaudeamus

Recommended Posts

T.I.G. 2006 este ultimul ,, punct" pe agenda evenimentelor organizate in Rom. cu prilejul Anului Francofoniei.Presedintele de onoare al Targului este ambasadorul Frantei in Romania.

Targul este inca in desfasurare ( ultima zi 26noe., si sunt implicati 400 de participanti: 300 de edituri, 40 de universitati din tara si strainatate, firme multimedia, centre culturale, tipografii s.m.a.Incepand cu ora 11, din 30 in 30 de minute, se desfasoara evenimente culturale constand in prezentari de carti, sesiuni de autografe, intalniri cu cititorii a diversi autori...Majoritatea editurilor practica, in aceasta perioada, in incinta Targului reduceri de preturi de pana la 40%, o posibilitate buna de a ne achizitiona cartile dorite, posibilitatea de a alege cadouri pentru Sarbatori, pentru prietenii iubitori de cultura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

targurile de carte sunt un prilej minunat sa vedem noutatile si sa luam carti la preturi mai mici pentru ca sincer au inceput sa coste din ce in ce mai mult, eu citesc o carte pe saptamana cel putin dar daca le-as cumpara pe toate as da tot salariul. Editurile ofera reduceri de pana la 50% si aduc invitati de seama la editia a 15-a a Targului Gaudeamus http://www.frontnews.ro/arts-si-lifestyle/...gaudeamus-17166

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×