Sari la conținut
Forum Roportal
tahionic

Despre sectiune

Postări Recomandate

Intrucat comunitatea utilizatorilor e deja destul de mare am decis sa facem o sectiune separata dedicata intalnirilor intre membrii Roportalului.

Titlul topicului va contine locul intalnirii (orasul si locul exact), data si eventual ora. Daca e vorba de un weekend se va preciza intervalul.

Prefer ca discutiile aici sa fie on-topic legate strict de logistica, discutiile referitoare la cine vine ar trebui mutate intr-un thread nou astfel incat cei care citesc pentru prima oara sa nu se piarda in marea de informatii.

Discutiile legate de modul in care s-a desfasurat intalnirea iarasi ar trebui mutate pe alt thread, iar cele vechi inchise.

Pe masura ce intalnirile sunt stabilite vor fi trecute si in calendarul forumului. Speram ca asta va asigura o expunere mai mare concretizata prin mai multe intalniri si participari.

 

Pentru fiecare intalnire noua ar trebui deschis un thread si odata stabilita data rugat un moderator sa schimbe descrierea astfel incat sa includa datele asa cum sunt exemplele de mai jos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×