Sari la conținut
Forum Roportal
Cleric Prest

Planul lui D-zeu cu ingerii si oamenii, care este de fapt?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Care ar putea fi de fapt MARELE PLAN al lui D-zeu?

 

De ce a creat D-zeu lumea materiala si pe oameni? Si daca i-a creiat, de ce le ofera mantuirea / salvarea din lumea materiala prin Iisus fara plata? Care e planul initial al lui D-zeu? S-a scapat el pur si simplu sa-i faca pe oameni si apoi n-a mai stiut cum sa-i scoata din lumea asta? Si le-a oferit darul mantuiri bogda-proste?

 

 

Adevarul e altul.

 

Totul incepe din vesnicie, cand D-zeu, atotsufucient Lui Insusi, a inceput sa creeze Universuri si lumi asemanatore cu a lui, iar in ele a facut duhuri, adica ingeri cu trup de ingeri, si bucurii nemasurate pentru ei.

 

Singurul inger necreat, care e din vesnicie, e ingerul lui Iisus, si ultimul mesaj care il avem de la El e cel din Apocalipsa. Acest inger necreat e de o fiinta cu Tatal si mie imi place sa-i consider ca fiind aceeasi entitate spirituala.

 

Ceilalti ingeri creati, nu au nici ei, ca si oamenii, CUNOASTEREA ABSOLUTA. Au liber arbitru, dar sunt limitati in scriptul cunoasterii lor. Neputand sa-L cunoasca pe deplin pe D-zeu si nici Puterea Sa, ei

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
S-a hotarat sa faca un duh cu un script total modificat fata de al Sau. S-a numit Lucifer. Despre el Iisus ne spune: "L-am vazut pe Lucifer cazand din Ceruri ca un fulger".

 

Acestui inger ia dat multa putere, un trup de inger foarte frumos, l-a plasat intr-un Univers foarte apropiat de al sau, atat de apropiat incat Lucifer avea aproape aceeasi cunoastere ca si D-zeu. Lucifer ca putere si cunoastere era aproape la fel ca D-zeu Tatal.

 

Dupa ce l-a creat pe Lucifer, a creat si alti ingeri cu script modificat, dar cu putere mai mica ca a lui Lucifer.

 

Astea sunt decat speculatii si cu ceva basme din popor...Luceafarul care a cazut este de fapt conform contextului un rege si de la Luceafar la Lucifer este cale lunga. Doar prin traditiile populare noi il numim pe Satan si Lucifer.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda, povestea-i buna de-un SF cu buget redus. totusi mi-e greu sa-mi imaginez un Dumnezeu pe post de papusar-sef sau, mai bine zis, de "intarata-i drace, ca si mie-mi place".

de unde te-ai inspirat ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dupa batalie, Satan a ramas prizonier intr-un univers naspa, unde asculta hip-hop si rock satanic, desi e un drac intelectual si nu-i place hip-hopul

 

ahahahaah de unde le scoateti? si eu care credeam ca asculta bach

 

Insasi lumea materiala a fost creata "la compromis" tot din cererea diavolului

 

mai nou d-zeu face "compromisuri" :frusty:

 

Avand aceasta soarta, stiind ca sunt pierduti, Satan si ai lui actioneaza FARA MILA. Unii direct, altii subtil, prin rataciri ale mintii (se numesc religii)

 

o da ce bine ai nimerit aici nici nu ai idee

 

Dupa acestea Iisus va nimici orice imparatie si putere omeneasca, instaurand aici pe pamant Imparatia de 1000 de ani

 

culmea si hitler tot la un reich de 1000 de ani visa....ce coincidenta curioasa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Singura mare realizare a anticristului Hitler e ca ia speriat asa de tare pe evrei incat acestia s-au intors inapoi in tara lor implinind o profetie biblica mult asteptata. Si iata ca au trecut 59 de ani si profetia (Israelul) ramane in picioare spre disperarea satanistilor si ateilor.

 

Mai mult decat atat, peste 250 de ani Israelul va numara pe putin 100 mil. de evrei, se va intinde de la Nil la Eufrat iar toata bogatia popoarelor se va scurge spre ei. Adica multi evrei for fi mari patroni de firme multinationale unde miliarde oameni vor lucra in ture 12/24 pe un salar micut.

 

Europa, peste 250 de ani isi va reduce populatia bastinasa la jumatate, iar restul va fi completat cu asiatici yoghini, budisti si musulmani. Acestia vor forma populatia Fiarei Apocaliptice, cea care era, nu mai este si va veni.

 

Cat despre Prostituata care calareste pe Fiara, hai sa vedem ce face ea in prezent.

 

1. Detine 4% din populatia globului si consuma 21% din resursele naturale (minereuri, combustibili fosili)

2. Genereaza 40% din noxele emise in atmosfera de toate tarile industrializate.

3. Refuza sa semneze de 5 ani incoace, multumita lui Bush acordul de la Kyoto pentru reducerea poluarii

 

De ce refuza? Fiindca dolarul e mentinut la cursul actual (desi economia americana e in declin de 4 ani) de tranzactiile petroliere, facute NUMAI in dolari americani, si NUMAI la pretul stabilit la bursa din New York, capitala Prostituatei si a ultimului babilon de pe pamant.

 

Cum va judeca D-zeu aceasta Prostituata calare pe Fiara care tine in mana un potir plin de uraciunile sale (cultura Kripton a globalizarii)?

 

In Isaiah 13 si Apocalipsa 18 e descrisa clar (pentru vulcanologi) aceasta judecata DE O ZI.

 

"Va voi trimite semne in cer si pe pamant" zice Programatorul din Cer. Semnul pieirii Americii a venit la 11 septembrie 2001. Aceeasi prabusire si cenusa care a cazut din cer o vor mai vedea odata stranepotii nostrii la televiorul lui Anticrist din UE peste cateva sute de ani.

Atunci va fi mare saracie in UE. Unde va fi bine? Culmea, exact in Israel, intins atunci pe o mare suprafata.

Adica exact la cei din cauza carora urla Hitler ca nu poate sclavagi si extermina lumea.

 

Cine va fi Anticristul?

In Biblie spune ca nu se va inchina la D-zeul parintilor sai, si nici la cel al femeilor.

 

D-zeul femeilor reprezinta aici, ca si ingerul (duhul apelor) scriptul femeiesc. Faptul ca Anticristul nu se va supune acestui script inseamna ca el nu va fi iubitor de femei nici nu va umbla sa se insoare (exact cum facea si Hitler, care reusea sa faca femeile sa se sinucida, de frumos ce le iubea).

 

Ce inseamna ca nu se va inchina D-zeului parintilor sai? Inseamna ca Anticristul se va naste din parinti crestini, dar va umbla pe caile paganilor, va fi practicant de magii orientale, probabil yoghin. Yoga e incompatibila cu crestinismul si D-zeul evreilor. Fiindca il neaga existenta lui satan si are ca tel suprem contopirea cu D-zeu (nirvana) prin forte proprii. Daca nu se reuseste aceasta contopire, pe nefericitul in cauza il asteapta un ciclu nesfarsit de reincarnari, culmea, intr-o lume care poate oricand disparea la impactul cu un asteroid.

 

Vedeti, de aceea se tin de mana yoghinii lui guru B., si pentru a indeparta asteroizii de pamant.

 

Cine stie pana acum cati asteroizi a indepartat bivolaru cu jetul sau? Ca de justitie ca scapat bine merci.

Editat de iosafat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa adaug schizofrenia religioasa propagata de america in toata lumea prin aproape 1000 de secte crestine si necrestine, unele create de nebuni fara acte, in lipsa unui ospiciu valabil inainte de 1900. Vezi mormoni, martorii iehovisti, adventisti naturisti si multi altii mult mai nebuni.

 

Da, pana la ora actuala, USA a facut mult bine lumii, prin capitalizarea celor care au ales aceasta forma subtila de sclavie in locul razboaielor mondiale sau in locul sclaviei propriu zise. A sprijinit si sprijina politic, militar si economic Israelul, dar cum am spus mai sus, USA in declin moral.

Cand Israelul va fi suficient de puternic si crestinat, SUA o vor fi luat razna de ceva vreme...Nu vor mai fi decat o umbra palida a ceea ce sunt astazi.

 

De aceea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

care topic? ... oftpoic desigur :yahoo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×