Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Victor Apostu

s-au cramponat de...piesele de mobilier!

Recommended Posts

Mult iubitii nostril fosti guvernanti ne ajuta mult. Sa ridem, bineinteles. Din sediul Guvernului, camioane intregi de mobile au fost transportate la sediul F.sa.N., pardon pe.sa.de. Cramponati de posturi, insetati de putere ei nu accepta infringerea. Daca trebuie sa se mute, o fac cu mobile cu tot… Apropo, unde era acum candidatul Nastase daca nu era saful Camerei Deputatilor? Stie cineva sa-mi spuna? Dar ROVINIETA la ce ne trebuie!!?? Doar nu cumva , prin absurd au disparut banii de la RAFO colectati din taxa de drum…sau nu? :? :? :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca se poate rade de asa ceva. Povestea face parte din ciclul "Dupa mine, tsunami", avand ca personaje centrale pe Drajeu- Fondantu'-Acadel si altii la fel ca el. Pai respectivu' tinea cu aparatul dentar de toate alea de prin birou si doar nu era sa-si strice dentitia la desprindere. Asa ca a ales calea sacrificiului si a luat totul in dinti si dus a fost. Exemplul a fost urmat de intreaga satra in buna traditie a fetelor intunecate..."Zulit-ai ba ciripeaua?!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar acum se vorbeste la emisiunea Dan Diaconescu Direct pe OTV despre acest subiect!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Mobila si durere" era titlul unei piese de succes prin anii 80. Poate ca de acolo sa-au inspirat "chiriasii" Palatului Victoria atunci cand napaditi de durere sa-au gandit sa-si ia mobila cu ei ,ca tot" e bun al intregului popor". Sau ca un celebru personaj din basmele noastre populare care a plecat in lume cu usa in spinare. Manastire-ntr-un picior....?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×