Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

vin ssssa te inhat!  

41 membri au votat

  1. 1. Aveti ca animal de casa un sarpe?

    • da
      4
    • nu
      38
  2. 2. V-a muscat vreo data?

    • ti-am spus ca nu am!
      15
    • da
      2
    • nu
      25
  3. 3. Cum ii spuneti?(cum il strigati)

    • Imparatul piton
      2
    • Regele serpilor
      0
    • Printul vipera
      0
    • Alt cumva(scrie in forum cum)
      5
    • Nu am unul
      35


Postări Recomandate

colaj foto diferite specii de serpi

"Alte animale pe care le putem găsi în oraș, de care nu trebuie să ne atingem, sunt țestoasele, unele specii fiind protejate prin lege.     Țestoasele de apă mai pot fi întâlnite, în special în zona Ciric, atât specia autohtonă, Emys orbicularis, cât și specia exotică introdusă, Trachemys scripta – țestoasa de Florida. Prima este strict protejată și ar fi bine să știe oamenii să nu le ia acasă”, atenționeză Dr. Alexandru Strugariu.    Șerpii sunt peste tot în jurul nostru."     *N-am stiut ca Iasi este atat in natura ca se muta serpii in oras.*                                                                https://www.bzi.ro/iesenii-trebuie-sa-stie-asta-serpii-de-care-nu-trebuie-sa-ne-atingem-sunt-chiar-si-in-centrul-orasului-         

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un bărbat din Africa de Sud a găsit în grădina de lângă casă un șarpe deformat, extrem de rar. Animalul are două capete și specialiștii cred că nu va avea o viață lungă.    

https://www.gandul.ro/stiri/un-barbat-din-africa-de-sud-a-gasit-in-gradina-o-reptila-cu-doua-capete-19812356

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Florida Fish and Wildlife Conservation Commission Officer Matthew Rubenstein with a breeding female Burmese python and some of the 23 eggs and 18 hatchlings he and South Florida Water Management District python removal contractor Alex McDuffie found July 11, 2022.

"Florida Fish and Wildlife Conservation Commission Officer Matthew Rubenstein with a breeding female Burmese python and some of the 23 eggs and 18 hatchlings he and South Florida Water Management District python removal contractor Alex McDuffie found July 11, 2022."

Un sarpe care nu este reptila locala s-a instalat in Florida sa cloceasca 23 de oua pe langa ca avea deja si 18 micuti langa intr-o zona unde parea a fi nedorit.   Ofiterul este un cunoscator de reptile cum se vede, cu mana goala l-a luat de gat periculosul mama sarpe si-l va reloca intr-o cusca undeva pentru studierea lor sau doar pentru admirarea creatiilor naturii.   Raspandirea lor coasta bilioane in tot ce produc pagube materiale si vieti umane, am impresia.  

https://www.yahoo.com/news/invasive-species-already-cost-billions-100045640.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.newsweek.com/toddler-snake-bite-kills-snake-1733553

Toddler Bites Snake to Death after It Sunk Its Fangs into Her Lip  :eek:    

"A2-year-old girl responded to a snake biting her on the lip by biting it back in return, killing the reptile.   The toddler, who is from the village of Kantar, near Bingol, Turkey, was bitten on August 10. According to media reports, her neighbors heard her screaming as the snake attacked her in her backyard.   When they reached her, they found her with a bite mark on her lip, and a 20-inch snake between her teeth. The snake later died from the toddler's revenge bite, while the 2-year-old was taken to Bingol Maternity and Children's Hospital to treat her injuries. After 24 hours under observation, she was recovering well."

*N-as fi fost in stare sa invnetez asa ceva, o fetita cat nepotul, sa muste sarpele la moarte?   Oare cine a lasat usa deschisa de a scapat din casa copila!!!   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un animal pomenit în Biblie trăiește în România și este unic. În ce zone poate fi întâlnit și cât de periculos este

Vipera de stepă ...???  ca sa vezi ca are doar un loc in "Biblie" unde se gaseste ... insa si la Iasi pe Dealul lui Dumnezeu, dar cu exceptie si pe la Sepsiszentgyörgy. 

Secuimea este plin cu Vipere inclus e si Suseni, si din cel care "zboara" asa cu nu ne intimidati cu jucaria asta mica de 50 de cm din plastic, ca nu-i Balaur!!! 

Cei cu venin periculos sint altii!!!

https://evz.ro/un-animal-pomenit-in-biblie-traieste-in-romania-si-este-unic-in-ce-zone-poate-fi-intalnit-si-cat-de-periculos-este.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Piton regal Baia Mare

Pitonul a fost descoperit în apropierea unei pubele de gunoi in Baia-Mare, Maramures, Romania  :eek:

Ce a descoperit un barbat pe o strada din Baia Mare Sa speriat si a sunat sa ceara ajutor

"Până la urmă, autoritățile au intervenit la fața locului, iar pitonul a fost ridicat. Acesta era decedat și există indicii că acesta ar fi murit de frig. Reptila a fost transportată la muzeul Antipa. În prezent, autoritățile îl caută pe proprietarul șarpelui."

*Ce tragedie, sincer!!!   Cum sa lasi un animal sa inghete de frig cand se stie ca nu este din zona rece, si exista tot feluri de organizatii care l-ar prelua imediat!!!   Foarte mare iresponsabilitate s-a intamplat si merita bine pedepsit gazda care l-a aruncat pe drum.  Si prizonierii de razboi sint tratati mai bine sau cei condamnati la moarte pentru crime.*

https://www.fanatik.ro/ce-a-descoperit-un-barbat-pe-o-strada-din-baia-mare-s-a-speriat-si-a-sunat-sa-ceara-ajutor-20351700

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sarpe, sursa foto Antena 3

Informatia asta este vitala ca tot mai multi merg in paduri si in locuri unde serpii sint stapani!

Eu nu ma aventuriez ca nu vreau sa mai descopar Amerika plus ca sint mai multe pericole decat placeri in natura din pacare.   Ieri ne-a anuntat ca sa ne ferim si de atacurile de Șoim ca sint foarte multe apeluri la ajutor oficial ca aceasta pasare a atacat si ranit persoane care nu le-a facur nimic, se plimbau doar in locuri unde nu stiau ca ce la mai paste!

Sint multe in jurul meu, mi-e frica pentru pisici, insa am pomi in gradina si aceste pasari nu intra de unde nu pot zbura rapid, iar pisicii se ascund sub masinile vecinilor daca se plimba si ei pe afara.   Soimul cauta serpisori de toate felurile si tot ce mai misca pe PAMANT ca ei vaneaza de sus.  Eu evit tangenta cu Desertul desi este la intins de mana, ma plimb in cladiri, Mall-uri imense cat un oras mic in Europa cu multe etaje, zeci de restaurante, pe fiecare etaj, toalete, apa gratuita din fantani, loc de joaca pentru copiii, de alergat pentru cine vrea, securitate garantat de oameni in uniforma si mana pe arma ca nebuni sint destui.  Eu pe acolo ma plimb daca vreau, nu trebuie sa alerg un Maraton, obosesc oricum dupa cateva ore.  

th?id=OIP.qF4I7i_xpp0fUGbVII7LqQHaED&pid=Api&P=0&h=180   Cei mai mericulosi raman nebunii care ataca femei si le ucide in aceste locuri izolate.  Acum s-a judecat un caz de 30 de ani vechi, cand au gasit faptasul si a primit MOARTE pentru mama si fiica ucisa. 

https://www.infoactual.ro/alerta-de-vara-cum-sa-te-protejezi-de-serpi.html

PS: - Am avut si un atac de Albine in cea mai scumpa zona al metropolei unde si un pompier a ajuns in spital de la intepaturi.

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În jurul orei 13:00, pe 27 Noiembrie 2023,  bărbatul a descoperit în apartamentul său, pe strada Suceava din municipiul Constanța, un șarpe de peste un metru lungime.  Nu se știe cum a reușit animalul să pătrundă în casă, însă omul a sunat de urgență la 112.  A fost capturat ...sarpe-urias-apartament-constanta-apel-112-interventie-jandarmi-871837.jpg

https://www.fanatik.ro/ce-a-gasit-un-barbat-din-constanta-in-apartamentul-in-care-locuieste-a-sunat-imediat-la-112-avea-peste-un-metru-20542261

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×