Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

vin ssssa te inhat!  

41 membri au votat

  1. 1. Aveti ca animal de casa un sarpe?

    • da
      4
    • nu
      38
  2. 2. V-a muscat vreo data?

    • ti-am spus ca nu am!
      15
    • da
      2
    • nu
      25
  3. 3. Cum ii spuneti?(cum il strigati)

    • Imparatul piton
      2
    • Regele serpilor
      0
    • Printul vipera
      0
    • Alt cumva(scrie in forum cum)
      5
    • Nu am unul
      35


Postări Recomandate

" Nu am unul, nici nu doresc sa am, dar fi-miu e decis ca la vara sa prinda un pui de sarpe."Nu il lasa sa puna mana pe specimen salbatic, caci nu stii peste ce nimereste ! Poate fi veninos si apoi......e mare bai ! Am vazut ca sunt destui care si-ar lua un "anaconda" sau mai stiu eu ce specie periculoase,....hmmmm, mai copii, lasati povestile deoparte in privinta serpilor ca o patiti !Daca e sa aveti un sarpe, pt prima data, luati un corn snake sau in sarpe regal, din magazin, ca nu este greu de intretinut si nu e periculos. Sunt convins ca "primejdia" va da un dram de adrenalina (fie ca e vb de un constrictor mare sau un exemplar veninos), insa imi pare ca nici macar nu ati vazut ce inseamna riscul detinerii unor astfel de specimene. Sunt frumoase, nimic de zis, eu am destul de multe, dar nu recomand nimanui care nu are peste 18-20 de ani sa detina specimene periculoase si care inca nu a lasat teribilismul in urma. Sa aveti o zi buna !
mr.Morelia..vad ca esti priceput in domeniul serpilor..atunci ajuta-ma am o mica problema: Eu nu am nici un sarpe pe langa casa meaCum sa fac sa atrag cat de multi???Sau daca morelia nu mai e...ma poate ajuta cineva cum sa atrag cat de multi serpi la mine in curte??Someone must help me...I need those snakes to be in my yard very soon..I REALLY NEED IT!!!So someone pls help me..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

serpi-770x515.jpg

Timișorenii trăiesc momente de groază!!!  Șerpii dau fiori oamenilor!!!  Șerpii stau la soare cu zecile, chiar în centrul orașului.  Localnicii cer ajutorul autorităților.  Malurile canalului Bega, care traversează Timișoara, s-au umplut de șerpi.  Cu zecile, aceștia stau pe pietre, intră în apă, ies din apă, sunt foarte dinamici, spune Cristian Munteanu, cel care a reușit să filmeze totul.   Spre groaza timișorenilor, aceștia au propus imediat măsuri radicale împotriva animalelor.   Și alți timișoreni au semnalat aceeași problemă.   Aceștia sunt ceea ce popular se numesc "șerpi de apă".   Nu sunt veninoși, sunt mici, subțiri, de culoare gri – verde, însă pentru că sunt prea mulți, șerpii dau fiori oamenilor.    Seceta din ultimele săptămâni a secat drastic apa canalului Bega, iar pietrele printre care trăiesc ei de obicei au ieșit cu totul la suprafață.

PS: - pe poza =evz.ro= sint Șerpi fiorosi cu clopoței, care traiesc exclusiv pe continentele Americane!!!  Asta poate sa linisteasca populatia orasului. 

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.yahoo.com/news/woman-probing-cactus-arizona-yard-113504133.html

In zilele astea este sezonul serpilor cu clopotei in Arizona dar nu in zona mea, aici nu traiesc ca au nevoie de alt teren sa se simta acasa.   Doar in Zoo am vazut aici serpi si in San Diego in natura dar erau mici, odata una din pisici a tras din pamant un serpisor subtire si l-am aruncat la vecinii de peste gard si n-am mai auzit de atunci de nici un sarpe sau clopotei insa am plase peste tot.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Locurile din România unde trăiesc vipere. Cum să te ferești de mușcătură

"În Europa sunt peste 15 de specii de vipere, iar în lume câteva sute.  Vipera comună (vipera berus), vipera cu corn (vipera ammodytes), dar şi cel puţin trei subspecii de viperă de stepă (vipera ursini) se găsesc în România. Cea mai răspândită este vipera comună (sau vipera cu cruce), din care pe teritoriul Românei trăiesc circa 30.000 de exemplare, urmată de vipera de stepă şi de cea cu corn. Aceasta din urmă este cea mai periculoasă, dar şi cea mai rară. Culoarea variază de la cenuşiul masculilor la nuanţe maronii, roşcate şi cărămizii la femele."

*Eu n-am intalnit in natura in Romania, nici un fel de sarpe doar Soparle desi vara locuiam in munti/padure  unde coseau iarba barbatii, hrana animalelor pentru la iarna, iar noi culegeam fragi, zmeura, coarne, macrise, macese, alune de padure, afine in 3 culori: - negre, albe si rosii, ciuperci de 10 feluri cel putin, plante de ceai si bai pentru zile geroase, si foarte mult din fiecare nu 2 fire ca iarna era 9 luni din an.   Urs am vazut dar nu serpi.   In Arizona doar serpisori de gradina am vazut in viata de care tragea pisica sa iasa din pamant sau pe langa Freeway in parcari la fel serpisori calcati de masini, dar nu ma aventuriez adanc in Jungle, mi-e deajuns cat vad la TV.*   

https://www.stiridinlume.ro/life-style/locurile-din-romania-unde-traiesc-vipere-cum-sa-te-feresti-de-muscatura-74034.html?utm_source=Playsport.ro&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

snake

Horror of chef killed by snake bite 20 minutes after chopping its head off!!!   "There was nothing that could be done to save the man.

snake, tragedy

A spitting cobra which can shoot its venom nine feet.  Experts say snakes and other reptiles can still make reactive movements for up to an hour after being killed.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/horror-chef-killed-snake-bite-24819000

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×