Jump to content
Forum Roportal
mira78

Viza pentru Dubai

Recommended Posts

hello,stie cineva daca se poate obtine viza turistica individuala pentru dubai?exista riscul sa fii respins de organele de frontiera la sosirea in emirate,doar pentru ca esti pers de sex feminin si ai pana in 30 ani?Intreb asta,deoarece vreau sa-mi vizitez niste prieteni romani aflati acolo.Nu-mi permit sa-mi iau excursie de grup ,deoarece sunt conditionata de liberul pe care il am de la serviciu si deci nu ma incadrez ca perioada.Vroiam sa obtin in cazul asta,un pachet turistic complet pentru o singura persoana.Este cineva interesat in a calatori in Dubai in perioada 21-30(31) decembrie 2006?Mi-ar prinde bine un partener de drum si de asemenea o excursie intr-un loc atat de exotic si frumos...daca e cineva interesat scrie-mi pe mirela2478@yahoo.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello,stie cineva daca se poate obtine viza turistica individuala pentru dubai?exista riscul sa fii respins de organele de frontiera la sosirea in emirate,doar pentru ca esti pers de sex feminin si ai pana in 30 ani?Intreb asta,deoarece vreau sa-mi vizitez niste prieteni romani aflati acolo.Nu-mi permit sa-mi iau excursie de grup ,deoarece sunt conditionata de liberul pe care il am de la serviciu si deci nu ma incadrez ca perioada.Vroiam sa obtin in cazul asta,un pachet turistic complet pentru o singura persoana.Este cineva interesat in a calatori in Dubai in perioada 21-30(31) decembrie 2006?Mi-ar prinde bine un partener de drum si de asemenea o excursie intr-un loc atat de exotic si frumos...daca e cineva interesat scrie-mi pe mirela2478@yahoo.com

 

 

 

Pentru cetatenii americani s-a facilitat procurarea vizei de vizita insa n-ai mentionat acest amanunt si au reguli de la tara la tara. Criteriul de refuz nu se bazeaza pe varsta si sex, doar pentru Arabia Saudita unde mai trebuie sa fii si insotita !!! si acoperita, poate uit ceva !!!

 

Nu te sfatuiesc sa mergi pe granita ca nu se dau vize decat in cazuri exceptionale de boala sau ceva major.

 

Au niste legi mai flexibile ca sauditii dar nu te sfatuiesc sa mergi fara viza.

 

Incearca sa iei contact cu o ambasada ca te vor ajuta insa prietenul trebuie sa-ti trimita o chemare sau ceva ca te va intretine, sa le spui ca e logodnicul sa para si mai serioasa treaba.

 

Dubaii e splendid in perioada asta al anului si localnicii sint party animale !!! fac si pom de Craciun majoritatea !!! O sa ai un Revelion foarte bun !!! Sa faci si cumparaturi, nu uita sa treci si la magazinele de bijuterii !!! Ador Dubaii !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello,stie cineva daca se poate obtine viza turistica individuala pentru dubai?

 

 

Dubai Visa Requirements

 

 

The procedures / rules detailed here below are for Information Only and are subject to change without prior notice.

 

Most travellers need to obtain a visa prior to entering the emirate. However, the following passport holders can get an entry permit stamped in their passport upon arrival.

 

AGCC country visa holders (certain designations only)

 

France, Italy, Germany, Holland, Belgium, Luxembourg, Switzerland, Austria, Sweden, Norway, Denmark, Portugal, Ireland, Greece, Finland, Spain, Monaco, Vatican City, Iceland, Andorra, San Marino, Liechtenstein, USA, Canada, Australia, New Zealand, Japan, Brunei, Hong Kong, Singapore South Korea and Malaysia

 

 

Regulations for visa application:

 

 

Passport must have minimum 6 months validity at the time of applying for an Entry Permit.

All photographs are to be recent color photographs. (Polaroid Photographs are not accepted)

Those who are already in the U.A.E cannot get another entry permit until he/she departs from U.A.E.

DNRD working hours are from 8 am to 2 pm. Saturday to Wednesday except public holidays. Thursdays and Fridays are normal weekend holidays.

The Dubai Naturalization & Residency Department (DNRD) issues different types to visas which are listed below.

 

1- 96 hour visa:

Issued upon arrival at the airport

Airline sponsored only

Applicants should have onward booking

Should have a minimum of 8 hour transit break

2- Visit visa:

2.1 In case of Personal sponsorship

Fees: Dhs 100

Entry permit application form with completed typed data

Original Marriage certificate and copy of it, in case of wife sponsorship

Salary Certificate; The monthly salary should not be less than Dhs. 4000 in case of wife sponsorship, and Dhs. 6000 in case of first relatives sponsorship.

Copy of the Sponsor passport

Copy of the Sponsored passport.

2.2 In case of Establishments sponsorship

Fees: Dhs 100

Entry permit application form with completed typed data

Establishment card and copy thereof

Copy of the Sponsored passport.

2.3 Renewal

Fees: Dhs 100

Original Entry Permit.

2.4 Extension

Fees: Dhs. 500

Original Entry permit

Extension application form

Original sponsored passport.

3 - Transit visa

Fees: Dhs. 120

Establishment card

Entry Permit Application form

Copy of Sponsored passport.

4 - Tourist visa

Fees: Dhs. 100

Establishment card

Statement of tourists data

 

 

For further information please contact The Department of Naturalization and Residency [http://www.dnrd.gov.ae].

 

 

http://www.dubaiairport.com/DIA/English/To...a+Requirements/

 

 

Totusi intreaba-le la adresa de e-mail de mai sus sa fii sigura ca totul va fi bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pentru cetatenii americani s-a facilitat procurarea vizei de vizita insa n-ai mentionat acest amanunt si au reguli de la tara la tara. Criteriul de refuz nu se bazeaza pe varsta si sex, doar pentru Arabia Saudita unde mai trebuie sa fii si insotita !!! si acoperita, poate uit ceva !!!

 

Nu te sfatuiesc sa mergi pe granita ca nu se dau vize decat in cazuri exceptionale de boala sau ceva major.

 

Au niste legi mai flexibile ca sauditii dar nu te sfatuiesc sa mergi fara viza.

 

Incearca sa iei contact cu o ambasada ca te vor ajuta insa prietenul trebuie sa-ti trimita o chemare sau ceva ca te va intretine, sa le spui ca e logodnicul sa para si mai serioasa treaba.

 

Dubaii e splendid in perioada asta al anului si localnicii sint party animale !!! fac si pom de Craciun majoritatea !!! O sa ai un Revelion foarte bun !!! Sa faci si cumparaturi, nu uita sa treci si la magazinele de bijuterii !!! Ador Dubaii !!!!

 

 

Merci Olga pt informatii.....nici prin ca nu mi-a trecut sa merg fara viza.Vreau sa merg in conditii legale, insa si asa am auzit ca sunt probleme.E u nu am prieten acolo, ci prieteni care muncesc la diverse companii, asa ca ei nu-mi pot adresa o invitatie ,ei fiind cetateni romani....tb sa merg ca turist.Faza e ca nu gasesc oferte pt perioada de craciun, si cica singura e riscant....chiar si cu viza,imi pot interzice sa trec la aeroport....si mi-ar fi placut sa-mi gasesc parteneri de drum,pers interesate pt per de craciun sa facem un mic grup...Oricum eu luni demarez tot..si incerc sa obtn viza turistica prin agentie cu totul in regula....Multumesc inca o data pentru tot!

Pupici

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello,stie cineva daca se poate obtine viza turistica individuala pentru dubai?exista riscul sa fii respins de organele de frontiera la sosirea in emirate,doar pentru ca esti pers de sex feminin si ai pana in 30 ani?Intreb asta,deoarece vreau sa-mi vizitez niste prieteni romani aflati acolo.Nu-mi permit sa-mi iau excursie de grup ,deoarece sunt conditionata de liberul pe care il am de la serviciu si deci nu ma incadrez ca perioada.Vroiam sa obtin in cazul asta,un pachet turistic complet pentru o singura persoana.Este cineva interesat in a calatori in Dubai in perioada 21-30(31) decembrie 2006?Mi-ar prinde bine un partener de drum si de asemenea o excursie intr-un loc atat de exotic si frumos...daca e cineva interesat scrie-mi pe mirela2478@yahoo.com

 

Salut, ti-am scris si mail. Sint in aceeasi situatie, vreau sa merg acolo in 26 - 31 ianuarie. Cum a fost cu viza pina la urma?

Share this post


Link to post
Share on other sites

heeyy buna vroiam sa va intreb daca stie cineva ceva legat de viza..:P am 17 ani,fac 18 in decembrie,la pasaport am inteles ca nu am nevoie de procura de la parinti ..stie cineva daca am nevoie de procura cand ma programez la ambasada pentru viza sau cand ies din tara?(in s.u.a merg) thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu vreau sa plec in Dubai si din cate am inteles, trebuie luat viza de la ambasada Emiratelor Arabe Unite din Romania

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×