Sari la conținut
Forum Roportal
steve-bv

Izolatie cu spuma poliuretanica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Si eu sunt interesat sa'mi izolez in primavara . Care ar fi insa ceilalti factori premergatori si ulteriori ? Si la cat se ridica estimativ pretul ?

stai la bloc?..ultimul etaj?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, la parter . :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Da, la parter . :o:

si atunci de ce te intereseaza?

esti administrator si vrei sa rezolvi tereasa?..sau cum?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
si atunci de ce te intereseaza?

esti administrator si vrei sa rezolvi tereasa?..sau cum?

Nu , insa spuma aia se poate aplica si ca izolatie pe peretii exteriori . Cica'i mai practica decat izolatia cu polistiren .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua Mihaiamedeo ,atunci cand vorbim despre izolatie cu spuma poliuretanica rigida se determia dificil pretul ,asta datorita circumstantelor individuale .Insa estimativ se poate face ptr ca un client sa isi faca o idee.Pentru a face lucrul acesta trebuie normal determinata zona de metri patrati ce urmeaza a fi izolata .Mai jos iti prezint mai multe preturi cu pe care firma noastra le are :
.izolatie mansarda:8-20 euro m²
.termo-izolatie:15-40 euro m²
.hidroizolatie:12-50 euro m²
.hidroqartz:28-50 euro m²
.pardoseli epoxidice:9-40 euro m²
.pardoseli poliuretanice :12-50 euro m²
Toate preturile sunt negociabile ...sper ca ti-am fost de ajutor ...o zi frumoasa

Editat de Davi_
Sters link extern

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in ceea ce priveste izolatia cu spuma poliuretanica, cei care mi-au efectuat lucrarea, firma Chemicals Building Technology - va sfatuiesc sa nu apelati la seriviciile lor! desi calitatea produsului si a serviciilor ar fi ok, pretul final este muuuuult mai mare decat cel din oferta. se face o estimare a suprafetei de izolat, iar pretul final, dupa efectuarea lucrarii, se face pe o baza nefondata (cate pufuri se dau cu pistolul...)! astfel pentru o suprafata de 50 mp, am platit aferent 66 mp (cu 33% mai mult. atentie foarte mare si recomand sa nu lucrati cu aceasta firma. foarte neseriosi!


Buna Ziua,

Dorect izolarea unei terase de bloc cu spuma poliretanica, bloc 8 etaje in Bucuresti, suprafata este de 50mp.
Terasa in final trebuie sa fie circulabila.

Stare curenta:
- 20 mp sunt acoperiti cu membrana bituminoasa (deasupra locuintei)
- 30 mp sunt acoperiti cu tabla (deasupra terasei si borduri)

Rog pret si date de contact pe PM.

Sunt sigur ca aceasta izolatie avantajoasa va face pofta la Administratia blocului pt. o izolatie completa (bloc de 4 scari).


Cu stima.

in ceea ce priveste izolatia cu spuma poliuretanica o recomand, dar cei care mi-au efectuat lucrarea, firma Chemicals Building Technology - va sfatuiesc sa nu apelati la seriviciile lor! desi calitatea produsului si a serviciilor ar fi ok, pretul final este muuuuult mai mare decat cel din oferta. se face o estimare a suprafetei de izolat, iar pretul final, dupa efectuarea lucrarii, se face pe o baza nefondata (cate pufuri se dau cu pistolul...)! astfel pentru o suprafata de 50 mp, am platit aferent 66 mp (cu 33% mai mult. atentie foarte mare si recomand sa nu lucrati cu aceasta firma. foarte neseriosi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

As dori sa izolez casa la exterior cu spuma poliuretanica. Casa este deja tencuita si zugravita cu zugraveala tip "stop". Va rog sa ma lamuriti daca spuma poliuretanica se poate aplica si peste zugraveala de tip "strop"? Se lipeste bine spuma de perete? Sau exista posibilitatea sa cada spuma la un moment dat, daca tencuiala si zugraveala se dezlipesc?

 

Sau este nevoie sa decopertez tencuiala de pe pereti pana la caramida si apoi se aplica spuma poliuretanica.

 

Multumesc frumos

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 16.11.2006 la 13:03, steve-bv a spus:

De curinnd am fost pus in fata intrebarii cu ce fel de material imi izolez casa. Anul trecut cind am fost in Belgia am observat un procedeu interesant, si anume pulverizarea unei izolatii direct pe perete. Atunci am aflat pentru primma data ce este spuma poliuretanica rigida.  M-am informat asupra acestei tehnologii cu ajutorul internetului. am aflat ca aceasta izolatie este mai populara in USA, Canada, Spania, Belgia, Olanda si tarile Nordice.   Recomand aceasta izolatie tuturor ce pun pret pe o izolatie eficienta si ecologica.

Acum sint doar 3*C, ger si inghet de plante si pomi s-a anutat dar nu pot sa urc pe garduri sa acopar un pom. Va fi ce va fi, se va recupera pomul din pierderea crengilor eventual pierdute. 

Insa in cel mai serios mod zic, mi-e frig si in casa desi arde gazul.   Am de gand sa izolez casa pe dinafara, iar acoperisul dinspre podul casei.  Sa vad ce o sa-mi spuna/recomanda un specialist, constructor de meserie.  Zilele astea trebuie sa refac si acoperisul pana nu-i vara si am Musonul pe cap, ca n-am chef de surprize.   

Am si eu partea mea in aceste joburi ca trebuie sa le dau si ceva mancare si ei nu sint pe dieta, am de folosit oale mari ca este o echipa sa fie cat mai repede terminat munca. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×