Sari la conținut
Forum Roportal
beggar

Caderea parului - se poate trata?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

la femei au efect asemenea retete cu pastile revalid si diverse uleiuri. dar la barbatii care sufera de caderea parului din cauze ereditare asemenea remedii au efect zero.totul functioneaza diferit de la om la om. astept pe cineva care sa vina cu o solutie eficienta pt problema asta de ani de zile, dar degeaba. la mine pe langa caderea parului de cateva luni ma confrunt cu o problema mult mai enervanta:mi se ingrasa fffff repede. adica dimineata facut dus iar dupa-masa deja ma mananca ingrozitor capul si trebuie din nou dus. eu zic ca se ingrasa repede, dar nu exclud nici posibilitatea sa am vreo ciuperca sau orice alceva care sa-mi dea senzatia asta. astept si eu in continuare solutii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat in trecut tot felul de tratamente si nici unul nu a dat rezultat pana cand un prieten mi-a recomandat tratamentul cu Nanogen.Am fost multumit de el inca de la inceput pentru ca a redus considerabil caderea parului.Acuma sunt la faza de regenerare si crestere fiind multumit ca a meritat investitia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E bine ca aveti rabdare sa va preparati tot felul de tratamente naturiste, dar mi se pare un chin, sincer, le-am incercat si eu si acum prefer sa dau bani, nu f multi, pe produsele de la DS Laboratories(Revita si Spectral RS) care dau rezultate garantate. Unele persoane au probleme cu caderea parului nu din cauza alimentatiei sau a altor asemenea probleme si pur si simplu e ceva ereditar;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primul tratament este cel cu suc de castraveți și miere. Puneți într-un pahar suc de castraveți (se pot stoarce foarte ușor cu robotul de bucătărie) și amestecați cu miere. Conținutul se bea seara înainte de culcare. Încercați timp de cel puțin o lună și vedeți singuri rezultatele. Acest remediu previne calviția și pe lângă asta scade și colesterolul.


Un alt tratament naturist este cel cu oțet de lavandă. În jumătate de litru de oțet puneți cam zece linguri de lavandă și timp de zece zile lăsați la macerat. Apoi, în fiecare zi, masați scalpul cu mixtura pe o perioadă de o lună, două luni. Un alt leac naturist bun pentru a preveni căderea părului la bărbați este uleiul de jojoba cu rozmarin, cedru și lavandă. Amestecați câteva picături de rozmarin, cidru și lavandă împreună cu 50 de ml de ulei de jojoba. Masați scalpul în fiecare zi și lăsați conținutul pe păr cel puțin jumătate de oră apoi spălați și clătiți. Ca perioadă, cel mai recomandat este o lună de zile.


De asemenea, nu uitați de tratamentele naturiste pentru căderea părului ce au ca bază uleiul de ricin.


Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tratament de ultimul racnet din ziarul de azi ... 

 

Credea ca isi va pierde parul insa a descoperit remediul
 

 

Căderea părului este o problamă reala cu care se confruntă atât bărbații căt și femeile. 
 
Atunci când produsele farmaceutice și cele profesionale nu mai dau nici un rezultat, cu puțina răbdare, măstile de păr preparate in casă pot deveni un adevarat elixir. 
 
Usturoiul, desi este cunoscut mai degrabă ca aliment, poate fi la fel de bine folosit si ca medicament pentru nenumărate afecțiuni printre care și căderea părului.
 
Proportiile nutritive ale usturoiului conțin cantități importante de vitamine cum ar fi: A, B1, B2, C și de asemenea substanțe minerale ca: potasiu, sulf, fosfor, calciu, siliciu, iod, ceea ce-l face sa aiba calităti terapeutice uimitoare descoperite chiar din antichitate.
 
Tot ce trebuie sa faceți e sa luați trei caței de usturoi sa îi pisați și să îi amestecați cu trei lingurițe de ulei de ricin. Masca obținută se va întinde pe întreaga suprafata a părului si se va lăsa sa actioneze timp de 40 min.
 
Acesat tratament natural regenereaza părul in doar câteva săptamani.
 

stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru stoparea caderii parului se pot folosi si suplimente alimentare sau pilule care fortifieze firul de par si care sa-i dea o alta vitalitate.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×