Sari la conținut
Forum Roportal
de_dimineata

Probleme de tot felul - sex, sexualitate etc

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sotia mea mi-a spus de curand ca ar vrea sa incerce si alte experiente, cum ar fi swingerul. Are aproape 30 ani si suntem casatoriti de 4. Nu sunt impotriva. Am auzit de un astfel de club in bucuresti, iar noi suntem din braila. Aici nu stiu daca avem, dar ar fi bun si un cuplu doritor caci loc acasa e destul. Vreo idee?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bună! Am o problema și am nevoie de sfaturi pentru că sunt disperată! Este ziua 41 și nu mi-a venit menstruația. Ultima am avut-o in data de 13 noiembrie, țin să precizez că nu am un ciclu regulat însă nu țin minte sa fi întârziat atât de mult vreodată :( oricum, nu am avut niciun contact sexual, deși intr-adevar "m-am jucat" de multe ori luna aceasta cu iubitul meu..Dar cred că am fost atenți..Și acum nu stiu ce sa mai cred. Nu vreau să fiu paranoica și să mă gândesc că am rămas însărcinată fara contact sexual insa absenta menstruației mă neliniștește prea mult! Ajutor!:(

Mulțumesc frumos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit gresit, dar numai un ginecolog iti da ora exacta dupa vreo 3 intalniri cu tine pana se convinge si el care-i situatia finala.  Cu cat mai tanara cu atit ai sanse mai mari sa fi insarcinata.   Acum e momentul in tinerete sa faci copiii.


Nu uita sa-i spui si iubitului de ingrijorarea ta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.doctorulzilei.ro/semnul-potentei-masculine-trasatura-fizica-pe-care-o-au-doar-barbatii-buni-la-pat/

Cum știi că un bărbat e bun la pat. Dacă vrei să știi cum se descurcă un bărbat în pat, tot ce trebuie să faci este să te uiți la gâtul lui.

Un studiu recent realizat de cercetătorii turci a concluzionat că bărbaţii care au gâturile groase au un risc crescut de a dezvolta disfuncţii erectile, comparativ cu bărbaţii care au gâturile subţiri.

„Circumferinţa gâtului ar putea fi o nouă componentă a sindromului metabolic manifestat în cazul disfuncţiei erectile. Noi am sugerat că o circumferinţă a gâtului de peste 35 de centimetri poate prezice disfuncţia erectilă în pacienţii care suferă de sindromul metabolic”, au relatat autorii studiului. :balloon:

*Masuratoarea veche n-a dar rezultate bune iar acum s-a trecut la alta zona pentru o vreme, dar "centimetrul" avem de purtat cu noi (femeile) pana experimentul asta ne dovedeste ceva mai real.*   :lol2:  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cei in cauza au avut de rezolvat problema cea mai grea, se numesc si cercetatori ... ca femeilor le plac barbatii bogati, superbogati daca se poate!!!   Au descoperit America inc'odata??? sau pe ce platforma se trezesc din visare.    Insa nimic nu este mai rau cand nu-ti place de individ doar de averea ce detine ... sau cand barbatul bine situat te vrea dar numai la mica intelegere sub un pom bine indoit la marginea orasului sa nu fie usor de urmarit cheltuielile si-ti ofera bautura ieftina ca esti mai putin educat si bogat ca el.   Ar trebui sa faca si statistica asta sa vada care-i suferinta femeilor cand au crezut ca vor fi iubite, dar nu s-a intimplat asa.   Sotul a divortat, a pierdut si familia si s-a ales cu nimic, crezand ca si ala simte si are feelings pentru ea.  

Eu de o vreme doar din astea aud, femei pacalite si triste, putine au unde locui independent, ca mai sint cateva care si-au cumparat ceva separat in timpul casniciei.      

https://evz.ro/cercetatorii-au-ajuns-la-marea-concluzie-ce-tip-de-barbati-le-atrage-cel-mai-mult-pe-femei.html

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
"Ellen Barkin claims Johnny Depp 'gave me a quaalude and asked me if I wanted to f***' ..."     :lol2:
 
"Dragoste la ZERO grade" sau cum se numeste asta???   ma mir ca se publica asa un material, dar nu ma simt deloc bine ca a disparut acel "je ne sais quoi" ce dadea frisoane, Emozioni il numeste Toto Cutugno in acea cantare.   Am trait si in alta era, cand se facea curte la o fata/femeie.   
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×