Jump to content
Forum Roportal
sile_predeal

Drumurile tarii

Rate this topic

Recommended Posts

sa le fie rusine celor care au lasat o groapa de trei metri adancime si cinci metri lungime nesemnalizata pe DN1 sa isi distruga lumea masinile in ea niste iresponsabili si mai vor sa intram in UE niste nenorociti mi-am distrus frumusete de masina din cauza lor nu ia nimeni nci un fel de masura traim intr-o tara batuta de soarta multumesc lui d-zeu ca nu am patit nimic

Share this post


Link to post
Share on other sites

am strabatut toata tara vara asta si m-am ingrozit nu numai de gropi,damburi de pe care decolezi ,indicatoare ascunse prin copaci,marcaje cu vopsea inexistente ca noaptea e imposibil sa nu sfarsesti in vreun copac de pe marginea drumului, dar si de conduita automobilistilor ti se pare ca esti in india ,fiecare dupa regula lui si cu injuratura pregatita intre dinti. nu mai spui sa numeresti pe vreun drum national la ora la care iese cireada .....copii calare ,sau sambata cand se duc toti la nunta si nu se mai dau din drum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai lungă autostradă din Europa va trece prin ROMÂNIA.

 

https://www.auto-bild.ro/stiri/cea-mai-lunga-autostrada-din-europa-va-trece-prin-romania-va-avea-7000-de-kilometri-si-va-inconjura-marea-neagra-140444.html

 

"Lucrările ar trebui să demareze în toate ţările riverane cel târziu în anul 2019" ... de ce nu imediat??? si nimic prevazut ca data de predare in folosinta!!!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

harata-autostrazilor.jpg

Planul de autostrăzi al lui Ceaușescu urma să lege Europa Occidentală de Orient

"Planul din 1968 prevedea o rețea de autostrăzi de 3.200 km care lega toate regiunile istorice ale României" ... nici pana-n ziua de azi inca n-a ajuns macar la o limita decenta, demna dupa 32 de ani de libertate.

Cum arată harta autostrăzilor lui Ceaușescu, folosită și azi de autorități! - Gândul (gandul.ro)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×