Sari la conținut
Forum Roportal
georgeava

Program de baze de date misterios

Postări Recomandate

De circa doi ani caut sa gasesc raspunsul la urmatoarea intrebare? Ce program de baze de date folosesc cei din USA pentru realizarea secventelor pe care le-am vazut cu totii in numeroase filme politiste sau de actiune in care la un moment dat cineva solicita informatii despre o anumita persoana pe care ulterior le primeste pe ecranul calclulatorului sub o forma ingenioasa-fotografii alaturi de text care se deruleaza pe orizontala si pe verticala, totul pe un fundal negru, asemanator cu ecranele MS-DOS.

Nu stiu daca sunt simple animatii create special numai pentru filmele respective, desi secvente asemanatoare am revazut si la documentarele de pe Discovery Channel-a se vedea de exemplu genericul de la documentarul "The FBI Files".

De ce ma framanta aceasta problema? Deoarece am remarcat la acest misterios tip de programe de baze de date, bogatia sau abundenta mare de informatii vizuale pe care ti le prezinta si viteza lor de lucru mare-si unde mai pui ca nu contin toate zorzoanele inutile de la programele asemanatoare cu interfata grafica GUI tip Windows-Acces, VisualFoxpro,Oracle etc, ca sa dau doar cateva exemple.

Daca stie cineva raspunsul la aceasta intrebare, a vazut sau a lucrat cu astfel de programe, il rog mult sa-mi dea si mie cateva indicii.

Multumiri cu anticipatie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi se pare ceva de pe vremea lui Windows 3.11, după grafica oferită. Sper să nu folosesc greşit terminologia, dar nu cred că e vorba de un soft dintr-o reţea de calculatoare (şi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate sa fie facut in orice limbaj / SGBD ... interfata ofera indicii asupra celor de "sub capota" dar se poate schimba cam totul, deci... poate fi facut in FoxPro de Windows sau in Delphi cu ADO, sau Interbase... nu conteaza foarte mult in "ce" e facut ci "cum" l-a conceput programatorul arhitect.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce program de baze de date folosesc cei din USA ??? Daca stie cineva, a lucrat cu astfel de programe, il rog mult sa-mi dea si mie cateva indicii. Multumiri cu anticipatie.

 

 

 

La ce ti-ar folosi aceasta informatie ???

 

Eu cred ca cei care au lucrat la asemenea projecte,

au semnat documente de confidentialitate si n-o sa-ti spuna exact.

Editat de Olga Khan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca Oracle este cea mai folosita aplicatie pentru bd prin SUA. Dar mai sunt si altele. :crazy:

 

Ce ai vazut tu in filme este doar o macheta de program de bd, nu e bd.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×