Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
vesperala

ca prin urechile acului

Recommended Posts

poate ne povestiţi cum....

 

 

eu vă povestesc doar după ce trece actualul moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pentru ca dragonul a vegheat. nu am nici un merit...

 

asta-vara, la plecarea in concediu. masina mica, tico. curba de 90 grade semnalizata aiurea, criblura pe sosea, nu s-a turnat asfalt pana in margine. derapaj, tras de volan pentru a nu intra in stalpul cu semnalizarea, rasturnat cu masina in interiorul curbei, dat peste cap o data si jumatate, aterizat pe acoperis.

 

in afara de un vanatoi la umar, nu am patit nimic, desi eram in spate si nu aveam centura. eu si cainele am iesit pe geam. prietena mea din fata a scapat si ea doar cu o taietura la doua degete de la parbrizul spart.

 

cine a scapat insa intr-adevar ca prin urechile acului a fost soferita. avea mana dreapta prinsa sub masina, dar culmea nu era rupta. a fost dusa cu salvarea la spitalul din arad, i s-a spus ca nu e nimic grav, sa cheme pe cineva sa o duca acasa. a iesit frumos din spital, desi acuza dureri de spate, a dus-o un prieten cu masina acasa si direct la spitalul judetean. i-au facut radiografie completa si prima intrebare adresata de medic a fost "imi explicati si mie cum de nu ati paralizat inca?". avea dubla fractura cervicala. cei din arad nu au respectat procedura si nu au facut radiografia la toate vertebrele la care se face in asemenea cazuri, si nici faptul ca nu ar fi trebuit sa o lase sa paraseasca spitalul fara imobilizarea gatului in guler. putea sa ia o groapa in drum si sa ii sectioneze maduva. a avut noroc chior ca la ruptura nu s-au produs aschii si vertebrele au ramas incalecate. in prezent, i se spune 'robotel'. are coloana prinsa cu o placuta in patru suruburi. in afara de faptul ca nu poate cara greutati, oboseste daca sta mult pe scaun si nu simte bine cu vreo trei degete de la mana stanga... a scapat ieftin fata de ceea ce putea sa se intample.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu cateva intamplari terifiante ... dar prefer sa le pastrez pentru mine ... Ma bucur ca am scapat vie si nevatamata ... Poate am avut si un gram de noroc ... sau cine stie ce ma asteapta pe viitor ... ? :roll:

Una pe care am povestit-o pe forum a fost atunci cand mi s-a spart apartamentul ... Au intrat :cry: au luat cam tot ce era la indemna :cry: ce nu am realizat atunci pe moment a fost ca nu aveam bani in casa ... puteau sa ma ridice din pat sa ma intrebe unde sunt banii... sau Doamne fereste :nhl: nici nu vreau sa mai ma gandesc ... asa am preferat sa tac si sa ma prefac ca dorm. Imi pare rau ca nu inteleg limba celor care au spart casa ... :D Asta este :good: Trebuia sa ma uit mai mult la telenovele :(

Precizez ca totul s-a intamplat foarte repede .. nu imi dau seama cum au intrat in casa... sigur au avut chei potrivite ... :flowers: :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×