Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Al3xx

Alfa Romeo 159

Recommended Posts

Vreau sa imi iau o Alfa 159 . Insa am o problema, mi-ar place motorizarea de 2.4 Mjet / 200 cai . Se spune ca are ceva probleme la computer . Mi-a fost recomandata variante 1.9 Mjet / 150 cai .

Daca e cineva care are Alfa 159 sau stie ce si cum , il rog sa posteze .

Edited by Al3xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cunosc despre Alfa159 decat ca e cea mai faina forma de caroserie din cate exista la ora actuala(varianta berlina)!!! I-a batut mar pe toti! :P:

Despre motoare...treaba cu problemele la ECM ...inclin sa cred ca sun povesti de adormit copii. Cu cei 200 de cai in cinci cilindrii, de pe 2400cmc, sunt sigur ca sunt multi interesati sa o coboare in ochii publicului. Hai sa fim seriosi.Cred ca Alfa a scapat de momentele grele prin care a trecut, legate de fiabilitatea scazuta a motoarelor(in special in zona curelei de distributie), respectiv a instalatiei electrice/electronice.Cine face astazi calculatoarele pentru toate marcile de autoturisme?Dar injectoarele si pompele de inalta presiune? Dar turbosuflantele? Sunt cateva nume mari, care fac treaba pentru toti constructorii. Si o fac bine: Bosch, Siemens, Lucas, Delphi, Garrett, KKK...iar daca ar fi o problema de soft(ceea ce nu e imposibil la primele modele din orice serie!), problema va fi sigur remediata prin resoftarea ulterioara a calculatorului de catre dealer.

Poate ca dezavantajul ar fi cilindreea cam mare, pentru ca s-ar putea ca taxele sa fie mari...

Succes, si sa o folosesti sanatos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E buna masina! Designul italian si-a pus din nou amprenta! Mie imi place SUPER mult! eleganta, agresivitate, sportivitate...intr-o singura masina! :shout:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×