Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
thugtudor

BASESCU A DEPUS JURAMANTUL!!

Recommended Posts

A inceput batalia. Romania o sa fie un car cu boi cu doi vizitii. Unu la guvern si unu la parlament. Iar Basescu va trebui sa-i struneasca. Personal misiunea lui Basescu mi se pare imposibila.

Cred ca singura rezolvare vor fii alegerile anticipate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
... Cred ca singura rezolvare vor fii alegerile anticipate.

 

 

... impartasesc aceeasi idee ... e trist ca sa-a ajuns aici ...

 

Eu raman la parerea mea :nu vom avea anticipate!Gandeste-te numai la cati bani au dat acesti senatori sau deputati pentru. un fotoliu in Parlamentul Romaniei!Crezi ca le sunt pe plac alegerile anticipate?!Sa piarda ei locul caldut pe care il au asigurat 4 ani de aici inainte?!Eu nu cred :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu raman la parerea mea :nu vom avea anticipate!Gandeste-te numai la cati bani au dat acesti senatori sau deputati pentru. un  fotoliu in Parlamentul Romaniei!Crezi ca le sunt pe plac alegerile anticipate?!Sa piarda ei locul caldut pe care il au asigurat 4 ani de aici inainte?!Eu nu cred :!:

 

Este greu de presupus ca vor merge unii sau altii in formula asta. Nici un guvern nu va functiona la randamentul maxim. Mereu se vor lovi de opozitia imensa din parlament. pentru a guverna nu le este suficienta majoritatea simpla, adica jumatate plus unu.

Este adevarat ca-i greu sa-si piarda fotoliile dar asa e greu de guvernat. Indiferent ca-i alianta sau psd-ul la guvernare.

Mai exista variante. Sa migreze oameni de la un partid sau altul, cum deja au inceput sa-o faca.

Desi cred ca Basescu nu se va impaca cu majoritatea fragila din parlament.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Direct la obiect .

Basescu,asa cum ne-am obisnuit, a trebuit sa arate inca o data fata lui de matelot de pe puntea a 3 .

Neprotocolara, fara maniere, merege mereu la cacealma .

Parerea mea ?

PSD ar trebui sa mearga la alegeri anticipate , sa-i invete minte si pe unguri si pe securistii de la antena 1 care numai datorita acestui mare partid isi permit sa negocieze fotolii si portofolii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mai exista variante. Sa migreze oameni de la un partid sau altul, cum deja au inceput sa-o faca.

 

Vor migra, fii pe pace. Nu stii ca tot romanul " e impartiale" si daca "tarisoara o cere", el ce sa faca? Se sacrifiCA CA bun roman ce este. Sau "care este".ca nici nu mai stiu cum se spune corect dpdv al "gramaticalismului".

 

 

Desi cred ca Basescu nu se va impaca cu majoritatea fragila din parlament.

 

Si eu cred ca nu-i convine o majoritate fragila ,dar sunt convins ca bunul simt sau consilierii pe care ii are il vor sfatui ca deocamdata sa digere in tihna succesul ,care nu este de colea, precum sarpele boa si abia spre primavara sa dezgroape securea razboiului cu parlamentul. Deocamdata iata ca PUR-ul nu mai are scrupule morale in a trece in barca aliantei. Ceea ce era de prevazut. Este a doua oara cand domnul Voiculescu cu ai lui se scoate.Nu stiu daca va mai avea si o a treia sansa. "Ca cu" PSD-ul sa-a terminat. Asa cred eu acum. Dar cum la noi totul este relativ surprize pot aparea mai abitir ca din jobenul lui Josefini sau ca la emisiunea Divei nationale Andreea Marin campioana escaladarilor pe muntii Terrei.

 

PS Ti-au priit cozile de la Carrefour? Sper ca au fost cu folos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca-i sfatuit sa digere succesul obtinut in turul doi o sa avem un al doilea constantinescu. Eu unul sper sa faca totusi ce-a promis in campanie. Altfel ne paste partidul de stat definitiv. Romanii in general sunt conservatori. Au facut doua compromisuri cu politicienii, o data cu tapu acum cu marinaru. Daca-sa inselati si de asta data... raman la "iubirea"lor dintai si nu mai risca.

 

Cat despre PUR era de asteptat. Voiculescu stie sa joace. Oricum miza acestei acceptari al Aliantei de a coopta si PUR-ul cred ca este alta. Spun doar ca alegeri anticipate cu un guvern al psd-ul chiar si interimar nu le-ar fii convenit... :) Prea sa-au impartit cabinetele dupa bunul plac al fiecariua. Om mai vedea :)

 

Mi-a priit carrefour-ul la tabacirea nervilor :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×