Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
oanatomy

partaj

Recommended Posts

Stimati domni,

Problema mea este urmatoarea: parintii mei au divortat si au facut un partaj in urma caruia tribunalul a estimat apartamentul la o valoare,mama a platit in rate jumatatea de ap care i se cuvenea tatalui pt a ramane ea cu ap.tribunalul a fost de acord si mama in fiecare luna ii platea tatalui suma respectiva prin frate care era si martor,la terminarea platii au facut un act prin care tata a semnat ca a primit suma si renunta la partea lui din apartament. Intrebarea mea este daca el mai poate face ceva cu ajutorul vreunui avocat "binevoitor" ca sa o lase pe mama fara apartament? Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns.

Va multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

trebuie sa mearga sa intabuleze casa doar pe numele mamei tale... dupa ce e facuta treaba asta, nu mai poate face nimic. mergeti cu toate actele la notar, va sti el ce sa faca, inclusiv semnatura tatalui ca renunta si ca recunoaste ca a primit banii. Se poate sa gresesc, am intrebat si eu la randul meu.... Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

am nevoie de un raspuns cat se poate de clar si cuprinzator:in cazul unui partaj care este procentul ce revine fiecarui membru avand in vedere ca au si un copil?copilul beneficiaza de vreun drept la acel imobil?

 

VA MULTUMESC ANTICIPAT....A.N

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×