Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:D Si eu am problema asta . Am mers la dermatolog si am aflat ca sunt de mai multe feluri , din mai multe cauze. Pentru cearcanele negre mi-a zis de o crema : CERNOR se cheama , produsa de Auriga (concern belgian vestit in dermocosmetice ) - se gaseste cu greu in farmacii. Costa cca 600.000 lei . Eu o folosesc de 1 saptamina, dimineata si seara , vad ca are efect, in sensul ca s-au mai decolorat. Acum, depinde si de virsta, tot medicul mi-a zis ca in jur de 40 ani problema se rezolva mai greu decit la 30 sau 25. Informatii suplimentare pe www.auriga-int.com/ Inca ceva : se da o cantitate extrem de mica, cit un bob de orez, de la comisura ochiului catre exterior, niciodata invers!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
avand in vedere k sunt barbat - LOL

ce imi recomandati? :focus: sa scap de cearcane sau sa le maschez fara sa ma dau cu GIRLish stuff prea mult

 

De multe ori cearcanele indica un dezechilibru interior...mai bine mergi la medic !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:stars: Si eu am problema asta . Am mers la dermatolog si am aflat ca sunt de mai multe feluri , din mai multe cauze. Pentru cearcanele negre mi-a zis de o crema : CERNOR se cheama , produsa de Auriga (concern belgian vestit in dermocosmetice ) - se gaseste cu greu in farmacii. Costa cca 600.000 lei . Eu o folosesc de 1 saptamina, dimineata si seara , vad ca are efect, in sensul ca s-au mai decolorat. Acum, depinde si de virsta, tot medicul mi-a zis ca in jur de 40 ani problema se rezolva mai greu decit la 30 sau 25. Informatii suplimentare pe www.auriga-int.com/ Inca ceva : se da o cantitate extrem de mica, cit un bob de orez, de la comisura ochiului catre exterior, niciodata invers!!!

hmm eu stiam de auriderm nu de asta...totusi pe unde se gasesc aceste produse caci eu am cautat prin farmacii si degeaba :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
avand in vedere k sunt barbat - LOL

ce imi recomandati? :roll: sa scap de cearcane sau sa le maschez fara sa ma dau cu GIRLish stuff prea mult

 

Nu ar fi mai bine sa-ti faci un control riguros al sanatatii?Cearcanele sunt efectele unor probleme mai mici sau mai mari...de la viermi intestinali pana la disfunctii ale rinichilor ,intestinului,etc,etc.

Vezi de sanatate si cearcanele pot disparea de la sine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×