Sari la conținut
Forum Roportal
SerbanRadu

Dureri de cap

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Prietena mea a fost operata de curand (de apendicita),si pentru a o anestezia i sa-a administrat o injectie in coloana,dupa care i sa-a spus sa nu ridice capul ceva timp deoarece va suferi apoi de migrene care nu pot fi tratate.Speriata insa de un zgomot brusc declansat in spital ea la-a ridicat...

Acum a trecut o saptamana de la operatie iar ea in fiecare zi sufera de dureri de cap puternice (mai ales cand se ridica din pat),migrene care nu trec dupa administrarea de medicamente.

Ce as dori sa aflu daca se poate este cata vreme vor continua aceste migrene sa apara si daca chiar nu se poate face nimic pentru a vindeca durerile cand acestea apar....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles ca de la rahi anestezie se poate sa ramai cu astfel de dureri. Acesta este tipul de anestezie care a fost folosit?

De asemenea am aflat ca migrenele se amelioreaza cu cafea sau cola (in cantitati mari).

Deoarece a trecut deja o saptamana si migrenele nu sa-au ameliorat cred ca ar fi bine sa vorbiti si cu medicul anestezist care a participat la operatie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sotul meu are de cam o jumatate de an dureri groaznice de cap. In ultimul timp sunt foarte dese si acute. Nu mai stiu ce sa fac. Am mers la un doctor neurolog care este specialist in migrene si il trateaza de cefalee de tip tensional, dar are aproape o luna de cand tot ia medicamente si nimic. La fiecare vizita la medic ii schimba medicamentatia dar vad ca fara rezultat. El acuza dureri cel mai des in partea stanga dar si dureri generale in tot capul si in zona arcadelor. Durerile de cap acum nu mai trec nici cu calmante. Ele sunt insotite de multe ori cu senzatie de voma. amortela mainilor cand durerile sunt profunde. Nu stiu daca aste sunt simtomele unei cefalee sau migrena, dar nu mai suporta durerea. Daca cineva a mai trecut prin asa ceva si poate sa ne indrume in vreun fel am fi recunoscatori.

Va multumesc si va astept raspunsurile.

 

 

Pa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zilele astea am avut si eu o durere groaznica de cap, simteam ca imi explodeaza capul, ma dureau si ochii si nasul, poate pentru ca doar ce imi schimbasem ochelarii. Simteam nevoia sa iau un calmant ceva numai sa imi treaca, dar nu stiam de care sa iau caci urmam si un tratament si mi-era teama sa nu interactioneze negativ cu vreo substanta din calmant...Asa ca din disperare am pedalat alert vreo 40 de minute pe o bicicleta stationara si dupa aceea nu am mai avut nimic...nici ochii nu ma mai dureau, la fel nici nasul...Pot spune ca am descoperit unul din miracolele sportului...Si apoi am discutat si cu medicul meu si mi-a recomandat miscare multa, cat mai multa...ca sa imi pun sangele in circulatie...

 

Cand incep durerile sa faca ceva care sa il faca sa transpire, sa se incalzeasca asa ajunge sange oxigenat la locul dureros si va trece...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

El acuza dureri mai mult in partea stanga a capului. Seamana cu o durere de la curent. Dar nu este. Aproape ca nici nu suporta sa atinga pielea capului in locul ala. Ma sperie ingrozitor. Saptamana viitoare vrem sa mergem sa faca un control mai amanuntit. Nu stiu ce ar putea fi, dar vreau sa scape odata pentru totdeauna de durerile astea ca-la termina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sufar de dureri infernale de cap.Am inceput sa iau Piafen.Pentru migrene mai sunt Foarte bune emetiralul,carbamazepina(o jumatate sau un sfert de tableta seara inante de culcare),totul numai dupa ce se sfatuieste cu medicul.Numai bagati cola.E cel mai bun detergent pentru aragaz cand e ars,in halul asta de acid e.Am incercat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:lol2: buna ,ma numesc dana si am si eu o problema.acum 5 ani am fost suspecta de meningita si un doctor mi-a facut o injectie in coloana,ptr teste.nu am avut meningita,dar dupa injectie m-am simtit foarte rau si acum am dureri de coloana ,am un singur punct al coloanei,care ma deranjeaza rau, ametesc foarte rau si imi vine sa vomit.am dureri de cap,si ma simt tot timpul obosita .acum 3 saptamani am mers la doctor si mi-am facut mri la coloana,desigur nu am nimic,spusele doctorului.dar eu tot rau ma simt.am uitat sa-i spun doctorului ca am facut aceea injectie , si nu stiu ce anume este.va rog sa ,ma sfatuiti daca aveti informatii.cu respect caomori

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga Dana,

Daca te doare capul nu insemna ca numai aici e problema, ia legatura cu medicul de familie sa-ti faca un set de analize, pentru ficat, pentru stomac...sa-ar putea sa ai hepatita dupa simptomele descrise de tine.

Multa snatate iti doresc.

Ameli

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pentru Serban

Dupa rahianestezie, apar dureri de cap, ori ca misca ori ca nu capul. Aceste dureri apar in urma modificarilor presiunii lichidului rahidian. Persistenta durerilor este de la 1 la 5 saptamani, nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa se echilibreze presiunea din nou.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×