Sari la conținut
Forum Roportal
rabdare lunga

A V E R T I S M E N T

Postări Recomandate

PENTRU MEMBRII FORUMULUI

ATENtIE! FERItI-VA SA AVEtI ALTA PARERE DECAT ANUMItI MODERATORI. VEtI FI TRATAtI INTAI CU CONDESCENDENtA, APOI AVERTIZAtI CA AtI "CALCAT PE COADA" PE CINEVA, VI SE STERG MESAJELE IN CARE SUNT CRITICAtI ACEI MODERATORI sI IN FINAL SUNTEtI "EXILAtI" DE PE ACEST FORUM, PENTRU PRESUPUSE CALOMNII SAU INJURII. A! ERA SA UIT! VI SE MAI SPUNE CA AVEtI IQ-UL SCAZUT. ACEASTA ESTE O JIGNIRE (CALOMNIE) IN TOATA REGULA, PENTRU CA ESTE DEBITATA DE PERSOANE IN NECUNOSTINtA DE CAUZA, CARE NU AU CALITATEA sI POSIBILITATEA DE A TRAGE ASEMENEA CONCLUZII.

DECI, CU ALTE CUVINTE, DACA NU DAI SATISFACtIE ACESTOR "SENSEI", EsTI FACUT IDIOT, MINCINOS, HULIGAN sI EsTI DAT AFARA...

 

PS. PENTRU RESPECTIVII MODERATORI:

AS FI ACCEPTAT ORICE FEL DE REPLICA, PE MASURA, DAR NU ACCEPT SA-MI "FORFECAtI" VOI, IN FEL sI CHIP TEXTELE POSTATE PE ACEST FORUM, PENTRU CA, ELE NU CONtIN EXPRESII CALOMNIOASE, INJURII, ETC. ACESTA ESTE sI MOTIVUL APARItIEI ACESTUI MESAJ. ACUM DAtI BATAIE sI STERGEtI-la REPEDE, REPEDE, DUPA BUNUL VOSTRU OBICEI, CA NU CUMVA SA-la MAI CITEASCA sI ALtII.

VA DORESC VIAtA LUNGA sI PRIETENI MULtI, PENTRU CA sTItI SA VA FACEtI PRIETENI.

Edit:Acest mesaj a fost postat de catre fostul utilizator "bab"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. Daca tot faci asemenea acuzatii, posteaza si numele moderatorilor la care te referi ! Si eu moderez forumul RoPortal, si ma intrebam nedumerit daca intru in lista asta a ta de "dusmani" ::): ::):

 

2. Ma indoiesc ca te-a numit cineva "huligan" aici sau, daca a facut-o , a facut-o fara un motiv bine intemeiat.

 

3. Eh, de cand cu alegerile, multe spirite sa-au aprins aici pe Roportal... calmati-va totusi, oameni buni. Lasati nervii la o parte, se poate discuta si civilizat . :dee

 

PS : Trec cu vederea stilul tau de a scrie ( a - limbajul gen "te" este copilaresc, asta ca sa nu il numesc altfel ; b - chiar mesajul e unul putin mai dur, nu inseamna ca trebuie sa scrii cu MAJUSCULE (asta inseamna ca urli , ceea ce nu e deloc un lucru bun ::): )Astept lamuririle cerute.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hai mai... nici asa! simt un mic iz de exagerare in mesajul postat de tine, rabdare_lunga! nici un moderator nu te-ar exila din simplul motiv ca nu ai aceeasi parere ca el/ea! la urma urmei aici se admite "dictonul" "atatea capete, atatea pareri". Cat despre injuriile care pretinzi ca ti-au fost adresate, nu as prea crede ca ai fost facut huligan si cum mai zici tu! mai gandeste-te!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As fi si eu la fel de curioasa ca si ceilalti moderatori care ar fi motivul/motivele care te-au determinat sa scrii aceste lucruri? :)

 

 

Foloseai inainte user-ul de bab, cumva?!:winca:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga bab,

Pe roportal nu sunt tolerate injuriile, atacurile la persoana indreptate impotriva celorlalti membrii ai comunitatii. Daca te conformezi nimeni nu te va exila iar mesajele tale nu vor fi sterse.

Nu iti cere nimeni sa dai dreptate senseilor ci sa le acorzi un anumit respect. Cei care au acest tilul si-au adus o contributie insemnata la bunul mers al acestui forum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste sa includ pe toti moderatorii in aceasta problema. Cat despre injurii, cititi cu atentie, nu am acuzat pe nimeni ca mi-ar fi proerat injurii, ci eu am fost acuzat ca am folosit un limbaj injurios. In ceea ce priveste termenul huligan, intr-adevar, nu am fost numit huligan, dar dupa stiinta mea cel care foloseste un limbaj injurios, se cheama huligan, iar eu am fost acuzat ca am adus injurii. Daca mesajele cu pricina mai exista undeva, puteti sa le analzati si sa trageti concluziile. Problema a venit de la Spider, care are o tendinta deosebita de a incepe discutii (vezi topicul Culinar - Aspartam, sau ce a mai ramas din el) si apoi cand ceva nu-i convine, replica taios, cu litere imense, rosii, corecteaza pe altii desi comite si ea erori. Problema a inceput cand i-am cerut lamuriri, ce-i drept pentru o chestiune banala de chimie, adica ce legatura exista intre faimosul acidifiant di Coca Cola si metalele grele. Replica plina de emfaza a lui Spider, cum ca le stiu eu pe toate, ca mi-a dat argumente, ca nu- si toceste neuronii cu mine, ca ce discut eu nu este vital pentru ea, m-a determinat sa postez un mesaj, recunosc, foate sarcastic, in care ma autoinitulam apasul "Rabdare Lunga" care a cutezat sa faca si sa dreaga, diferite lucruri rautacioase, la adresa lui Spider, pe care am intitulat-o "fiinta suprema". Precizez ca acest mesaj nu contine nici o calomnie, abuz sau injurie, dar recunosc ca a fost foarte "acid". Oricum, am lasat loc de replica, deoarece am incheiat mesajul spunand ca acesta este ultimul si ca neuronii amintiti de Spider au fost salvati de la tocire. Ce a urmat, practic a fost o razbunare ca la gradinita, cu stergerea mesajului, cu doua mesaje private cu diferite acuze de calomnie, abuz, avertismente ca daca nu fac cum vrea ea o sa fiu exilat, etc. De aici, imi asum intreaga responsabilitate, in ceea ce priveste continutul virulent al replicilor mele, care au urmat, dar care, repet, nu contin injurii sau calomnii. Am considerat ca stergerea mesajului, dar mai ales trunchierea si folosirea unor pasaje din acel mesaj, de catre Spider, impotriva mea, reprezinta o situatie inacceptabila.

Mai mult decat atat, afirmatiile gratuite si pline de desconsiderare ale altui moderator, Andrei, care se crede specialist in toate cele si imi spune ca am IQ scazut, denota cam ce fel de "sensei" si moderatori au patruns in comunitatea Roportal.

Avand in vedere ca am intalnit pe acest forum expresii si "glume" cu "iz" indoielnic, suburban, iar moderatorii nu au luat masuri drastice impotriva autorilor, consider ca actiunile lui Spider si afirmatiile lui Andrei, constituie un abuz la adresa mea.

As dori sa spun ca sper ca de aceasta data, cei cu capul pe umeri si care administreaza acest forum sa puna faptele in balanta, sa vada ca mesajele mele, cel putin cele de dinaintea incidentului sa-au inscris intr-o linie acceptabila si sa decida, daca merit sau nu sa fiu indepartat de pe acest forum. As fi putut sa ma reinregistez, cu alte date, sa ma ascund, si sa continui la infinit cu atacurile la adresa celor doi. Dar, am considerat ca problema se poate discuta si rezolva. Chiar ma bucur ca cei care au raspuns avertismentului de mai sus, au decis sa discute si sa nu recurga la "radiera".

In ceea ce-i priveste pe Spider si Andrei, le propun, in continuare, o evitare reciproca.

In final, Imi cer scuze in fata tuturor, stiu ca am procedat intr-un mod neelegant si multumesc celor care au raspuns mai sus, pentru ca ei mi-au dat de inteles ca intotdeauna exista o cale de dialog.

SA FItI IUBItI! :)

PS:

Promit sa nu mai folosesc stilul "sa" si "te".

Recunosc, in mod clar ca eu sunt bab si imi asum cele semnate de bab.

Daca folosesc majuscule sau nu, asta este o chestiune care ma priveste numai pe mine.

Consider ca respectul este ceva reciproc, nu unilateral.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mai mult decat atat, afirmatiile gratuite si pline de desconsiderare ale altui moderator, Andrei, care se crede specialist in toate cele si imi spune ca am IQ scazut, denota cam ce fel de "sensei" si moderatori au patruns in comunitatea Roportal.

 

Am mai spus titlul de sensei la-au primit cei care au ajutat la bunul mers al forumului. Care este criteriul dupa care se aleg moderatorii?

Am vazut divergenta de opinii pe care ai avut-o cu Spider dar de aici pana la a scrie mesaje ironice la adresa ei la alte subiecte este un drum lung.

Iar Andrei a incercat sa-i ia apararea lui Spider.

Eu am incercat ca cenzura din forum sa fie cat mai mica (dovada este si faptul ca acest mesaj mai este inca aici) dar ironiile si injuriile la adresa altor membrii nu vor ramane.

Eu voi reactiva utilizatorul bab, daca esti dispus sa ingropi securea, dar daca vor mai aparea pe forum mesaje ca si cele adresate lui Spider va fi dezactivat definitiv.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca trebuie sa ramanem obiectivi si sa nu luam nimic personal din ceea ce se spune aici..insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim...si prin cuvantul jignire intelegem multe ..nu neaparat folosirea unui limbaj obscen in care intra doar injuraturile....de asemenea si ironiile.Cand ai o parere diferita fata de alt membru...ti-o spui in mod civilizat fara atac la persoana respectiva.Nu m-am referit la nimeni in mod special...vorbeam in general

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×