Jump to content
Forum Roportal
tahionic

Schema egalizator romanesc

Recommended Posts

Am un egalizator romanesc produs de Intreprinderea Electronica (ceva EQ 100-200, nu mai stiu exact) si nu imi mai functioneaza un canal. Are cineva schema pentru el? ca in teancul de Tehnium-uri de acasa nu am gasit-o.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai tin bine minte seria egalizatorului, dar daca este vorba de acela in 10 benzi stereo si are in spate un reglajin 3 trepte pentru nivelul de iesire nu prea se gaseste schema. Cel putin eu nu am gasit cand am avut nevoie asta cu cativa ani in urma. Batraneste este cel mai bine sa o iei de la alimentarea canalului, intrarea prin filtraje pana la iesire. Ia un generator de semnal de 1khz sau orice alta sursa de semnal si poti sa o iei usurel de la iesirea egalizatorului sa vezi cam pe unde ai buba. Nu mai tin minte acum daca si ledul de peak de pe fata egalizatorului este legat la iesire sau pe undeva mai spre intrare, dar merita sa vezi de unde ia semnal si poti verifica numai pe canalul respectiv daca dai semnal pe intrarea egalizatorului clipoceste ledul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite aici o multime de scheme, eu nu ma pricep la electronica, dar am gasit candva site-ul asta, cautand ceva. Mi s-a parut uril sa il pastrez, nu stiu daca te va ajuta, dar macar poti contacta oamenii de acolo, poate te pot ei ajuta. http://www.paius.go.ro/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×