Sari la conținut
Forum Roportal
soarele

Traiesti ca sa muncesti sau muncesti ca sa traiesti ?!?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Chiar am citit cu mare atentie si e foarte multa realitate in ce zici. De aia m-am hotarat eu cu ceva timp in urma sa muncesc ca sa traiesc. Cu toate astea scriu mesajul asta duminica la 10: 22 cand inca sunt la birou ;) Dar macar sunt propriul sef, insa am mult mai putin timp decat atunci cand eram angajata :cry: Partea buna a lucrurilor e ca avem amandoi acelasi program si atunci nu apar discutii pe tema asta. Insa nu m-am plimbat in parc de asta vara (am fost de 2-3 ori toata vara), vad un film pe dvd intr-o saptamana ca adorm mereu de oboseala si a doua seara derulez de unde am ramas. Insa reusim sa pastram un oarecare echilibru, deocamdata, ne facem timp si pentru putina tandrete si pentru declaratii ;) Se poate si mai bine, dar cred ca ne complacem intr-un heirup continuu, uitand ca daca e sa crapi maine nu iei cu tine nici firma, nici masinile, nici conturile, absolut nimic din toate astea.

Chestiunea cu femeile de cariera e foarte complicata si afecteaza in primul rand femeia si apoi intreaga societate. Se schimba tot mai mult arhetipul societatii in care barbatul era principalul producator de venituri, iar femeia avea grija casei. Daca ma intrebi, inca nu am gasit raspunsul la intrebarea "cum e mai bine sa fie". Eu am trait intr-o familie traditionala, cu tata care muncea si mama casnica, cu grija casei si a copilului. Am vazut ca asta aduce multa armonie in casa, pana la un punct: cand femeia are un anumit potential pe care simte ca nu il foloseste. Copiii cresc, isi vad de viata lor si ramai sa te bucuri ca i-ai crescut bine. Dar nu stiu daca e de ajuns.

Am fost educata sa invat mult si sa fiu puternica si independenta, sa nu depind niciodata de un barbat. Si asa am facut. Dar n-am exagerat totusi, in sensul ca am tinut neaparat sa pastrez cate ceva din rolul femeii de a se ocupa de casa, de a gati (rar, dar totusi se mai intampla), de a fi atenta la mersul casei in general. Fac curat, spal, calc, nu pentru ca nu mi-as permite o femeie care sa faca lucrurile astea, ci pentru ca imi dau sentimentul ca asa mai pastrez ceva din rolul traditional al femeii, din casa in care am crescut.

Chiar as vrea sa vad mai multe femei care isi impartasesc din experientele astea, pentru ca eu cred ca e o problema si poate avem si ceva idei cum sa muncesti pe branci, sa faci bani si totusi sa nu ajungi sa nasti cu laptopul pe burta :shout:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...frumos scris si, din pacate, e tristul adevar...nu poti sa le ai pe toate....vine un moment in care trebuie sa alegi intre tine si ceilalti intre a fii egoist si a traii pt. ceilalti...

Si asta se aplica ambelor sexe...

Eu am avut momentul meu de a alege...acum muncesc ca sa traiesc si-mi dedic timpul celor dragi...din pacate, numai eu din familie, am ales asta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chiar as vrea sa vad mai multe femei care isi impartasesc din experientele astea, pentru ca eu cred ca e o problema si poate avem si ceva idei cum sa muncesti pe branci, sa faci bani si totusi sa nu ajungi sa nasti cu laptopul pe burta :spiteful:

Depinde de scara de valori, stimată doamnă :) Dacă toate astea sunt importante pentru tine, fă-le! Nu te

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Harald, proasta crestere a unora se pare ca se manifesta peste tot, pacat ca nu mi-ai putea da raspunsurile astea si stand in fata mea. Iar apoi, asta e un topic adresat femeilor, nu barbatilor, asta asa ca o informare initiala. Iar daca tu asezi in balanta munca si cariera unei femei cu folosirea vibratorului, inseamna ca n-ai inteles nimic. Exista si barbati care nu sunt doar o prelungire a p..., ci au si minte, si sisteme de valori. Chiar daca tu nu poti vedea lumea dincolo de varful p... tale, sa stii ca dincolo de acest varf exista si altceva, dar ca sa vezi asta tre sa faci saltul teribil al evolutiei de la maimuta in calduri la OM.

1. Unde scrie că e un topic adresat femeilor, nu (şi) bărbaţilor? :spiteful: Fă-ţi forumul tău, dacă segregaţia e soluţia ta,

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
N-am descris barbatii, te-am descris doar pe tine 8) Si te simti mai bine daca zic penis in loc de p...? De obicei le folosesc in functie de interlocutor. Cat despre restul mesajului tau, nici macar nu ma obosesc sa mai comentez, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

8) Există o regulă nescrisă pe forumul ăsta. Una secretă, pe care nu a inclus-o nimeni

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×