Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
pepolix

Global Domains international

Recommended Posts

Prin acest topic accentuez valabilitatea "afacerii" , despre ce e vorba? Probabil ca unii dintre voi ati cititi si ati auzit de GDI , Global Domain International , ei bine , am intrat si eu acum 1 sapt la ei , doar ca sa vad despre ce e vorba , si pot sa va spun ca nu se compara cu nimic de felul payd mayl , pay per click, si alte magarii care iti consuma din timp si nervi.

La GDI trebuie sa ai nervi si psihic tare , pt ca sunt tot felul de oameni pe internetu` asta care te intreaba cele mai nastrusnice chestii , dar sincer merita. Investitia in bani e 10$/luna , si in timp e de la 2-5 ore pe zi , daca esti bine pus la punct si stii ce ai de facut totul se rezuma la 2, 3 ore, si asta cand vrei , poti si ai tu chef.

Multi o sa spuna , uite eu nu vreau sa investesc nimic , numai sa dau click ... ei bine eu le spun acelor oameni , ca afacere fara investitie nu exista , si le doresc in continuare click-uri fericite )) . Sincer, Gdi nu e pt cei care vor sa castige imediat si un salar fix , pt ca pornesti de la 0 si salariul se acumuleaza in timp , dar , daca stii ce vrei si unde vrei sa ajungi , o sa ai si recompense la care nici nu te gandeai la inceput.

Pentru cei care sunt intr-adevar interesati sa faca bani pe internet in cele 2-5 ore pe care oricum le navigheaza degeaba , mai multe detalii gasesc la www.gdi-iasi.ws , sau pot urmarii daca stiu engleza un clip la www.my.ws/pepolix

Sincer mie imi pare rau ca nu am intrat mai repede si nu am stiut mai de mult.

Pentru cei care doresc si niste dovezi clare ca aceasta afacere functioneaza si este legala , pot sa ma contacteze la mail :

 

E-mail sau messenger : pepo_wicked@yahoo.com

 

www.gdi-iasi.ws

 

Ai mai sus adresele mele de email si pagina mea de web.

Pentru succesul tău,

 

Siminiuc Gabriel

GDI Team Leader

Edited by pepolix

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×