Sari la conținut
Forum Roportal
Marlboro

Se casatoresc rom

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De parca n-ai cunoaste raspunsul....

S-o vad si eu pe aia care se casatoreste din dragoste cu unul care i-ar putea fi si bunic, nu numai tata. Eventual dragostea de bani.

Editat de Nicu 2005

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna ,

 

Nu pot sa nu va dau dreptate, dar nu in totalitate. Eu acum 5 ani, m-am indragostit de un barbat, 20 de ani mai in varsta decat mine. va asigur ca nu avea bani, Am inceput de zero asa cum as fi inceput cu o persoana de aceasi varsta. Nu cred ca totul in viata asta se poate masura in bani. Din nefericire, acum nu mai suntem impreuna, dar va asigur ca nu banii au fost motivul. Am invatat multe de la el, m-am maturizat si acum sunt persoana care sunt datorita lui. Inca il mai iubesc, ca persoana. Acum suntem foarte buni prieteni si ne ajutam unul pe celalalt cand este nevoie.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt casatorita de 3 luni cu un cetatean german cu 4 ani mai mare decat mine (eu am 21).

Ne-am cunoscut acum 2 ani in Ro. el fiind intr-o vizita de afaceri. Am stiut din primul moment de cand l-am vazut ca el e barbatul ce imi va fi alaturi toata viata....

 

Dar trebuie sa recunosc ca intr-o mica masura ne-am casatorit si pentru a obtine viza. Ne saturasem la un moment dat de faptul ca eu trebuia sa stau in tara 3 luni sistemul de vize de la noi fiind foarte complicat si lipsit de informatii.

 

Ma abtin sa fac comentarii directe la al 2lea si al 3lea post

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu putem generaliza, sunt cazuri in care e dragoste intre cei doi si va asigur ca astfel de iubiri sunt superbe (explic la alt topic de ce:)) ...din pacate aceste cazuri sunt putine

 

Cele mai multe cazuri sunt ale acelor fatuci care se realizeaza in viata prin casatoria cu un barbat cu bani si de obicei mai batran ca ele si ... dau vina pe dragoste ca le-ar fi impins la gestul asta ...salvator.

 

Acum depinde de fiecare, cat de ipocrit poate fi

 

Cazuri concrete sunt cele doua verisoare ale mele, ambele casatorite cu italieni.Iata povestile pe scurt:

 

1. Plecata in italia, trai greu la inceput, apoi incet incet "propulsata" de unul altul ajunge sa poata trimite bani si acasa pt parintii ingrijorati de datoriile ei din Romania.Se casatoreste pentru acte.Nu ramane cu respectivul in schimb i se pune pata (cata dragoste a fost nu pot sti dar cred ca l-a ales pe criterii de potriveala si confort) pe un italian nu prea batran, nu prea curvar si situatie financiara buna. A umblat dupa el 3 ani sa-l imbarlige.A reusti. Au un copil superb, el o iubeste si ... eu ador copilul ala! Se vor casatori dupa ce "scapa" ea de casatoria pt acte.

 

2. Var-mea mica, de aceeasi varsta cu mine... dracoasa si cu principii ... vine italianul cu niste prieteni romani in casa la ea si se indragosteste nebuneste de ea. Ea avea rezerve si nu prea era indragostita.Dai cu scrisori in engleza (la care am contribuit cu pasiune is io) dai cu telefoane, ajunge sa nu mai poata trai fara ea si ca vine sa o ia, ca nu mai poate.Italianul e avocat, arata bine si e stilat. Dupa indelungi analize si ganduri si griji pleaca cu italianul.Se iubesc cu nabadai, se bat parte in parte dar nu pot trai unul fara altul!

 

pfiu, am obosit cat am scris :drag:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
De povesti cu romance ..... un milion am auzit si vazut insa vreau versiunea vietii tale !!! daca tot te-ai bagat in namol, hai sa-l mestecam bine !!! Parca am inteles ca traiesti in Elvetia saseasca.

 

Te-ai nascut acolo ??? sau de dorul cui iti duci traiul acolo.

 

Eu cunosc si romani casatoriti cu straine pentru acte din tarile Lumii !!! De obicei fetele fac targ mai bun decat barbatii dar n-ai ce face, sintem nascute cu alte talente speciale.

Elvetia saseasca ?? :good:

ce-i aia olgo ? pe ce limba gavaresti matalutza acolo ?

eu stiam de elvetia germana, si cred ca deja am

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Elvetia saseasca ?? :good:

ce-i aia olgo ? pe ce limba gavaresti matalutza acolo ?

eu stiam de elvetia germana, si cred ca deja am

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×