Jump to content
Forum Roportal
icecold

am si eu o problema

Recommended Posts

am un procesor XP2600 si am instalat windowsxp professional,calculatorul imi merge bine da ceea ce nu imi place e ca imi arata ca am procesor de 1.14ghz.Vreau sa stiu si eu daca calcu' imi lucreaza numai la 1.14GHz sau daca e vre-o problema sau vre-un conflict(eu nu am vazut conflicte si nu a gasit nici la scanare) :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu cred ca e vorba de nici un conflict, pur si simplu e windows-ul "dobitoc" -am mai vazut astfel de cazuri la un pentium de 2,8 ghz timp de vreo 2 saptamani a indicat ca are 2, 4 ghz dupa care aparea din nou scris 2,8 ...incurcate sunt caile windows-ului... Daca totusi ti se pare ca nu functioneaza asa cum ar trebui , du-te cu el la service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

frecventa din bios este !

daca ai setat pe default din bios prima oara nu-ti arata viteza reala

setezi frecventa la cat stie cpu-ul si merge cum trebuie ( i-ti arata bine la cpu info in win )

gl

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu cred ca e de BIOS verifica setarile eu am un xp la 2400+ si am avut caz cand mi-la vazut de 1800+ sau 1400+ :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verifica vsb (bus 100 133 333 si il va vede cum trebue) jamper FSB

am un procesor XP2600 si am instalat windowsxp professional,calculatorul imi merge bine da ceea ce nu imi place e ca imi arata ca am procesor de 1.14ghz.Vreau sa stiu si eu daca calcu' imi lucreaza numai la 1.14GHz sau daca e vre-o problema sau vre-un conflict(eu nu am vazut conflicte si nu a gasit nici la scanare) :?:

[snapbacca]17994[/snapbacca]

;) :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×