Sari la conținut
Forum Roportal
bob32cc

Site pe locahost

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

As vrea sa stiu cum pot sa imi fac site pe localhost. Am IIS si am pus fisierele in C:\Inetpub\wwwroot. La mine intra pe pagina dar la altii.... pauza :yahoo: . Poate trebuie sa configurez IIS-ul cumva. Help Me!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
As vrea sa stiu cum pot sa imi fac site pe localhost. Am IIS si am pus fisierele in C:\Inetpub\wwwroot. La mine intra pe pagina dar la altii.... pauza :stars: . Poate trebuie sa configurez IIS-ul cumva. Help Me!

 

Tu vrei ca de pe net sa se poata intra la tine in localhost ? Daca am inteles bine atunci raspunsul este nu se poate. Trebuie sa ai un domeniu sau daca nu macar un ip static pe care sa iti intre.

Cel mai bione ar fii sa explici putin mai clar ce vrei sa faci.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate cel mai bine ar fi sa te si interesezi cum exact functioneaza o retea si implicit internetul inainte sa te apuci de tinut servere.

"localhost" inseaman pentru ori ce calculator "eu". Este adresa locala , prin toti prietenii tai se apeleaza singuri. Solutia ar fi sa acceseze ip-ul tau asa cum a zis si MasterOfDisaster.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai mai daca vrei ca PC-ul tau sa devina un "server" adica sa gazduiasca un site vezi ca este un program, ca un fel de webcam care merge 24 din 24 ...deci intra in google si scrie webcam xp sau ceva de genu si dai acolo de un site si gasesti toate instructuiniile in engleza. e usor dar ma tem ca trebuie sa ai un ip static...nu stiu exact...si instaland programul ala se face automat un site pe ip-ul tau....NU L-AM INCERCAT dar am vazut un site de genu..am programul acasa dar eu vreau sa fac altele nu un site de genu...si apoi inca o chestie....sunt zeci de hosturi free....e mai bine asa :lazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poti sa iei xampp-ul. SI pui site-ul in htdocs si merge;) Dar trebuie sa ai ip static, sau sa le dai de fiecare data cand ti se schimba ip-ul. Da` nu mi se pare ca se merita, gasesti hosting si la 1 euro/luna....pomana

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×