Sari la conținut
Forum Roportal
spider

Terapii naturiste

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

v-ati gandit sa le incercati? Cunoasteti cazuri fericite? Asteptam sa le impartasiti si altora. :stars: Insa va rugam sa o faceti cu simtul raspunderii pentru ca sunt multi cei care cauta cu disperare un "leac" si vor lua de bun ceea ce scrieti voi aici, asteptand sa se vindece daca beau "zeama de coada de matura". Multumim!

 

Orice boala provine dintr-o dezechilibrare a energiilor.

Poate chiar dintr-un atac energetic exterior

Vindecarea vine o data cu echilibrarea aurei.

Dar cancerul este recunoscut si ca boala Karmatica....

Poti sa stii pe unde in subtil isi are cauzele?...

Nu pot sa spun ca am vindecat 100% cancerul, dar am avut rezultate cu metodele mele.

Am invatat leacuri de la batrinii beduini ce locuiesc prin preajma, de la un vraci din brazilia, un shaman care a locuit la noi o perioada, am invatat sa adun buruieni de leac pe luna plina, cu venerabilul seic Ibrahim ce imi este invatator. Am de la el carti roase si ingalbenite de vreme in limba araba cu magie, incantatii si multe retete vechi, de mult uitate de medicina moderna. Poate vi se pare caraghios, dar acolo unde medicina ridica miinile neputincioasa, umilele buruieni de leac isi arata magia....

Dar de ce sa mergem asa departe si sa nu vedem vechea reteta de sucuri tamaduitoare la indemina tuturor:

Sfecla rosie 100g

Suc de morcovi 200g

Suc de mere 300g daca se poate mai multe tipuri de mar.

se bea dimineata, la prinz si seara pe stomacul gol cite o cana. Tratamentul se intrerupe atunci cind pielea devine galbuie de la caroten. Pot aparea reactii de voma atunci cind incepe curatirea ficatului de impuritati. Nu uitati ca bolnavul cu cancer trebuie sa renunte la cafea, alcool, tutun, carne, afumaturi , pina ajunge la o sanatate buna.

daca cineva doreste amanunte in domeniu, cu draga inima ii voi spune ce are de facut, dat fie marea distanta dintre noi. Daca cineva sufera de boli ciudate, necunoscute, ma poate intreba pe forum direct sau mai discret pe: marianablank58@yahoo.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cineva intreba de leacuri babesti pentru ulcer,tatal meu a scapat de operatie avea nisa de 4 cm folosind palinca un paharut dimineata cu o jumatate de ora inainte de masa dar trebuie sa fiti siguri ca palinca este curata fara zahar sa nu fie cpntra facuta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Buna Pentru a scapa de alunite e buna radacina de rostopasca.Cind tai din radacina va curge un suc portocaliu.Te dai cu acest suc pe alunita respectiva de 4sau5 ori/zi Ai grija ca acest suc coloreza putin pielea,dar se curata cu apa si sapun(sa fii atent sa nu dai pe la ochi,ustura si e toxic).Faci tratamentul zi de zi pina se curata locul.

 

Banuiesc ca nu stii(din moment ce dai asemenea "sfaturi" ) ca unele alunite devin cancergene daca incerci sa te dispensezi de ele ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa va spun de un unguent care face minuni in durerile de spate, dureri musculare, varice, sechele dupa pareze ale extremitatilor, spondiloza, etc. eu personal l-am folosit si este extraordinar. este facut pe baza a 7 plante, de un fitoterapeut. dac aveti probleme de genul acesta, astept msg.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vreau sa va spun de un unguent care face minuni in durerile de spate, dureri musculare, varice, sechele dupa pareze ale extremitatilor, spondiloza, etc. eu personal l-am folosit si este extraordinar. este facut pe baza a 7 plante, de un fitoterapeut. dac aveti probleme de genul acesta, astept msg.

 

Pai spune-ne,ca ne intereseaza.Eu,una am superdureri de spate.Folosesc piroxicam unguent,dar durerile revin de cate ori ridic greutati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Termita - pt ulcer exista tratamente naturiste dar trebuie vazuta si cauza. Daca e pe baza de stress sau contaminare cu helicobacter. daca e pe baza de stress atunci trebuie umblat la regimul de viata , program, mese ordonate etc si trebuiesc administrate ceaiuri pt linistire: sunatoare, salvie, hamei, galbenele, coada soricelului, paducel. Hameiul este bine de baut numai seara inainte de culcare. ceiurile se vor doza si in functie de profesia exercitata sa nu afecteze puterea de concentrare. In paralel pt inchiderea ranii se administreaza omeprazol de 20 sau 40 mg timp de cca. 3 luni sau mai putin in functie de evolutie si ulei de catina 1 linguritza pe zi, dimineatasau la 2 0re dupa micul dejun. Se vor elimina alimentele iritante si cafeaua.

@gin gin - un astfel de unguent poate fi preparat din castane, se sfarama cu ciocanul sau prin alta metoda (cu o masina de tocat carne mai veche) si se tzin in apa rece 24 de ore pt a elimina amidonul. A doua zi se scurg si se pune apa cat sa le cuprinda si se fierb pana pot fi sfaramate ca un piure. Pasta obtinuta se amesteca cu glicerina sau prpilen glicol cam 1 p glicerina la 3 p pasta. Pentru varice se foloseste asa iar pt durei de spate sau dureri musculare se poate adauga tinctura de ardei iute pt a obtine un efect revulsiv 2 - 3 picaturi la 100g de preparat, functie de cat este de concentrata tinctura (se inroseste pielea si se simte caldura) asta daca nu sunteti alergici. Se mai poate folosi un macerat de castane. Maceratul se prepara din castanele sfaramate si spalate peste care se adauga spirt medicinal parte la parte. Macerarea dureaza cca. 7 zile la temp camerei. Cu acest macerat se maseaza cu grija locul dureros.

Un alt prparat naturist antiinflamator f bun este Yucca, capsule operculate, se gasesc in farmacii.

@misu - insomii si atacuri de panica. Ce varsta ai si ce sex tu suferi sau altcineva? Terapiile naturiste se administreaza tinand cont de mai multi factori, de aceea intreb.

Alunitele e bine sa fie lasate in pace daca nu va incomodeaza la imbracat - dezbracat, barbierit sezut pe scaun etc. si de evitat expunerea lor la soare. Daca este cazul atunci mergeti la un dermatolog si la un oncolog abia dupa aceea la un chirurg.

 

Multa sanatate !

Editat de Gabriel Paduraru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce au aparut atat de multi specialisti in medicina alternativa, ba inca unii medici alopati au sarit in alta barca ?

 

Recomand documentarul cu John of God (http://www.johnofgod.com/ ) de pe Discovery sau National Geografic, nu mai stiu exact.

 

is 'John of God' a Healer or a Charlatan?

http://abcnews.go.com/Health/Primetime/sto...2292&page=1

Editat de iosafat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×