Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mi-am cumparat un lamai sa am mai mult ca e medicamentul viitorului si aici este acasa la el, creste repede si da recolta buna.   Caut o varietate si nu-l mai gasesc prin magazine.    Washington se numeste, il am in curte dar mai voiam unu sa-s foarte multumita cu gustul si aroma.   Mereu se obtin noi hibrizi ... si pe cei vechi le uita. 

Luni o sa-l plantam in curte.   


Mai vreau si un Lime dar n-am gasit decat cu fructe marunte si nu-mi place, sint soiuri si cu fructe mari dar s-au terminat repede, e preferata multora cum se vede!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.0OU-8aCLKAsDXON00-VKPQHaD4&pid=Api&P=0&w=345&h=181

Lamaiul a inceput de azi sa infloreasca, pe acest aer rece.   Putine flori au aparut inca, dar e plin de muguri asa de frumoase.   Va urma o mireasna de Rai cand toate citricele vor fi in floare peste 2 saptamani cel mai mult.   Am mai cules din lamai sa nu dau jos din fructele noi si mici cand culeg fructe maturizate.   Acum iar le razuiesc si cu zahar destul le pun in borcanase in frigider sa am pentru o vreme, iar miezul storc pentru zeama care tot intra in frigider in sticla si se termina repede ca-l folosim in ceai, cu apa si sirop devine o bautura delicioasa si la Peste prajit, iar in ultima vreme nu ne saturam nici de asta ca si rece din frigider este super bun.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×