Sari la conținut
Forum Roportal
sof

Liceul Gh. Lazar, ce parere aveti de organizare si de organizarea din alte licee?

Postări Recomandate

in lazar e o mare deceptie.....o fi ultra modern, da' profii nu se descurca deloc, nici acum nu avem orar stabil si totul pare o nebunie!!! :doh: Asa e peste tot? :kiss:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
in lazar e o mare deceptie.....o fi ultra modern, da' profii nu se descurca deloc, nici acum nu avem orar stabil si totul pare o nebunie!!! :lol2: Asa e peste tot? :focus:

Cea mai mare problema pe la toate liceele este ca lipsesc profesorii de informatica, si fiecare clasa are destul de multe ore de TIC. Asa ca de fiecare data cand vine cate un profesor de info se schimba tot orarul. Cel putin la noi asa este. Dar cred ca acum s-a rezolvat .....:clap:

Sper!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Cea mai mare problema pe la toate liceele este ca lipsesc profesorii de informatica, si fiecare clasa are destul de multe ore de TIC. Asa ca de fiecare data cand vine cate un profesor de info se schimba tot orarul. Cel putin la noi asa este. Dar cred ca acum s-a rezolvat .....:band:

Sper!!!

 

Problema noastra e ca avm pre multi profi-90, si extrem de multe clase cu extrem de multi copii!!!!! :giverose:

Nu numai ca orarul se incurca de la o zi la alta, da se schimba de multe ori in timpul zilei!!!!! si avem cate 7-8 ore pe zi!!!!!!!!!!!!!!1 :juggle: Cand se presupune prin absurd ca ne facem temele?????venim la scoala la 12.30, plecam acasa la 8:30, avem ferestre intre ore, si lista poate continua la nesfarsit...................Nu glumesc!!!!!!

 

Vreau sa zic, asa e peste tot? :serenade:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Problema noastra e ca avm pre multi profi-90, si extrem de multe clase cu extrem de multi copii!!!!! 8)

Nu numai ca orarul se incurca de la o zi la alta, da se schimba de multe ori in timpul zilei!!!!! si avem cate 7-8 ore pe zi!!!!!!!!!!!!!!1 :( Cand se presupune prin absurd ca ne facem temele?????venim la scoala la 12.30, plecam acasa la 8:30, avem ferestre intre ore, si lista poate continua la nesfarsit...................Nu glumesc!!!!!!

 

Vreau sa zic, asa e peste tot? :tease:

 

 

Hai hai, nu ne face liceul de ras! Si eu sunt in Lazar, invat de dimineata. Asa e, s-a tot schimbat orarul, dar asta nu inseamna ca sunt dezorganizati. Uite, de saptamana viitoare se scurteaza orele si tura de dimineata termina mereu la 12:30, ceea ce inseamna ca voi veti iesi la 19:30, ca in anii trecuti. :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×