Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Cornholio

Se fac bani totusi de catre romani pe siteurile de Freelance

Rate this topic

Recommended Posts

Siteurile de Freelance sunt pline de romani si indieni si datorita traiului slab de la noi si din tari mai slab dezvoltate economic romanii si altii ca ei ajung sa se bata pe proiecte de 100-200$ cand ele in principiu ar costa mii la o firma de webdesign pe acelasi produs.

 

Care stiti orice legat de webdesign, baze de date, editari foto, video, audio, C++ sau orice limbaj de programare si vreti sa faceti un ban super rapid si cinstit pe zeci de proiecte care apar in fiecare zi faceti una bucata click aici !

 

Este vb de un site de intermedieri intre oameni care vor proiecte facute si aia care le muncesc pe bani destui de frumosi.

 

Multi dintre voi oricum stiti de ele banuiesc insa sa afle toata lumea care freaka menta prin Photoshop sau Flash moka pe acasa ca pot sa-si faca un ban foarte lesne...Sunt deja o spinare de romani in foame de bani pe acolo. Mai fac si eu 1 afliat, 2 cu voi pe acolo.

 

Avantajul astuia fata de RAC spre ex e ca pt noi coderii, ca sunt preturile mai sus ... mult mai sus la multe chestii ... comision mai mic ( 10 % vs 15 % RAC ) si mi se pare ca sunt mai multe proiecte pe zi ca la aia.

 

Alte 2 site-uri de profil mai sunt :

RAC si

ScriptLance

 

Care e diferenta ?

Mie personal imi place primul ( GetaFreelancer ) ... proiectele sunt pe bani mai multi, mi se par profesionisti si sunt foarte multe proiecte postate in fiecare zi.

ScriptLance este foarte asemanator cu GAF ( din cate am inteles a fost copiat dupa GAF insa apoi au schimbat interfata insa e cam acelasi lucru ). Singurul lucru ca nu imi convine la SL este ca nu trimit banii prin Western Union.

RentACoder ( RAC ) este cel mai bine pus la punct din perspectiva coderului ( a celui care munceste ) si a sigurantei acestuia. Insa proiectele au un pret mai mic decat la celelalte doua si deci castig mai mic insa e cel mai bine facut ( parerea mea ).

 

Eu la RAC am peste 35 de proiecte terminate insa proiecte mititele ... am reusit sa depasesc 1.200 $$ in 1 an cu munca de cateva ore pe SAPTAMANA ( ca am o mare lene in mine ). Insa de vro 2 luni ma axez pe GetaFreelancer ca se pot face bani mai multi pe aceiasi munca.

 

In general site-urile iti ia 10% ( GAF ) si 15 % ( RAC ) iar restul e al coderului. Banii se trimit cel mai usor prin Western Union insa au taxele cam mari ( in jur de 30$ pt 350$ ) sau alte modalitati : Egold, cec etc. Faza cu afiliatii e ca din aia 10% care oricum ii ia site-ul imi dau si mie un proecent din ei deci coderului tot 10% ia doar ca site-ul ii imaprte cu cel care a facut refferul.

 

Sunt oameni care de 4-5 ani se ocupa doar cu lucrul pentru proiecte de acolo si daca chiar iti place si rezervi 3-4 ore pe zi lucrului asta eu consider ca poti face chiar 1000$ pe luna fara mare efort.

 

Deci inscrieti-va ca doar e moka si o sa vedeti cat de usor e sa faci un ban din ceea ce iti place, prin linkurile astea sa mai imi puna si mie acolo un afiliat, doi :lol2:

 

Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×